Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
DellBoy-011:Slika je originalna, da ne bude zabune:-D
![]()
А је си ли то ти испод палме?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DellBoy-011:Slika je originalna, da ne bude zabune:-D
![]()
DellBoy-011:Ti lepo otvori temu o novom sadu, nauči kako se prebacuju snimci i uživaj.
Naravno da je loše, ove godine sam putovao u bugarsku.VlajaZlaja:ето путујеш на Хаваје а жалиш се како ти је мнооооого лоше јер су ти ето радикали на власти у граду
ниско!
Strela:А је си ли то ти испод палме?
VlajaZlaja:хехе да радиш нешто дефинитивно не би имао времена за 3000 постова, за оптерећеност смишљањем смешних антирадикалских парола, за сликање канти за ђубре, љуљашки, сломљених стабала, тушева,... а с обзиром да имаш пара за Хаваје верујем да углавном не би имао ни слободне суботе...
DellBoy-011:Aha, čitam Veliku Srbiju.
DOS postoji još samo u radikalskim glavama.Strela:Мани се дечко Велике Србије, како је кренуло с ДОС-ом, читаћеш ти новине АДЕ ЦИГАНЛИЈЕ и мислићеш да си на Хавајима.
ne vredi trošiti više ni jedan post na tebe, stoga: ignore - prava opcija.VlajaZlaja:није то моје мишљење већ је то вероватно чињеница да си паразит, нерадник, сноб и трут који ништа не ради и свима соли памет о политици - шта ваља а шта не ваља - иако то уопште не би требало да те дотиче - с обзиром да имаш пара за Хаваје
а 30 месеци губиш сваки дан на Крстарици?
а наводно сам си зарадио за Хаваје? e то једноставно не иде једно са другим, никако... :-?
Gazda Milutin:Kakva glupa tema.. Dunav je ekstra prljava reka , barem kod Beograda, isto kao i Sava. Ne bi se u njima okupao da mi neko plati.
gestapo:A odakle si ti DellBoy? Jer iz Zemuna ili...?
kad smo kod usca,nije mi jasno zasto se niko ne doseti da recimo to usce kojim se svi hvale osvetli nocu.svi strani turisti po anketama kazu-fin je beograd,pun zivota,tralala..ali ne postoji ni jedno mesto na kom bi recimo chovek rekao-uh kako je ovo prelepo,sto volim sto sam dosh'otorrente_bg:.Danas sam na uscu bio,kad prodjes Brankov most jedino sto mozes da vidis to je smece na sve strane.Umesto da se naprave tereni za odbojku na pesku,tenis,mali fudbal.....to bar ne kosta puno.
Ali u tome izgleda i jeste fora jer one koji vode grad takvi sitni poslici ne zanimaju.Tu bi im ugradnja bila mala.Sada samo gledaju kako ce da zavale neki parkic na extra lokaciji za debele pare da bi se tu izgradila jos jedna zgrada u nizu a zelenilo i igralista za decu ko j-e-b-e.
torrente_bg:Pa slabo ti onda pamcenje DellBoy!
Jer bi morao da se setis da je to Lido u principu uvek bilo takvo.Manje vise jadno.
Ove godine je to malo izrazenije mozda jer je do pre 2meseca jos bilo pod vodom.
torrente_bg:Pa slabo ti onda pamcenje DellBoy!
Jer bi morao da se setis da je to Lido u principu uvek bilo takvo.Manje vise jadno.
.
Strela:Лидо је ове године било под водом до 13-14. јула, што се стварно ретко дешава.