LIDO - ogledalo radikalske vlasti

Torrente BG:
Prosetaj malo do Usca da vidis koja je tek tamo jada. Usce pripada Novom Beogradu.Ko je tu na vlasti?
Ja živim u Zemunu. Lido je prethodnih godina funkcionisalo, od kada su radikali, treće leto - još uvek ništa.
Jel na ušću možda kupalište?
Zašto svaku diskusiju MORATE da vodite ovako?
Zar nije jednostavnije reći da su NESPOSOBNI za posao koji im je poveren i za koji su nadležni.

U stvari, šta se ja tu iščuđavam?! Evo čoveka koji je od 2004. godine zadužen za LIdo:

stevotno8.jpg

Стево Таталовић – члан Општинског већа
Рођен 14.01.1951.године.
Електротехничар.
Стално запослен у општини Земун као члан Општинског већа.

A ostale kolege iz vlasti mu slabo pomažu, a sve stručnjaci: odlikaši! :-D

[font=Arial, Helvetica, sans-serif]Милан Бојовић – члан Оптинског већа[/font]

Рођен 23.10.1969.године.
Рачуноводствени техничар.

Дамир Ковачевић – члан Општинског већа

Рођен 01.08.1964.године.
Средња стручна спрема.

[font=Arial, Helvetica, sans-serif]Бранкица Терзић – члан Општинског већа[/font]

Рођена 24.07.1966.године.
Техничар за геофизичка истраживања.
Стално запослена у општини Земун као члан Општинског већа.

DellBoy-011:
Ja živim u Zemunu. Lido je prethodnih godina funkcionisalo, od kada su radikali, treće leto - još uvek ništa.
Jel na ušću možda kupalište?
Zašto svaku diskusiju MORATE da vodite ovako?
Zar nije jednostavnije reći da su NESPOSOBNI za posao koji im je poveren i za koji su nadležni.

Pa i ja sam u Zemunu pa nisam video ni da je dok su demokrate vladale to lido bilo sredjeno.Ebes most kad na ostrvu nema nista.Sto se ostatka keja tice nema sredjenijeg u BG.Cak je i obala ociscena bila ;nisi papiric mogao da vidis. Naravno ne kazem da su sada ovi sto vladaju fantasticni i da kao super rade posao (daleko od toga) ali kad vidim ove na NBGD (posto po malo i na NBGD zivim) ovi u Zemunu su zlato.

Torrente BG:
Pa i ja sam u Zemunu pa nisam video ni da je dok su demokrate vladale to lido bilo sredjeno.Ebes most kad na ostrvu nema nista.Sto se ostatka keja tice nema sredjenijeg u BG.Cak je i obala ociscena bila nisi papiric mogao da vidis. Naravno ne kazem da su sada ovi sto vladaju fantasticni i da kao super rade posao (daleko od toga) ali kad vidim ove na NBGD (posto po malo i na NBGD zivim) ovi u Zemunu su zlato.

Verovatno nisi želeo da vidiš da je bilo sredjeno.
Naravno da 'ebeš most kad na ostrvu nema ništa, a bilo je. sada je sve propalo i zapušteno.
Kkej jeste sredjen, ali ČISTOĆA nema nikakve veze sa radikalim ni opštinom(da ima, kao što ima Lido video bi tu "čistoću"). Održavaju ga JKP "Gradsko zelenilo" i JKP "Čistoća" Beograd.
TRI godine nisu dupetom makli da bar NEŠTO urade, kako ti to nije jasno?

DellBoy-011:
Verovatno nisi želeo da vidiš da je bilo sredjeno.
Naravno da 'ebeš most kad na ostrvu nema ništa, a bilo je. sada je sve propalo i zapušteno.
Kkej jeste sredjen, ali ČISTOĆA nema nikakve veze sa radikalim ni opštinom(da ima, kao što ima Lido video bi tu "čistoću"). Održavaju ga JKP "Gradsko zelenilo" i JKP "Čistoća" Beograd.
TRI godine nisu dupetom makli da bar NEŠTO urade, kako ti to nije jasno?

Kako je onda recimo na relaciji Usce prema mostovima prljavo znaci ovi iz gradske cistoce nece da ciste tu.U zadnjih par godina jedino su ti radikali i uradili nesto u Zemunu.
Sredili su mnoge ulice,fasade,secam se da su i skole nesto sredjivali(menjali prozore itd.),onda su dosle demokrate i za vreme svoje vladavine nista ostavili nisu.Jedino sto su porusili one lokale po keju( sto podrzavam posto mi se vise svidja ovako posto je tako bilo i kad sam bio klinac),neki njihovi se docepali nekih lokala i to je to.Zato su i pukli na sledecim izborima.Da su bar nesto uradili i danas bi vladali Zemunom.
Da ponovim...ne kazem da su SRS u Zemunu sjajni ali kakve su vlasti na drugim opstinama oni su jos i dobri.

