Life coach

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
Hodam tako gradom jes' da nemam beli sako, ali devojke mi prilaze jer sam popularan jako...

Ljudi završavaju škole i specijalizacije da bi se bavili vrlo osetljivom temom: ljudskom psihom. Onda dođe batica (sekica) proglasi se za life couch-a i pokupi kajmak.

Koliko ste afirmativni u pogledu ove nove discipline?
Možete podeliti video nekog lajf kouča za kojeg ste čuli i koji vam je drag.

Na posletku, napravite razliku između tradicionalnog odlaska na psihoterapiju i ovog novog, neformalnog trenda u društvu.

Poslednja izmena:
Drazi su mi lajf koucovi od instagram fitnes instruktora/instruktorki.
U doba modernih tehnologija ic ol abaut bizmis. Nebitno je sta mi mislimo oni ce svakako uzeti pare. Ko barata novim alatima i novim tehnologijama taj kupi kajmak.

evo ga siniša lepotan
ne mogu da kažem da mi je drag ali evo pao mi je na pamet. tj lepo se oni osmehuju ali drugo su eventualne seanse, mada često drže i grupne ili neke poslovne

i završavaju i oni neke kurseve koji pretpostavljam mogu dugo da traju
a ima i bivša forumašica ; )))
nju malo više pratim i čak sam gledala pošto i kao dubok rad ozbiljan. možda bismo se clashovale nekako nisam ništa probala

ima i harv t eker sa sinom, ali on se proslavio i kao biznismen to mu je reputacija :think:
oraspolože me česot i oni sa zakonom privlačenja i pastelnim bojama ali nekako nemam vremena da se udubim više, sačekuju me na youtube i deluju da bi bar probao ali nekako su predugi ti časovi a ionako posle treba dati bar 30$, ne znam ni koliko su cene, ne volim da plaćam sad elektronski ni ako je 30$
često nekad spuste cenu pa ti onda ponude još tj mamipare razne

Hodam tako gradom jes' da nemam beli sako, ali devojke mi prilaze jer sam popularan jako...

Ljudi završavaju škole i specijalizacije da bi se bavili vrlo osetljivom temom: ljudskom psihom. Onda dođe batica (sekica) proglasi se za life couch-a i pokupi kajmak.

Koliko ste afirmativni u pogledu ove nove discipline?
Možete podeliti video nekog lajf kouča za kojeg ste čuli i koji vam je drag.

Na posletku, napravite razliku između tradicionalnog odlaska na psihoterapiju i ovog novog, neformalnog trenda u društvu.

kako neformalnog, nije to ništa jeftino a i oni se sertifikuju, mislim da su neki sertifikati i studiozni
nekako sve to deluje da bi mogao sve sam, ali zašto onda ne sam, nekako uvek ne uspe

Drazi su mi lajf koucovi od instagram fitnes instruktora/instruktorki.
U doba modernih tehnologija ic ol abaut bizmis. Nebitno je sta mi mislimo oni ce svakako uzeti pare. Ko barata novim alatima i novim tehnologijama taj kupi kajmak.

kako će uzeti pare kad ih je ko kusih pasa, kako se uopšte neko od njih probije, nije to ništa lako
misterija su kao i 1000 tzv bjuti blogerki

Da ne spominjemo likove koji imaju po 100k followera koliko imaju love sponzorisane objave okace na stori i slicno. Plus plan treninga plus plan ishrane. Nesto novo poslednjih godina a jos uvek se nije primilo kod nas je i plan odmora.

Da ne spominjemo likovi koji imaju po 100k followera koliko imaju love sponzorisane objave okace na stori i slicno. Plus plan treninga plus pkan ishrane. Nesto novo poslednjih godina a jos uvek se nije primilo kod nas je i plan odmora.

meni sređivači kuća deluju možda zanimljivo :think:
pa uči se vlajda nešto, ima kurs za yt, verovatno i za instagram, s tim što ovi što mlate pare imaju mladu publiku

Back