Life coach

pa ništa staviš kažiprste na neke tačke na telu, bilo koje ;)
e sad koja je tu priča ... npr ako imaš neke misli možda ili napetost ili sl da se re-wireuješ
sad je ovo moja interpretacija

hahah baš se pitam koje su to tri rečenice koje ne koriste nikom ... al drugi put

ono što se dešava s ovom vrstom materije što te vuče na još i još praćenja bar mene ... da li nešto reši pa ne znam
negde ti daju nešto za male pare ali ti kažu da ne bi bilo loše još

Life coach prodavanje magle. Jos su za nase uslove skupi. Ima onih life coaching kako smuvati devojku kao sto sam naso na yt drustvena dinamika zavodjenja ili tako nesto, ili neki Nenad ili Aleksandar Ilic. Prodavci magle prvi trazi 500 e za neki kurs kako ovo kako ono, drugi trazi 70 e za seansu. Ovaj neuspeli glumac Ubovic sto naplaćuje 100 e predavanja. Ima onaj najpoznatiji religiozni life coach Miroljub Petrović. 😂

evo ga siniša lepotan
ne mogu da kažem da mi je drag ali evo pao mi je na pamet. tj lepo se oni osmehuju ali drugo su eventualne seanse, mada često drže i grupne ili neke poslovne

i završavaju i oni neke kurseve koji pretpostavljam mogu dugo da traju
a ima i bivša forumašica ; )))
nju malo više pratim i čak sam gledala pošto i kao dubok rad ozbiljan. možda bismo se clashovale nekako nisam ništa probala

ima i harv t eker sa sinom, ali on se proslavio i kao biznismen to mu je reputacija :think:
oraspolože me česot i oni sa zakonom privlačenja i pastelnim bojama ali nekako nemam vremena da se udubim više, sačekuju me na youtube i deluju da bi bar probao ali nekako su predugi ti časovi a ionako posle treba dati bar 30$, ne znam ni koliko su cene, ne volim da plaćam sad elektronski ni ako je 30$
često nekad spuste cenu pa ti onda ponude još tj mamipare razne
Cista glupost ko se kaci za reci takve i treba izbegavati
a to je dobar test kada kazemo nesto sto nekome ne odgovara.
Samo ovo trece nije lose a to valjda svako zna.
Ne treba umanjivati svoju verednost.

Miroljub je u praksi najpametniji covek u Srbiji trenutno a i nije nikakav lajfkouc daleko od toga
Bas zato mi je zalosno sto u nekim stvarima promasuje Boga.
Na primer omalovazava zene.
Takodje neke stvaru su neisprave.
Dakle nije najpametniji, pametan jeste ali ne dovoljno da shvati ceo Bozji Zakon.
Ima delimicno razumevanje.
kao i one gluposti sa Dusanovim Zakonikom.
Bozja rec je iznad svega a on je vernik kao.

ne omalovazava zene i gde je to neispravan
omalovazava mrzi me sad da trazim klipove gde ih omalovazava
evo ovde kaze ti izadjes sa kamenjarkom na sastanak
za devojku kaze kamenjarka
mogu jos naci kada prica kada mu dodju prijatelji muskarci
sta se zena njegova tu
ima puno toga sto neispravno tumaci
niti je Biblijski tacno niti psiholoski.
Ok ima dosta toga sto ispravno kaze ali i puno toga neispravnog
stalno istice to protiv zena , kada kaze ima nesto mnogo gore zla zena :lol:
mnogo je nesto ozlojedjen na zene.

nego ne bavi mi se sada psiholoskom analizom njega

Poslednja izmena:

Back