LIGA SAMPIONA

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AC Milan - Fenerbahce 3:1
Schalke - Ac Milan 2:2
AC Milan - PSV 0:0
PSV - AC Milan 1:0
Fenerbahce - AC Milan 0:4
AC Milan - Schalke 3:2

Bili smo 1. u grupi i kao sto vidis samo jedan poraz i to minimalan, i gol razlika 12:6

Kao sto kazes, gledaju se golovi, a koliko znam bilo je 2:0, sto znaci da je Barca dala vise golova i prosla dalje zasluzeno
Gol razlika Barce u grupi 16-2, a u CL do finala 22-4. Primili su manje golova tokom cele sezone u CL nego Milan u grupi

68Charger440:
Sta je pokazala? Celzi su dobili tek kad su imali igraca vise, protiv Benfike su dobili penal u istoj situaciji u kojoj Benfika nije dobila penal u prvoj utakmici, i Milanu je ponisten cist gol. Kako zasluzeno onda?

Ne'mo places...tebi je izgleda krivo kao svim fanovima Celzija, ali on ne moze ni da pomirise pobedu nad Barcelonom...mogu samo da im pobiju glavu u dupe i da stave masku od govana, manje ce se ljudi smejati kad ih vide (bolje sa govnima nego sa likom jednog igraca Celzija)...toliko od mene

I Celzi nikada nije osvojio LS (i nikada nece) kao ni Arsenal koji je toliko puta bio sampion Engleske!!!

Sutra ce Carlos Puyol podici pehar pobednika LIGE SAMPIONA!!!!!!!!!!!!!

Alex.L:
Kako se najednom u celoj državi stvara najezda Barsinih navijača. Pre dve sezone nisam znao nijednog, sad ih znam minimum 7-8, plus ovde na forumu 5-6. Čudan smo mi narod.
Imas nesto protiv Barce? Sto tebi smeta ako neko navija za Barcu? Neces valjda ti odredjivati ko ce voleti koji tim?

Naravno da nemam.Niti ću ikome određivati, jer bi bilo glupo da svi navijamo za isti tim, isto onoliko, koliko bi bilo glupo da svi isto radimo, ili svi iste stvari volimo.
Ali vi svi koji navjate za Barsu ste se odnekud stvorili tek kad je došao Ronaldinjo. Za vreme onih silnih Holanđana, nisam poznavao nijednog Barsinog navijača(a i u Španiji ih nije bilo puno). A sad odjednom svi se lože na nju, Ronaldinja, Mesija, Etoa, i njihove driblinge i golove. Odjednom se svi kunu u Barsu, i svi je vole više nego sebe. Čudan smo mi narod!!!

shta se bre lozhite?
uzhivajte sutra ... ko zna kad cje se ponovo sresti u finalu timovi koji igraju najlepshi fudbal.
nema dosadnog chelzija, ni liverpula, ni onih italijanskih lopova i smaracha.

ko bre ima shta protiv navijanja za barsu zbog ronaldinja?
pa ja sam pre vishe simpatisao real dok je barsa bila shklj, kad je real postao sr.anje a barsa procvetala onda sam pocheo barsu vishe da volim. pa shta? nije mi to ko partizan il zvezda. alo bre. shta imam da se kunem u neke tamo strance i da se foliram da sam vatreni navijach ne znam koga kad nikad ni njihov grad nisam video a kamoli njihov stadion i utakmicu. mislim gluposti. navijacju za onog ko igra najlepshi i najbolji fudbal i to je to.

barsa doshla kroz iglene ushi u finale? muahahah.
realno, za klasu su bili bolji od svojih protivnika. niste josh preboleli ponishten shevin gol? pujol, prvi shpanski defanzivac, se sapleo o liniju u odsudnom trenutku? ocje to ponekad :lol: ..... za milaneze i inter i juventus je finansijska policija a ne finale lige shampiona.

Chelsea - Barca 1:2
Milan - Barca 0:1

shta cjesh vishe od pobede na gostujucjem terenu? ;-)
ali opaska za dokaz golovima u mrezhi stoji, shto Barca nije uvek pokazivala.
ali nije sve ni u golovima, iako je to krajnji cilj igre.
ima neshto i u nadigravanju, nadmocji, lepoti, superiornosti, lakocji, .... a u tome je Barca prva ne za klasu vecj za tri klase od ostalih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back