LIGA SAMPIONA

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aaaaaa!
nisi gledao finale LS!
jedino ako nisi za to vreme bambusao Paris Hilton onda si se gadno zajebao!
bolje da je pustio Barcu da da gol
bar bi bilo 11 na 11
i branio bi onaj seronja Leman
a ne Almuni ga

Terror Techa:
Ti isti italijanski " smaraci" i dosadni l'pool odigrali su jedno od najlepsih i najatraktivnijih finala LS,ranije KS

mislish na ono proshle sezone?
heh. prvo to shto su oni smarachi ne znachi da ne umeju odigrati dobru tekmu ;-)
ali to urade dvaput po sezoni. ostalo sve bude muljanje. poredjenja radi, Barca svaku tekmu odigra na istom nivou, jedino kiksne koji put u shpaniji kad odmara igrache. pa necju sad muljavi Milan da smatram atraktivnim kad odigra par dobrih tekmi, taman posla.

btw. ta tekma je bila ekstra uzbudljiva i atraktivna, al bash da su lepo igrali..... :roll:
al dobro ako je tebi lepo bilo, u redu.
meni je recimo bila lepa ona Chelsea-Barca 4:2.... isti elementi uzbudjenja, preokreti, techna, mashinska igra Chelsea (koja je da se razumemo lepa, ali koliko je lep jedan novi model Porshea i nishta vishe), i onaj gol Ronaldinja........ e to je radost i lepota 8-)

E da ga 'ebem!!!!

Ne može se protiv Barse sa 10 igrača, pogotovo sa golmanon koji nije branio ko zna otkad(u LS branio samo jednom i primio dva komada, sada isto tako).Ali faul jeste bio. Samo neka niko sada ne govori da ih je Barsa razbila i slične gluposti, jer dok su imali isti broj igrača, Arsenal je bio bolj, i to dosta!!!
Barsa je iskoristila prednost više igrača i videlo se negde oko 70.minuta da su igrači Arsenala crkli od umora.
K'o što kaže De Mikelis(Bajern Minhen) više mi se ne živi. Njemu zato što nije na spisku za SP, a meni zato što je Arsenal izgubio, i sad sam 85% ubeđen da Anri odlazi. A i drug mi je obećao da će da me izgazi ako Arsenal izgubi(on inače navija za Liverpul) :lol:

Bio je Arsenal bolji dok je imao 11 igraca, a i sa 10 igraca je imao mnogo bolje sanse za gol...
Najvise sam se iznervirao kad je onaj saban sutnuo Henry-ja svom snagom i sapleo se a Henry dobio zuti karton ni kriv ni duzan!

Naravno. Kad ACM da regularan gol Lionu u 89. minutu to je nepravda i odmah pocne buka i pljuvanje po Milanu a kad se Milanu protiv Barse ponisti REGULARAN gol i Benfiki protiv Barse ne dosudi cist penal i kad Henry dobija zuti karton zato sto je fauliran... to je PRAVEDNO jer Barsa(Ronaldinjo) igra najlepsi fudbal u Evropi i "zasluzeno" osvaja LS...

:lol: arsenal oshtecjen :lol:..... ovo je biser dana. znachi ponishten Barci gol, kao nema prednost. ma ajde. Ebuoe simulira faul, evo gola iz prekida. ma idi bre.

:lol: chelsea oshtecjen :lol: ...... jel zbog mesara Del Hornoa kojem je onaj malisha vrteo mozak dok nije krenuo djonom na njega s namerom da ga odvali? .... jesu li takvi potezi sportski? nisu. crveni karton i marsh na ultimate fight.

:lol: milan oshtecjen :lol: ...... ajd tu vas josh i nekako razumem za taj 'ebeni gol. cile mile tamo vamo leti lopta malko gurkanje tu se neshto desi pujol rokne dole sudija svira faul 'ebi ga da je milan bolji napravio bi na toj utakmici neshto a ne oni nisu nishta uradili hteli jednom da roknu dubinsku i da s nekim budjavim golom Sheve iz nekog gurkanja (shto kamera nije jasno zabelezhila tako da ne znam na osnovu chega ste sigurni toliko u regularnost tog gola) izbore produzhetke. ma nemoj molim te.

ajd pravac klonja pa tamo kakite :P

ZzZzZz:
Naravno. Kad ACM da regularan gol Lionu u 89. minutu to je nepravda i odmah pocne buka i pljuvanje po Milanu a kad se Milanu protiv Barse ponisti REGULARAN gol i Benfiki protiv Barse ne dosudi cist penal i kad Henry dobija zuti karton zato sto je fauliran... to je PRAVEDNO jer Barsa(Ronaldinjo) igra najlepsi fudbal u Evropi i "zasluzeno" osvaja LS...

