gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
Pa rekoh ti, buzdovaniE da i pitanje kako se zovu muskarci koji idu za kamenjarkama
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa rekoh ti, buzdovaniE da i pitanje kako se zovu muskarci koji idu za kamenjarkama
On je to i hteo, da bude popularan. Attention whoreBaš nisam htela da kliknem na temu o Miroljubu, kad ono evo ga i ovde.
Popularan čovek.
On drzi predavanja i prica iste te stvari za koje ga prozivate vec 20 godina da ja znam a verovatno je poceo i neku godinu ranije, tako da to sto se bavi necim 25 godina a popularan je 5 godina ne znaci da je attention whore jer bi se probio na druge nacine mnogo brze da je hteo al nijeOn je to i hteo, da bude popularan. Attention whore
Pa znaci vecina.Pa rekoh ti, buzdovani
Da li je vecina ili ne to nije bitno, ti kazes kako omalovazava zene a iste stvari prica i za muskarcePa znaci vecina.
A mogao je i da bude društveno koristan, umesto što 25 godina troluje...On drzi predavanja i prica iste te stvari za koje ga prozivate vec 20 godina da ja znam a verovatno je poceo i neku godinu ranije, tako da to sto se bavi necim 25 godina a popularan je 5 godina ne znaci da je attention whore jer bi se probio na druge nacine mnogo brze da je hteo al nije
Uopste ne troluje i korisniji je od mnogih koji su placeni da rade nesto korisnoA mogao je i da bude društveno koristan, umesto što 25 godina troluje...
Da, da, nadam se da troluje varijantaPa jos crnje sto ne troluje.
Teši se.Life couch moze da bude neko je uspesan u zivotu, neko ko je taj uspeh ostvario bez kaljanja svog ugleda, na posten nacin. Ali taj uspeh ne moze da potice od njegovog rada kao Life couch, vec od ranije.. Inace vecina tih ljudi su prodavaci magle.
Sta si ti? Neka Dzegi mozda?Teši se.
Cista glupost ko se kaci za reci takve i treba izbegavati
a to je dobar test kada kazemo nesto sto nekome ne odgovara.
Samo ovo trece nije lose a to valjda svako zna.
Ne treba umanjivati svoju verednost.
Miroljub je u praksi najpametniji covek u Srbiji trenutno a i nije nikakav lajfkouc daleko od toga
pa neko ko ga ne voli je na silu hteo da ga isproziva kroz ovu temua šta će na temi ako nije lajfkouč
i kakvu praksu drži
pa neko ko ga ne voli je na silu hteo da ga isproziva kroz ovu temu
zivot
ne znam pljuju ga za sve i svasta moguce da je bilo i toga ali ja gledam sta radi i prica a ne sta se pise o njemuzar ga nisu tužili za neko nadrilekarstvo
Ko to moze biti? Hm.pa neko ko ga ne voli je na silu hteo da ga isproziva kroz ovu temu
zivot
Mislim da ima nekih koji i jesu korisni...ali ne puno.Koga bismo zajebavali da nema lajf koučeva?
Podržavam.