nikolla90
Početnik
- Poruka
- 34
Kako je glupo govoriti o tome koliko Zemun gubi sa radikalima na vlasti.. Da je sreće da Batajnica postane opština, pa da i mi počnemo da živimo..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragan R.:Gde ti živiš 'DellBoy' ...u Londonu ?
Prošle godine je bila Najveća poplava u istoriji Zemuna "Uspešna odbrana od poplava
25. april 2006.
.
goxy:Brate, Dunav makar tece......Dok Ada, ''beogradsko more''stoji, stoji jos otkad su ''zarobili'' tu vodu
....Ako treba da se odlucim, ada mi je skroz bljak za kupanje, ima doduse super terene i bicikl stazu ,ali:| .........Mada jesam lokal -patriota
.....
rokavec:da sam radikal bio bi me blam da se prosetam zemunskim kejom a posto nisam... boli me uvo!!!
eee dada.... apelujem na swe zemunce da predju iz radikalnih u demokratske tabore...
LIVE LDP !!!
Torrente BG:Pa Ada je ogromna WC solja .Dodje za vikend njih 300000 i neka se svako po jednom ispisa i kupas se u fekalijama.
Dragan R.:@..'DellBoy'
Nažalost, samo gubim vreme,jer Ti ne razumeš ništa.
Posle te i takve poplave voda se povlačila celo prošlo leto.
Pomogao sam Ti da shvatiš neke stvari i sa ovim postom Vas napuštam, pa
ako hoćete da ostanete i dalje u svojim zabludama, ja više ne mogu da Vam pomognem.
ratnistrateg:Sve te stvari su ostale nedotaknute jos od demokradske vlasti!
Ostatak punih kanti za smece je delo onih koji su ih slikali za ovaj povod.
Torrente BG:Ebo te i most i Lido? Ne znam cemu tolika pozuda za istim i za kupanjem u dunavskim g_ovnima.
svetolik trpkovic:A joj sunce ti hebem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nikolla90:Pazi, ako nisi Zemunac, nećeš shvatiti, sve i da počnemo da objašnjavamo.. :wink:
Nego, evo još malo radikalske vlasti, članak je 92jkin, a slika moja:
Invalidi završili na ulicama Zemuna
15. jul 2007. | 10:10 | Izvor: B92
Beograd -- Bračni par Grublješić, teški invalidi, posle 23 godine izbačen na ulicu iz svog stana u Zemunu.
Iako su stan otplatili, sud je doneo odluku da ih iseli, bez obzira na zdravstveno stanje - Meiri Grublješić je amputirana jedna ruka, dok je njen suprug slep. U zemunskoj opštini kažu da trenutno nemaju da im ponude drugi stan, tako da je ova porodica stacionirana u šatoru ispred opštine.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=07&dd=15&nav_id=255338
![]()
nikolla90:Pazi, ako nisi Zemunac, nećeš shvatiti, sve i da počnemo da objašnjavamo.. :wink:
Nego, evo još malo radikalske vlasti, članak je 92jkin, a slika moja:
Invalidi završili na ulicama Zemuna
15. jul 2007. | 10:10 | Izvor: B92
Beograd -- Bračni par Grublješić, teški invalidi, posle 23 godine izbačen na ulicu iz svog stana u Zemunu.
Iako su stan otplatili, sud je doneo odluku da ih iseli, bez obzira na zdravstveno stanje - Meiri Grublješić je amputirana jedna ruka, dok je njen suprug slep. U zemunskoj opštini kažu da trenutno nemaju da im ponude drugi stan, tako da je ova porodica stacionirana u šatoru ispred opštine.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=07&dd=15&nav_id=255338
![]()
José Luis Torrente:Ovaj slucaj je bio na TV-u na BG hronici i objasnjeno je o cemu se radi i kolike su nadleznosti opstine tu kao i da im je ista ponudila privremeni smestaj ali ovi su odbili ...itd.
Dok Grad ne zalegne, ili dok Zemun ne postane Grad...Nema niš od toga...
Gde ti živiš 'DellBoy' ...u Londonu ?
Prošle godine je bila Najveća poplava u istoriji Zemuna ...i Beograda.
Ajd, sad Ti pročitaj novine od prošle godine...evo za početak 1.link
i slika iz texta tog članka, a ostalo pronađi sam ....da znaš o čemu pišeš.
"Uspešna odbrana od poplava
25. april 2006.
Gost: Srđan Jovanović, šef beogradskog štaba za odbranu od poplava "
http://www.b92.net/info/vesti/u_fokusu.php?id=101&start=0&nav_id=195909
![]()
Na zemunskom keju voda je došla do đzakova na šetalištu, a na
Lidu je bila 4-5met., pa Ti sad nađi investitora za neku ozbiljniju gradnju.
Izgleda da Ti ne shvataš obične činjenice, pa informiši se malo.