LIGA SAMPIONA

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@pisske
evo me...krivo mi je sto Inter nije prosao a i nije zasluzio, Viljareal je strasna ekipa..odlicno igraju... Inter ja pao u krizu u zadnjih mesec - dva...tako da...

A pisske, sad mi jos kazi da Milan nije srecno prosao...u zadnjem minutu se izvukao, da ovi iz Liona nisu igrali zadnjih 15 minuta povuceno nikad Milan ne bi prosao...tako da nemoj da seres...ali Milan dalje nece moci, dolazi mu Barsa...tako da... :-P

Daj molim te.... Milan zasluzio da prodje dalje???? Mozda protiv Bajerna, ali realno Lion je bio bolji. Iako navijam za Juve, Arsenal (Henry) ih je razbio u prvoj utakmici, i bilo bi glupo da ne prodju. Za sve ljubitelje leprsave igre, najbolje bi bilo da u finalu igraju Barca-Lion.... Ali je*iga...

kakva leprsava igra?
Lyon igra dobro igra cvrsto i dobro,napada...ali leprsavo?

Pa Milan ih je u prvoj utakmici razbio?Kakve su prilike imali?
U drugoj je lyon na pocetku bio bolji,pre svega jer je milanova odbrana bila zbunjena,dida izgubljen, ali Milan je imao preko 65% loptu u nogama,u sutevima su bili tu negde ali vecina lyonovih suteva je isla preko gola....tako da.... ne mislim da Milan nije zasluzio da prodje,

Sto se tice prve tekme, milan je bio bolji (tri velike sanse shevcheka), ali u drugoj ne moze niko da kaze da je lion bio inferiorniji i da je zasluzeno ispao. Sto se tice finala, ocekujem Barca-Arsenal (iako bih voleo Milan-Juve da se konacno odluci ko je vladar italije), sto se tice intera slazemo se da je najjadnija ekipa u italiji, i mnogo mi je drago sto ih je riquelme razbio...

Kako ko je vladar u Italiji???? Pa Juventus, zar to nije svima jasno??? Prosle godine je razlika bila 3 boda u korist Juvea i igrao se mec u Milanu gde je Juventus dobio 0-1...

Ove sezone igralo se u Torinu na -8, Juventus je igrao na 0-0, a Milan je trebalo da dobije i vrati se u trku nije uspeo, tako da je sve jasno...

Intersuje me samo, koliko vas gleda ligu sampiona preko kablovske, i da li nekom smeta sto se na SBB i jos nekim kablovskim operterima zamracuju HRT i OBN, koji ipak imaju superioniji zvuk sliku, komentar, analizu i propratni sadrzaj?

Angelico_Payne:
Intersuje me samo, koliko vas gleda ligu sampiona preko kablovske, i da li nekom smeta sto se na SBB i jos nekim kablovskim operterima zamracuju HRT i OBN, koji ipak imaju superioniji zvuk sliku, komentar, analizu i propratni sadrzaj?

Po zakonu utakmice LS koje se prenose na bilo kom drugom kanalu, osim na B92, moraju se biti skremblovane, jer je vlasnik prava za teritoriju SCG B92, slicno se sada desava i sa Formulom 1.

BARSELONA PROLAZI !
schal.gif

Original postavio Angelico_Payne

Meni ne smeta vise mi se svidjaju prenosi na B92 nego na HRT i OBN
slika je ista,zvuk je isti a komentar i ana;liza su bolji na B92 propratni sadrzaj onako na HRT je mozda malo bolje a OBN je daleko iza.

Ako, ako pa treba im dva gola, a za 45min nisu posteno ni sutnuli na gol, zao mi sto ga ne dade Arsenal mogli su, bolji su oni od Juventusa, mada cemo videti, prvo poluvreme je bilo dosadno, a ja cekam da vidim kako ce sada biti kad moraju da se otvore!!! Pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back