Liga Šampiona 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
😂 😂

Prilozi

• Screenshot_20210507-001006.png
    Screenshot_20210507-001006.png
    435,7 KB · Pregleda: 6
Sampion evrope?

Ovi bunkerasi???

Nikad!!!

Za mene je to tek cetvrti tim premijer lige i to zahvsljujuci lesteru koji je ispustio ligu sampiona i raspalom totenhemu... Inace nemaju mesta ni za prvih pet tamo...

Ovo igra za sampiona evrope???

Bajern je pokazao ksko igra sampuon pa real barselona liverpul... Ovo su niterazredna buranija za taj nivo koja je dosla da autobusom, valjanjem po travi dokopaju se neceg CEGA NISU DOSTOJNI!!!!

NIKAD BEDNIJI I BUNKERASKIJI KLUB OD CELZIJA NIJE UZIMO LIGU SAMPIONA!!!!

Ja od engleza simpstisem m junajted... Ali realno ove sezone siti je bez premca najbolji klub...

Ovi slepci bunkeraski koji se valjaju po terenu uzmu titulu?

Treba menjati sistem takmicenja... Pod hitno.

Ligasko takmicenje, po 15 u grupi recimo... Samo ppbednici grupa da igraju u finalu. Igra se po jedna utakmica, nekaf si domacin nekad gost ksko zreb odluci... Pa da vidimo ove cigane...

Tu ce samo najbolji do kraja. Ovo kup takmicenje gde formu za to tempiraju ovi bunkeraski timovi da u 180 min ili jednoj utakmici stisnu se i prodju mora u istoriju...

Pa cemo dobiti prave sampione... Tu ce samo extra klasa, bajern, barsa psz real, jumajted siti liverpul, da osvajaju jer to i zasluzuju a ne ovakvi bunkerasi!!!

Ja od engleza simpstisem m junajted... Ali realno ove sezone siti je bez premca najbolji klub...

Ovi slepci bunkeraski koji se valjaju po terenu uzmu titulu?

Treba menjati sistem takmicenja... Pod hitno.

Ligasko takmicenje, po 15 u grupi recimo... Samo ppbednici grupa da igraju u finalu. Igra se po jedna utakmica, nekaf si domacin nekad gost ksko zreb odluci... Pa da vidimo ove cigane...

Tu ce samo najbolji do kraja. Ovo kup takmicenje gde formu za to tempiraju ovi bunkeraski timovi da u 180 min ili jednoj utakmici stisnu se i prodju mora u istoriju...

Pa cemo dobiti prave sampione... Tu ce samo extra klasa, bajern, barsa psz real, jumajted siti liverpul, da osvajaju jer to i zasluzuju a ne ovakvi bunkerasi!!!
Jesi li dobro? Odmori malo uz kaficu

E2oJJ6nWYAInD9T.jpg

Ja fudbala I govana I onda mi neko kazhe da neki fudbaleri danas nebi mogli igrati....sto rece Prosinecki pre neki dan...u danasnjem fudbalu bi bili 10 puta bolji....Gvardiola nek se ubije nek izmislja samo za ovo finale je eto izmislio da ne sutne u gol....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back