- Poruka
- 23.349
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je to za.ebancija da Hajduk sad igra sa Dinamom iz Albanije, s kim igraju plej of sa San Marinom ili Gibraltarom? Ni Zrinjski nema bolji žrijebХрвати ће имати Ријеку сигурно у ЛК лигашком делу, ајдук нема шансе да прође плеј оф а до њега ће стићи, ми ако Партизан уђе а има прилично реалне шансе уз игру као у последња три европска меча, ту ће бити и шиптари из "македоније" шкендија не знам за љубљанску Олимпију мислим да је то то од екс ју екипа отприлике
Gde su Sarajevo, Željo i Velež?Ovdje je Zrinjski dobio dvije meč lopte, Bredblik i Milsami. Proći će.
Rijeka bi trebalo da je bolja od Vikingura u dvomeču.
Hajduka će otpiliti Jagelonije.
P.S. Zaboravio sam da igra i Partizan, po meni oni mogu i ispasti odmah ali čak i proći oba ova i ući u LK. To je malo teže ali nije nerealno, sve zavisi koliko će ostati na zemlji i biti svjesni svog kvaliteta ali i limita
Партизан и Хајдук већ видим вани, шта мислиш може ли Ријека у ЛК ући? Ако испадну од Шелбурна иду на побједника Линфилд и Викингур. То је опет неки ниво Шелбурна, на папиру Ријека пуно јача али на терену Ријека игра аматерски тотално
Да. Па тако сам исто и ја рачунао да ће Хајдук проћи ове али неће у Плеј офу. За Ријеку мислим да има више шанси да прође кроз Плеј оф ЛК него Зрињски ако испадне па оде тамо. Овдје сам већ причао да је Зрињски барем што се лиге тиче прежаљен, а у Европи само захваљујући чињеници да кроз Двије побједе над Сан Марином може ући у ЛК, вјероватно ће ући мада има мале шансе и да испадне.@Marko BL Партизан је испао, Хајдук ће (навероватније) проћи ово коло али испада у плеј офу сигурно, Ријека са оваком игром не може до ЛК једино ако успеју да добију у Даблину па да тако уђу у ЛК а да испадну па да уђу кроз плеј оф јако тешко
Rijeka ako ne može proći ove Irce da se ugasi, a kamoli Farane / Severnoirce koji su još gori. Mislim da će proći u konferenciju ipak.Браво. Добро примјећено. Свака им част.
Партизан и Хајдук већ видим вани, шта мислиш може ли Ријека у ЛК ући? Ако испадну од Шелбурна иду на побједника Линфилд и Викингур. То је опет неки ниво Шелбурна, на папиру Ријека пуно јача али на терену Ријека игра аматерски тотално
Ima i Zrinjski šanse s obzirom da su dobili najlakši par. Ovaj Milsami je blagi očaj, gledao sam utakmicu protiv San Marina. Dobili crveni i zabili za pobedu u 92. minutu, između njih i Zrinjskog proći će manje loš, a ne bolji. Jedino ne znam šta to govori o Budućnosti iz Podgorice koja je ispala od tog istog Milsamija, možda da Crnogorska liga nema smisla da postoji.Да. Па тако сам исто и ја рачунао да ће Хајдук проћи ове али неће у Плеј офу. За Ријеку мислим да има више шанси да прође кроз Плеј оф ЛК него Зрињски ако испадне па оде тамо. Овдје сам већ причао да је Зрињски барем што се лиге тиче прежаљен, а у Европи само захваљујући чињеници да кроз Двије побједе над Сан Марином може ући у ЛК, вјероватно ће ући мада има мале шансе и да испадне.
У лиги Европе, побркао си темеRijeka igra revanš sa Šelbrunom. Neki ispadaju u četvrtak samo će Rijeka u utorak.![]()