Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.591
Aj objasni nama koje mrzi da kliknemo na videoozbiljno nekad to i radim
metoda dve tačke
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj objasni nama koje mrzi da kliknemo na videoozbiljno nekad to i radim
metoda dve tačke
Hm, pustiću video ipakpa ništa staviš kažiprste na neke tačke na telu, bilo koje
e sad koja je tu priča ... npr ako imaš neke misli možda ili napetost ili sl da se re-wireuješ
sad je ovo moja interpretacija
Ne veruj coveku koji nosi trenerku preko shulje.evo ga siniša lepotan
Ne veruj zenskom bosiljcicu sa siskama.mislim da je ovo i ok
Ne veruj zenskom bosiljcicu sa siskama.
Ahahaha, mislila sam mu otvoriti zasebnu temuok su dve tačke metoda
i enmojte da mi kvarite gledanje lajf koučeva
uvek imate zorana milivojevića
Ahahaha, mislila sam mu otvoriti zasebnu temu
Cista glupost ko se kaci za reci takve i treba izbegavatievo ga siniša lepotan
ne mogu da kažem da mi je drag ali evo pao mi je na pamet. tj lepo se oni osmehuju ali drugo su eventualne seanse, mada često drže i grupne ili neke poslovne
i završavaju i oni neke kurseve koji pretpostavljam mogu dugo da traju
a ima i bivša forumašica ; )))
nju malo više pratim i čak sam gledala pošto i kao dubok rad ozbiljan. možda bismo se clashovale nekako nisam ništa probala
ima i harv t eker sa sinom, ali on se proslavio i kao biznismen to mu je reputacija
oraspolože me česot i oni sa zakonom privlačenja i pastelnim bojama ali nekako nemam vremena da se udubim više, sačekuju me na youtube i deluju da bi bar probao ali nekako su predugi ti časovi a ionako posle treba dati bar 30$, ne znam ni koliko su cene, ne volim da plaćam sad elektronski ni ako je 30$
često nekad spuste cenu pa ti onda ponude još tj mamipare razne
Bas zato mi je zalosno sto u nekim stvarima promasuje Boga.Miroljub je u praksi najpametniji covek u Srbiji trenutno a i nije nikakav lajfkouc daleko od toga
ne omalovazava zene i gde je to neispravanBas zato mi je zalosno sto u nekim stvarima promasuje Boga.
Na primer omalovazava zene.
Takodje neke stvaru su neisprave.
Dakle nije najpametniji, pametan jeste ali ne dovoljno da shvati ceo Bozji Zakon.
Ima delimicno razumevanje.
omalovazava mrzi me sad da trazim klipove gde ih omalovazavane omalovazava zene i gde je to neispravan
odslusao sam vecinu videa gde se pojavljuje i nema nista lose o zenama ali dobro kako god hocesomalovazava mrzi me sad da trazim klipove gde ih omalovazava
evo iznad pogledaj sta kazeodslusao sam vecinu videa gde se pojavljuje i nema nista lose o zenama ali dobro kako god hoces
I za muskarce kaze polupan buzdovan pa? Ako si zensko onda si nepogresiva staevo iznad pogledaj sta kaze
za devojku
kamenjarka
pro*uknjaca
polupana
dalje zla zena
to nisu lepi epiteti niti Po Bogu niti po psihologijiI za muskarce kaze polupan buzdovan pa? Ako si zensko onda si nepogresiva sta