Ma pusti ih. Znas, Barcelona sutne vise puta na gol i igra lepse i to donosi extra poene.

batka_mija:
veceras se pise istorija koja ce ostati zapisana zauvek... i ako ikad prestane da postoji ova igra, od koje nam se svima javljaju zmarci u stomaku, vecerasnja utakmica ce se pamtiti... veceras smo i svi mi, gledaoci pokraj malih ekrana, deo istorije... koplja ukrstaju dva diva, maceve ukrstaju dva heroja, junaka, dva neustrasiva tima... bez stitova, bez slemova, gladijatori modernog vremena... oni igraju na zivot ili smrt... na sopstvenu odgovornost a na zadovoljstvo svih ljudi koji nikada nisu imali prilike da daju sve od sebe u jednoj ovakvoj noci ... ko ce kuci otici srecan a ko ce otici pognutih glava? cija ce zvezda veceras zablistati? na cijoj ce strani veceras biti fortuna? ko ce imati hrabrosti da bogovima pogleda ravno u oci? anri protiv etoa... pires protiv ronaldinja... ljunberg protiv dekoa... da li ce mesi, mali rastom ali veliki u srcu, smoci snage da svojim magicnim driblinzima ispise istoriju? da... ostace dugo tragovi na tom zelenom tepihu... svojevrsni oziljci koji ce pricati kakva se bitka tu nekada vodila... kakvi su junaci u ovom vremenu, koje delimo svi zajedno, ziveli... veceras je vece koje nam daje vise od obicnog fudbala... veceras je vece kada na poklon dobijamo magiju... veceras je vece kada ce i bogovi sici na tribine, medju obicne smrtnike, da uzivaju... veceras vreme staje... veceras... zbog toga vredi ziveti...
Svaka čast, majstore. :D
Sve si bolji.

Uvek će biti onih koji će se žaliti na suđenje. Sve dok se ne uvedu kamere i da grešeke mogu da se isprave odmah u toku utakmice biće i toga. Nažalost. Često i sam popizdim zbog toga.
Meni je krivo zbog Arsenala, ali šta je tu je.
Definitivno odavno nijedan klub ne igra tako lepršavo kao Barselona.

Utakmica je bila strava.Prvo je Leman dobio crveni karton u 18 min.nepravedno, jer je sudija trebao da pusti gol.Onda u 37 min.slobodan udarac za Arsenal i golllllllllllllll Kembel.I tako se zavrsilo prvo poluvreme.Drugo poluvreme jos bolje Barsa samo napada i to se isplatilo 76 min.i gollll Eto. i za 5 min jos jedan i to Beleti koji je usao u igru u drugom poluvremenu.I tako je Barsa osvojila Ligu Sampiona.Kazu da je najveci tragicar utakmice Anri koji je promasio dve 100% sanse.

ma kao da ti nesto znas... i sta ti znaci to sto si napisao kad si propustio da navedes sanse koji su imali i jedni i drugi... zatim izmene i koliko zutih kartona je bilo... kako je Arsenal bio 100 puta bolja ekipa iako je igrao sa igracem manje... pa stativa etoa... e, ko sve postuje ovde... e, postujte na temi "svetsko prvenstvo' koju sam ja postavio... ha haha...

primetio sam da je dosta ljudi stalo uz Arsenal...
mnogo vise nego uz Barcu..
sto naravno nije bez razloga!!!

kakvi su glumci ovi iz Barce, pa to je strasno...
onaj Deco jedva ceka da neko uleti da padne
i Ronaldinjo je mnogo puta simulirao prekrsaj
a da ne pricam o onom pred kraj, kada je, ne mogu da se setim tacno koji igrac sutno igraca Arsenala i jos poceo da se valja!
tuga

"Možemo biti ponosni, možemo biti više nego ponosni, igrali smo veći deo utakmice sa 10 igrača. Jako mi je žao, ali neke sudijske odluke večeras su bile užasne. Sledeći put ću naučiti da padam. Možda nisam žena, pa ostajem na nogama", rekao je Anri.

nadam se da nece u Barcu

Barcelona je morala osvojiti titulu. Igraju lepo, navijaci ih vole i jednostavno se nije moglo dozvoliti jos jedan kiks. Zato je uradjeno mnogo toga da dodju do finala i da na kraju osvoje LS.

I onda neko kaze kako se AC Milan provlaci ...

pa j**** mu mater ako ovaj sudija opet negde sudi.
pa jel cuo on za prednost. moja baba da je sudila pustila bi prednost.
pa nikakav faul Pujola posle kojeg je Arsenal dao gol.
pa ofsajd Etoa
pa zuti Anriu ,
pa mnogo je za finale lige sampiona. mnogo
bar je ucinio utakmicu zanimljivom, i vise nego zanimljivom.
sto rece neko kakva i moze da bude kad igraju Barca i Arsenal.

_0pu§TεNº_:
pa j**** mu mater ako ovaj sudija opet negde sudi.
pa jel cuo on za prednost. moja baba da je sudila pustila bi prednost.
pa nikakav faul Pujola posle kojeg je Arsenal dao gol.
pa ofsajd Etoa
pa zuti Anriu ,
pa mnogo je za finale lige sampiona. mnogo
bar je ucinio utakmicu zanimljivom, i vise nego zanimljivom.
sto rece neko kakva i moze da bude kad igraju Barca i Arsenal.
Ma taj sudija nema pojma.Barsa je ostecena za dva gola, jedan je primaila iz slobodnjaka,a nije ni bio faul,a drugi glupavi sudija nije pustio prednost.Da je lepo pustio bilo bi jos bolja utakmica.Leman ne bi dobio crveni,a Barsa bi vodila sa 1:0.

auf. vidi ti ovo anti-Barca raspolozhenje :roll:
najbolje je kad vidim navijache chelzijevskog prljavog novca i navijache milana kome preti oduzimanje bodova zbog prljavih radnji kako prichaju o nameshtaljkama :lol:
shta je sledecje?
pirocjanac cje da pricha o shopingu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back