Torrente BG:
Kako je onda recimo na relaciji Usce ....
yebiga, ja o Lidu - ti o Ušću.
Rekoh, Ušće nije kupalište.
Nikako ne prihvataš sledeće: SO Zemun je NADLEŽNA da se brine o Lidu. Da obezbedi uslove.
To je njihov posao, izmedju ostalih poslova.
Taj posao nisu pipnuli 3 godine!
To je suština.
Jel za lido kriv NATO, Karla del Ponte, novi svedski poredak ili ovi neuki članovi opštinskog veća?

Pa ima precih poslova od kupalista koje radi 3 meseca.Definitivno to Lido niko nikada nije ni sredjivao ozbiljno.Znaci ni radikalski prethodnici tj DS.Da bi se Lido sredilo treba dosta love sto znaci da treba naci nekoga ko je zainteresovan da ulozi lovu na to Lido a definitivno je Lido daleko daleko manje isplativa investicija od Ade tako da je tesko naci nekoga ko ce da zalegne tu pare.
Zasto bi neko pljunuo ogromnu lovu a moci ce samo 3-4 meseca da ubire pare od toga a i to je pitanje.Recimo prosle godine je vecinu sezone Lido bilo poplavljeno.Kad bi Lido moglo da se betonira i da se zida malo na njemu ozbiljnije sigurno bi se sutra javilo X investitora ali ovako je to malo teze.

Torrente BG:
Pa ima precih poslova od kupalista koje radi 3 meseca.Definitivno to Lido niko nikada nije ni sredjivao ozbiljno.Znaci ni radikalski prethodnici tj DS.Da bi se Lido sredilo treba dosta love sto znaci da treba naci nekoga ko je zainteresovan da ulozi lovu na to Lido a definitivno je Lido daleko daleko manje isplativa investicija od Ade tako da je tesko naci nekoga ko ce da zalegne tu pare.
Zasto bi neko pljunuo ogromnu lovu a moci ce samo 3-4 meseca da ubire pare od toga a i to je pitanje.Recimo prosle godine je vecinu sezone Lido bilo poplavljeno.Kad bi Lido moglo da se betonira i da se zida malo na njemu ozbiljnije sigurno bi se sutra javilo X investitora ali ovako je to malo teze.
Uporan si, ali ni jednom rečju da osudiš nerad.
Lido jeste sredjivano, to sam već jednom pisao, čak i u periodu radikalske vladavine 1996-2000 godine. Sređivano je i naredne 4 godine. Pod sredjivanjem podrazumevam: ogranizovan prevoz, vodu, struju, spasioce, lekare, održavanje čistoće i ugostiteljske usluge.
Ovde se ne radi o lovi, diskutabilno je koliko je potrebno za malo reda.
Ovde se radi o neradu i nesposobnosti ove garniture.

DellBoy-011:
Lido jeste sredjivano, to sam već jednom pisao, čak i u periodu radikalske vladavine 1996-2000 godine. Sređivano je i naredne 4 godine. Pod sredjivanjem podrazumevam: ogranizovan prevoz, vodu, struju, spasioce, lekare, održavanje čistoće i ugostiteljske usluge.
Ovde se ne radi o lovi, diskutabilno je koliko je potrebno za malo reda.
Ovde se radi o neradu i nesposobnosti ove garniture.

Pa sto bi ova garnitura bila sposobna kada u Srbiji sposobne garniture nemas.Tj jesu sposobne ali da kradu.
Vise zameram ovima sto ne asfaltiraju zemunski park nego to Lido.Zadnji put sam bio na Lidu pre dve godine ili tri i bilo je strokavo katastrofa.Tako da me Lido toliko i ne zanima.Ali zemunski park bi mogli da asfaltiraju.Jedino sto su odradili dvoriste skole majka Jugovic ali park je uzas.

DellBoy-011:
.

Pa sta da osudim.Znamo kako je u ovoj Srbiji i ko drzi pare tako da sumnjam da nesto mnogo daju za opstinu u kojoj SRS vlada.Tako da pare kojim raspolazu sigurno idu na bitnije stvari.Eto onaj palma se lize sa Veljom I Koostunjavim i pare samo stizu pa eto pored zoo vrta sad ce i akva park i sve ostalo.A ovi ako ne dobijaju potrebne pare mogu da ga duvaju.

E nece,nego cemo da ih kulturno i civilizovano preregistrujemo :D ,u krajnjem slucaju ide tuzba u Strazbur,100.000 gradjana tuzi svoju drzavu a ti bi u EU,e ne moze tako.
Zaboravljas da je EU stvorila SCG,pa ce to Solana licno da razresi,odnosno da naredi manekenu i neobavestenom :D

goxy:
Zemun nije ono sto je nekoc bio ,ali valjda ce se ,sa porastom standarda i padom radikala, sto je uzrocno posledicno povezano, vratiti stari izgled i pre svega kulturu i toleranciju:).....
Radikale vec DRUGI put biraju za vlast u Zemunu.
Kako objasnjavac cinjenicu da je za vreme prvog njihovog mandata tamo- odnsno posle- govoreno da su unistilii Zemun, upropastili, opljackali, a onda ponovo dobijaju NAJVISE glasova i time i drugi mandat?
Nesto tu ne stima, postovane nepostovaoci i mrzitelji svega sto je radikalsko, pa makar bilo i dobro onima kojima vladaju, jer ih uvek PONOVO biraju?!

Back