LIGA SAMPIONA

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za gledaoce je bitno da uzivaju u igri svog tima. Ali kao sto rekoh, sve to pada u zaborav ako nema golova. Mozes samo kukati kako si imao dosta sansi i na kraju opet izgubio (primer Partizan protiv Artmedije) ili mozes odigrati pametno, cekati svoju sansu i na kraju pobediti (primer Armedija protiv Partizana).

68Charger440:
Za gledaoce je bitno da uzivaju u igri svog tima. Ali kao sto rekoh, sve to pada u zaborav ako nema golova. Mozes samo kukati kako si imao dosta sansi i na kraju opet izgubio (primer Partizan protiv Artmedije) ili mozes odigrati pametno, cekati svoju sansu i na kraju pobediti (primer Armedija protiv Partizana).

NE SERI VISE MOLIM TE

upropasti sudija prvo poluvreme :|

kod gola Barce nije pustio prednost..... a mogao je ladno da prizna gol i da lepo Lehmanu karton.
gol Arsenala posle simuliranog prekrshaja Eboue-a......

da me ne napadaju arsenalovci, nije mi krivo zbog arsenala vecj zbog nachina na koji se to desilo. a i sad cjemo da gledamo 45min bunkera i kontri :|

@Charger. idi nadogradi malo svoj procesor u glavi ne mogu da se patim sa tobom. 'ebeni amer. kakva korist? 'ebala te korist. koja je tvoja korist shto gledash fudbal a? idi radi neshto korisno pa upali vesti da chujesh rezultat.

Keeper:
@Charger. idi nadogradi malo svoj procesor u glavi ne mogu da se patim sa tobom. 'ebeni amer. kakva korist? 'ebala te korist. koja je tvoja korist shto gledash fudbal a? idi radi neshto korisno pa upali vesti da chujesh rezultat.

Znas koji sam ti predlog dao juce? Dajem ti isti predlog sada: nadji hobi.

Pobednik je onaj ko je dao vise golova. Nista vise nije vazno. Its that simple.

gotovo...
Barca - Arsenal 2:1

Arsenal nije smeo da se brani ko smrdljivi italijani, morao je da sakrije loptu. Barca dokazuje da se mozhe osvojiti sve, i to apsolutno ofanzivnom igrom, to je jedna lekcija za zagovornike "igre na rezultat".
sudije ispracjene zvizhducima, srecjom pa je barca pobedila pa necje biti osudjivani. a ko misli da Barca zavisi samo od Ronaldinja, video je vecheras. Ronaldinjo nervozan i pod pritiskom, sve je izneo rezervista Larsson sa dve asistencije. protiv milana to je bio Guily, protiv chelzija Messi, i u tome je snaga Barce. Jachi su od svakoga uvek za jednog vanserijskog igracha. ;-)

... zhao mi Henrya, ispade tragichar :|

Ne hvala, znas mi Amerikanci ne radimo tako nesto. To se mozda radi samo u selandri gde ti zivis.

Nadji hobi. Manje ces onda vremena provoditi po netu i manje ces gluposti lupati. Samo ti nebi preporucio nista vezano za fudbal s obzirom da je tvoje znanje o fudbalu 0.

Zavrsio sam pricu sa tobom, nemoj se truditi da vise pises, necu odgovarati.

kakve budjave golove je primio onaj golman :evil:
e da je tu bio leman :sad:
al me onaj komentator iznervirao, ne da se izgubio kad je barselona dala drugi gol... strasno
barsa ovo, barsa ono.. na kraju sam iskljucila zvuk nisam mogla vise da ga slusam
pa i da je barselona bila bolja ne znam kolko bas ga pretera
sto bre nije bio onaj Aca - njega bas volim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back