Life in Ćazziland

489237187_2353650781682919_429885315073224067_n.jpg

jes vala sve ti verujemo da uzivas u onom smradu :hahaha:

ali ako govoris istinu i onaj smrad ti ne smeta a pritom si zensko... uh. :sad2:
Prolszim.tuda ko pored mrtvog groblja.
Sta se tamo radi uopste me ne zanima i onda i ne smeta.
Sta imam.od toga da mozak zabidzim u cacilend.I da udjem jos u film da smrdi.jer sam.blokaderka pa mora da smrdi iako ne smrdi.
Pa stvarno ce ti onda pripasti muka .
A steta je to za zdravlje.Na silu ti pripadne muka pa gotov si smrad je u tebi izazvan mislima negativisme. haha

Prolszim.tuda ko pored mrtvog groblja.
Sta se tamo radi uopste me ne zanima i onda i ne smeta.
Sta imam.od toga da mozak zabidzim u cacilend.I da udjem jos u film da smrdi.jer sam.blokaderka pa mora da smrdi iako ne smrdi.
Pa stvarno ce ti onda pripasti muka .
A steta je to za zdravlje.Na silu ti pripadne muka pa gotov si smrad je u tebi izazvan mislima negativisme. haha
sreco, nemas ti pojma sa zivotom a jos manje sa botovanjem ili zaebancijom.

Na jednoj od novijih KZM gradonačelnik je izjavio da i njemu to smeta, ali da se on ništa ne pita.

Usput, nije smešno. Bar ne nama koji živimo u Beogradu.

Posebno kad se ima vidu da fakulteti u beogradu rade punom parom još od početka juna, tako da studenti-koji-žele-da-uče intenzivno uče i polažu... pa se postavlja pitanje za koga su ti šatori ?

.
Мислиш да они знају да факултети раде?

.

znaju vrlo dobro, ministar kada je stupio na rad pozvao je dekane i prodekane sa svakog fakulteta individualno na razgovor, zapisivao je sve, tačno znaju datume kada je koji počeo sa radom, to isto zna i ministarstvo finansija do u dan zbog plata.

Svi sve znaju samo ih to ne ineteresuje već onako bahato

znaju vrlo dobro, ministar kada je stupio na rad pozvao je dekane i prodekane sa svakog fakulteta individualno na razgovor, zapisivao je sve, tačno znaju datume kada je koji počeo sa radom, to isto zna i ministarstvo finansija do u dan zbog plata.

Svi sve znaju samo ih to ne ineteresuje već onako bahato
.
Мислим да студенте-који-желе-да-уче то претерано не интересује.

.

Back