Liga konferencija 2025 2026

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
23.349
1000022994.jpg

Iz ovog kola bih izdvojio

Demoliralnje Sarajeva u Rumuniji 4:0. Braće im u Poljskoj 3:1. Ispadanje Budućnosti.

Nažalost Hajduk se provuče u produžetku zahvaljujući igraču više. Partizan se zeznuo ispadanjem u 1. kolu LE tako da je put do konferencije trnovit i maglovit, mada ako nastave ovako bez pritiska i dusanja u prsa možda...

Ostalo očekivano, porazi Varazdina, Radničkog, Sutjeske ...

Poslednja izmena:
Хрвати ће имати Ријеку сигурно у ЛК лигашком делу, ајдук нема шансе да прође плеј оф а до њега ће стићи, ми ако Партизан уђе а има прилично реалне шансе уз игру као у последња три европска меча, ту ће бити и шиптари из "македоније" шкендија не знам за љубљанску Олимпију мислим да је то то од екс ју екипа отприлике

Хрвати ће имати Ријеку сигурно у ЛК лигашком делу, ајдук нема шансе да прође плеј оф а до њега ће стићи, ми ако Партизан уђе а има прилично реалне шансе уз игру као у последња три европска меча, ту ће бити и шиптари из "македоније" шкендија не знам за љубљанску Олимпију мислим да је то то од екс ју екипа отприлике
Kakva je to za.ebancija da Hajduk sad igra sa Dinamom iz Albanije, s kim igraju plej of sa San Marinom ili Gibraltarom? Ni Zrinjski nema bolji žrijeb

Ovdje je Zrinjski dobio dvije meč lopte, Bredblik i Milsami. Proći će.

Rijeka bi trebalo da je bolja od Vikingura u dvomeču.

Hajduka će otpiliti Jagelonije.

P.S. Zaboravio sam da igra i Partizan, po meni oni mogu i ispasti odmah ali čak i proći oba ova i ući u LK. To je malo teže ali nije nerealno, sve zavisi koliko će ostati na zemlji i biti svjesni svog kvaliteta ali i limita

Ovdje je Zrinjski dobio dvije meč lopte, Bredblik i Milsami. Proći će.

Rijeka bi trebalo da je bolja od Vikingura u dvomeču.

Hajduka će otpiliti Jagelonije.

P.S. Zaboravio sam da igra i Partizan, po meni oni mogu i ispasti odmah ali čak i proći oba ova i ući u LK. To je malo teže ali nije nerealno, sve zavisi koliko će ostati na zemlji i biti svjesni svog kvaliteta ali i limita
Gde su Sarajevo, Željo i Velež?

Celje se formira kao ozbiljna ekipa za EX-YU uslove kao što je pre 10tak godina bio Maribor. Prošle sezone došli do četvrtfinala konferencije, sada dobili Lugano 5-0 u gostima (koji su takođe dobili u osmini finala Konferencije prošle sezone). Ako prođu u grupu opet mogu da dobiju silne bodove za Slovenački fudbal, ne bi me čudilo da prestignu Srbiju na lestvici.

Браво. Добро примјећено. Свака им част.

Партизан и Хајдук већ видим вани, шта мислиш може ли Ријека у ЛК ући? Ако испадну од Шелбурна иду на побједника Линфилд и Викингур. То је опет неки ниво Шелбурна, на папиру Ријека пуно јача али на терену Ријека игра аматерски тотално

Партизан и Хајдук већ видим вани, шта мислиш може ли Ријека у ЛК ући? Ако испадну од Шелбурна иду на побједника Линфилд и Викингур. То је опет неки ниво Шелбурна, на папиру Ријека пуно јача али на терену Ријека игра аматерски тотално

Mislim da imaju šansu

@Marko BL Партизан је испао, Хајдук ће (навероватније) проћи ово коло али испада у плеј офу сигурно, Ријека са оваком игром не може до ЛК једино ако успеју да добију у Даблину па да тако уђу у ЛК а да испадну па да уђу кроз плеј оф јако тешко

@Marko BL Партизан је испао, Хајдук ће (навероватније) проћи ово коло али испада у плеј офу сигурно, Ријека са оваком игром не може до ЛК једино ако успеју да добију у Даблину па да тако уђу у ЛК а да испадну па да уђу кроз плеј оф јако тешко
Да. Па тако сам исто и ја рачунао да ће Хајдук проћи ове али неће у Плеј офу. За Ријеку мислим да има више шанси да прође кроз Плеј оф ЛК него Зрињски ако испадне па оде тамо. Овдје сам већ причао да је Зрињски барем што се лиге тиче прежаљен, а у Европи само захваљујући чињеници да кроз Двије побједе над Сан Марином може ући у ЛК, вјероватно ће ући мада има мале шансе и да испадне.

Браво. Добро примјећено. Свака им част.

Rijeka ako ne može proći ove Irce da se ugasi, a kamoli Farane / Severnoirce koji su još gori. Mislim da će proći u konferenciju ipak.

Što se tiče Hajduka nekako bih potajno i hteo da prođu u Konferenciju da vidimo stvarno na kom su nivou s obzirom da su njihovi navijači verovatno najiracionalniji ljudi na Balkanu sa rezultatima poput Radničkog iz Kragujevca, a mišljenjem da su Real Madrid.

Poslednja izmena:
Да. Па тако сам исто и ја рачунао да ће Хајдук проћи ове али неће у Плеј офу. За Ријеку мислим да има више шанси да прође кроз Плеј оф ЛК него Зрињски ако испадне па оде тамо. Овдје сам већ причао да је Зрињски барем што се лиге тиче прежаљен, а у Европи само захваљујући чињеници да кроз Двије побједе над Сан Марином може ући у ЛК, вјероватно ће ући мада има мале шансе и да испадне.
Ima i Zrinjski šanse s obzirom da su dobili najlakši par. Ovaj Milsami je blagi očaj, gledao sam utakmicu protiv San Marina. Dobili crveni i zabili za pobedu u 92. minutu, između njih i Zrinjskog proći će manje loš, a ne bolji. Jedino ne znam šta to govori o Budućnosti iz Podgorice koja je ispala od tog istog Milsamija, možda da Crnogorska liga nema smisla da postoji.

Back