Liga Šampiona 2019/2020 - završnica

Aca je lud

"Leon Goretzka transformation, Leon Goretzka before and after..."
EZNYnXLXgAMEWXZ.jpg

Nejmar odigro kao *****...Psg cvrsta sredina opredelili se za kontru sto se ocekivali ok zatvarali a na kontru su stovorili dovoljno ga daju plan je finkcioniso....sad kako si doso u situaciju da da potrosis milijardu a da nemas neku mastovitu bog zna sredinu...kojoj je najbolje da ovako igra...kad si ga primio znao si teako ces do lopte...Ps sudija je moro pohledati Var kod one situacije sa Mbappeom...
I kod situacije s Comanom iz prvog poluvremena.
Bayern fascinantan ove sezone. Pomeli su sve redom i uzeli treble. Btw. čuo sam informaciju na HRT-u da su na momčad koja je večeras nastupila potošili 124M. Nekih pola Neymara 😂

Bari nesto razmisljam ono sto si rekao kolika je velicina Nejmara... On jeste na korak da prestigne Pelea po broju golova za Brazil, ali ima jedna bitna razlika, taj Pele je 3 puta osvajao Svetsko, a Nejmar nijedanput... Ronaldinho mozda nije bio lider 2002. ali je bio standardan i davao golove... A druga stvar, Ronaldinjo je 2006. bio vodja Barse, a 2015. vodja nije bio Nejmar nego Messi... Tako da po meni Ronaldinjo je uporediviji sa Mesijem i Ronaldom kad se sve sabere, a Nejmar je ispod

I meni je veci Ronaldinjo mislim da se to nikad nemoze ni promeniti sta god ovaj da uradi sutra...ovo sam vise otvorio jer moj nekakav utisak je da se Nejmar mrzi zbog simuliranja i onda ide price sto mu to treba karijera polubacena znas da to neradi da neglumi ludilo da je posvecen bio bi najbolji na svetu sta je sve mogo itd...I sad pazi ono gledam i kazem ljudi on je vec sada istorijski igrac i ajde da povucem poredjenje sa Ronaldinjom...na prvu mnogima jeres malte ne da se uvredis onda kad sve stavis na papir pa bogami...jeste vec sada istorijska velicina...i ta prica joj mogo je...po meni uopste nepije vode...a sad cu se praviti i ispaliti jos vecu jeres...i to je nesto sto odavno znam spomenuti "s rajom kad pijemo pivu" Nejmer naime jeste vrhunski tehnicar i mastovit igrac ALI njega kad udvajas i njegova naime kontrola lopte i i rjsenja u tim situacijama pa ne znam kako da ti kazem naime...nije mi takva enigma kao ronaldinjo il messi da nemas resenja i da ce u punoj kontroli je provuci kroz najmanju pukotinu...nije mi on "istorijski" u tom segmentu i cak mislim da je nerjetko pado kad vidi da nemoze i pre vara mu se sve sviralo i da je tako stvorena fama o njemu...on jeste na tom uskom prostoru gde se vidi kakav si majstor danas medju dva 3 ono ali mnogo se on izvlavio na padanje kad bjezi i sa onim trikovima kad su za dve klase jaci gde se sprda a oni nemogu da suzbiju linije....recimo u protekloh deceniji bi se usudio reci da mogu nabrojati 5 6 igraca koji po meni defitivno su jaci u toj kategoriji...ali nejmarova spektakylarnost zaspeljuje malo plus to padanje i otkad je vara malko teze....Recimo Isko na prvu mi pada napamet pa ajmo Iniesta pre toga pa oba krila Bajerna Robben i Riberi...ima jos sigurno koji mi djeluju bolje u tome...e sad ****** mozes reci slobodno "de ti si lud ili se pravis previse pametan i seres"...hehehehe al tako nekako dozivljavam ga....jeste vrhunski igrac i mozda "podlednji brazilac" al prico sam o njegovom "najjacem oruziju" a mislim da je zaspelio raju jer se trudi da bude atraktivan spektakularan a ima boljih..

