Liga konferencija 2025 2026

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
22.703
1000022994.jpg

Iz ovog kola bih izdvojio

Demoliralnje Sarajeva u Rumuniji 4:0. Braće im u Poljskoj 3:1. Ispadanje Budućnosti.

Nažalost Hajduk se provuče u produžetku zahvaljujući igraču više. Partizan se zeznuo ispadanjem u 1. kolu LE tako da je put do konferencije trnovit i maglovit, mada ako nastave ovako bez pritiska i dusanja u prsa možda...

Ostalo očekivano, porazi Varazdina, Radničkog, Sutjeske ...

Poslednja izmena:
Хрвати ће имати Ријеку сигурно у ЛК лигашком делу, ајдук нема шансе да прође плеј оф а до њега ће стићи, ми ако Партизан уђе а има прилично реалне шансе уз игру као у последња три европска меча, ту ће бити и шиптари из "македоније" шкендија не знам за љубљанску Олимпију мислим да је то то од екс ју екипа отприлике

Хрвати ће имати Ријеку сигурно у ЛК лигашком делу, ајдук нема шансе да прође плеј оф а до њега ће стићи, ми ако Партизан уђе а има прилично реалне шансе уз игру као у последња три европска меча, ту ће бити и шиптари из "македоније" шкендија не знам за љубљанску Олимпију мислим да је то то од екс ју екипа отприлике
Kakva je to za.ebancija da Hajduk sad igra sa Dinamom iz Albanije, s kim igraju plej of sa San Marinom ili Gibraltarom? Ni Zrinjski nema bolji žrijeb

Back