Sto se tice tekme, Parizani se uplasili, Bajern izdominiro sezonu i toeto
Nisu se toliko uplasili nego nemaju kreacije na sredini i tanki su na bekovima.
Alkantara ne moze covek da izgubi loptu,Gorecka kao masina 90 minuta u istom ritmu,Miler odlican i zahvalan igrac,nema neke lepote u njegovoj igri ali radi neverovatan posao na terenu.Cela ekipa bajerna je lepo ukomponovana i skockana i sa jednim vrhunskim pojacanjem u odbrani mogu da dominiraju i sledece godine...
Psg odlicni na stoperima doktorski odigrano od strane Silve i Kipembea,Markinjos jedna greska na sredini za 90 minuta sve zivo je pozatvarao,Erera isto odlicna utakmica,mozda bi to bolje izgledalo da je Verati igrao od pocetka,nekako mi je trojka u napadu delovala previse odseceno od ostatka ekipe.
Mbape brz kao vetar,samo da ima jednog u sredini koji ima nos da mu daje lopte u prostor bio bi najbolji strelac Evrope,Nejmar ili je od papira ili ga stvarno toliko tuku po nogama,previse valjanja i glume za takvog jednog igraca.Di Marija solidna utakmica u par akcija napravio budalu od beka bajerna...Da bekovi su im danas odigrali ocajno....

Nisu se toliko uplasili nego nemaju kreacije na sredini i tanki su na bekovima.
Alkantara ne moze covek da izgubi loptu,Gorecka kao masina 90 minuta u istom ritmu,Miler odlican i zahvalan igrac,nema neke lepote u njegovoj igri ali radi neverovatan posao na terenu.Cela ekipa bajerna je lepo ukomponovana i skockana i sa jednim vrhunskim pojacanjem u odbrani mogu da dominiraju i sledece godine...
Psg odlicni na stoperima doktorski odigrano od strane Silve i Kipembea,Markinjos jedna greska na sredini za 90 minuta sve zivo je pozatvarao,Erera isto odlicna utakmica,mozda bi to bolje izgledalo da je Verati igrao od pocetka,nekako mi je trojka u napadu delovala previse odseceno od ostatka ekipe.
Mbape brz kao vetar,samo da ima jednog u sredini koji ima nos da mu daje lopte u prostor bio bi najbolji strelac Evrope,Nejmar ili je od papira ili ga stvarno toliko tuku po nogama,previse valjanja i glume za takvog jednog igraca.Di Marija solidna utakmica u par akcija napravio budalu od beka bajerna...Da bekovi su im danas odigrali ocajno....

Jesu se uplasili, sutiraju ko kilavci po sred gola

Jesu se uplasili, sutiraju ko kilavci po sred gola
Lako to sve izgleda kada se gleda iz fotelje.
Ipak su u pitanju samo ljudi,treniraju ceo zivot,talenat,umece a najboljim se i dalje desava i desavalo se i desavace se da u najbitnijim trenucima valjda zbog prevelike zelje,pogrese....
Tako mislim da tu nema nekog straha ipak su to sve igraci manje vise na najvisem nivou.
Meni je fascininantno kako u ovoj danasnjoj eri,gde se maltene izbegava ispucavaje lopte od strane golmana na protivnicku polovinu i neko bunarenje,kroz pas igru na tom visokom nivou fudbala,danasnji igraca iznose loptu sa svoje polovine sa neverovatnom lakocom.
Dok kada se sastanu vrhunski klubovi i neke malo slabije ekipe,mozes da vidis tu razliku u klasi,gde igraci iz tih slabijih klubova cim se odigra malo jaci presing gruvaju loptu sto dalje od gola...

Pa nisam psiholog da znam jel se uplasio ili ga pojela prevelika zelja....Ali Tuhel je postavio najbolje sto mogo...nemas mastovitu sredinu imas cvrstu uhavticu na kontre Mbappe ce stvoriti probeleme bice sansi i bilo je...nisu ga dali...
Sve kad se sabere i uzme Bajern izdominiro LS sve pobedio sto je reko Agram...svaka cast...

Kako to biva u nogometa, ako mašiš zicere primit češ gol 99%.
PSG više nego dobar, mislio sam da ce se raspast od straha, ali decki su odigrali muški. Još da su ova velika trojka nešto i zabili osvojili bi naslov. Ovako Bayern na iskustvo.

U vezi Neymar. Igracina to stoji, ali opet ni blizu Pelea, Dinha i R9. Čak mi je i Rivaldo ispred. Zico isto. Jednostavno fali mu nešto. U Barci je imao Messija, Iniestu, Sukija pa je uzeo jedan naslov CL(Atletico ga izbacio 2x).. Dobar je, ali nije all timer.

Kako to biva u nogometa, ako mašiš zicere primit češ gol 99%.
PSG više nego dobar, mislio sam da ce se raspast od straha, ali decki su odigrali muški. Još da su ova velika trojka nešto i zabili osvojili bi naslov. Ovako Bayern na iskustvo.

U vezi Neymar. Igracina to stoji, ali opet ni blizu Pelea, Dinha i R9. Čak mi je i Rivaldo ispred. Zico isto. Jednostavno fali mu nešto. U Barci je imao Messija, Iniestu, Sukija pa je uzeo jedan naslov CL(Atletico ga izbacio 2x).. Dobar je, ali nije all timer.
Rivaldo je enormno podcenjen ne znam zasto to je takva majstorcina bio a neverovatan u velikim tekmama on je sve velikanw castio sa 2 3 komada od Milana do Manchestera obelezavo velike utakmice....mozda je pao u zaborav jer klubski nije imo veliku generacju koja mozw da osvoji sve...znas kako druga polovina 90tih Ronaldo je bio broj 1 posle njegove povrede...bilo je takmicenje izmedju Rivalda Zidana i Figa dok se Zuba nevrati...Zidanu se poklopilo sve i postao najveci al svako je imo godinu Figo je tako dominiro...ali niko nije bio ubitacan kao Rivaldo...

I na konto ove price oko kreacije na sredini, kakvu to kreaciju ima Bajern...
Petre zar Goretzka nije vodonosa kako ti kazes...
Alcantara je paklen igrac, ali ne kao Modric da kreira sanse, mislim razigrava on i to je lepo, ali nema zavrsni pas niti to traze od njega...

Tomas Miler isto nije nikakav plejmejker..
Mislim da je Bajern pogodio sa dobrim trenerom, iskoristio padove konkurenata..
I istrpeo dva mlada igraca na krilnim pozicijama koji su iznad svih maksimuma, Gnabri je izrastao u top klasu, a ovo Komanovo finale je odlicno..

Mada ne treba smetnuti s uma ni Kutinja... Ok Lewa nikad jaci..

I na konto ove price oko kreacije na sredini, kakvu to kreaciju ima Bajern...
Petre zar Goretzka nije vodonosa kako ti kazes...
Alcantara je paklen igrac, ali ne kao Modric da kreira sanse, mislim razigrava on i to je lepo, ali nema zavrsni pas niti to traze od njega...

Tomas Miler isto nije nikakav plejmejker..
Mislim da je Bajern pogodio sa dobrim trenerom, iskoristio padove konkurenata..
I istrpeo dva mlada igraca na krilnim pozicijama koji su iznad svih maksimuma, Gnabri je izrastao u top klasu, a ovo Komanovo finale je odlicno..

Mada ne treba smetnuti s uma ni Kutinja... Ok Lewa nikad jaci..
Igraci sredine bajerna su sigurno bolji u organizaciji od Markinjosa,Paredesa i Erere...
Tomas Miler je strasan igrac,uvek pravi potez u pravo vreme...

Nego jel Gnjabri top klasa? Radonjic je bolji igrac samo ovaj je u automatu Bajerna koji je masina i znaju dje treba biti i kada...sto neznaci da ce Radonja biti veci il napravit vecu karijeru tesko...al bi kod nas Gnjabri bio proglasen za neznalicu i atleticara...
Gnabri nije top igrac,jeste atleta oskudne tehnike,ali da je bolji igrac Radonjic je vise nego smesno....

Back