Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Omekšivač, imalin i sapun, nisam baš toliko lud za tim proizvodima. Naročito što ih uglavnom nema u peodavnicama. Čista navlakuša.kako nema akcija..maxi pcelica 40 do 50%
ja kupujem i sokove i sladolede i svasta jos na 50%Omekšivač, imalin i sapun, nisam baš toliko lud za tim proizvodima.
Nije, evo sad sam proverila na Cenoteci. Najskuplja je u Idei i Rodi, 600 din.
Kako nije? Najskuplja milka na svetu je u maxiju.Nije, evo sad sam proverila na Cenoteci. Najskuplja je u Idei i Rodi, 600 din.
Koja je ovo prodavnica?
A ti ne možeš da spavaš od silnih cena?Gospode Bože, pa ti ideš po prodavnicama i slikaš sve redom![]()
Ne razumemA ti ne možeš da spavaš od silnih cena?

ma ko zna sta je to bilo i sta si fotkao
Evo i vučić se čudi kako su visoke cene u srbiji u odnosu na euma ko zna sta je to bilo i sta si fotkao
evo lepo stoji na ideinom sajtu 600din ta ista milka
https://online.idea.rs/?utm_source=...ducts/60092032/milka-cokolada-nut-nougat-300g

jbt..ja ti okacim link iz prodavnice sa cenom po kojoj sad ovog trenutka mozes online da je kupis i ti teras svoje..mnogo si tvrdoglav u glooposti.Evo i vučić se čudi kako su visoke cene u srbiji u odnosu na eu
https://n1info.rs/biznis/vucic-posl...e-skupo-ko-se-jos-seca-bolje-i-najbolje-cene/
Jovanka tabaković komentarisala poskupljenje krompira od samo 200%
Kaže zbog povećanog broja svadbi pa eto skočilo![]()
da to je taj sto sam video da je 150din povoljniji od maxija
u maxiju sam danas uzeo nalepse zelje kvatro za 550 din tako nesto.
a ima i plazma kvatro za iste pare.
Užasno gojiKakav je Najlepše želje?
Sve obigravam oko njega i nikako da ga uzmem poučena iskustvom o onom snickers i baunti čini mi se.
Nikakvi ili sam ja više očekivala.
Zbog toga se i ne zaleteh na ovaj.

hoces li ti ikad reci nesto lepo za nesto?Užasno goji![]()

eno je u lidlu, videh juce oko 500din kosta, malo jace.Ja ti okačim link gde predsednik kaže da je sve mnogo poskupelo a ti se vadiš na neke linkove gde se i ne vidi cena bajdvej. Zato ja fotkam i okačim, da se ne zaborave pošteni trgovci koji su samo fadili svoj posao, isto kao i čuvari u logorima smrti
Pogledajte prilog 1769478
Bio je Maxi ovo dok su nabili cene tada. Sad su spustili svi i oko 600 do 700 je.Nije, evo sad sam proverila na Cenoteci. Najskuplja je u Idei i Rodi, 600 din.
Koja je ovo prodavnica?
Ma pusti, sad se svi prave kao pali sa Marsa.Bio je Maxi ovo dok su nabili cene tada. Sad su spustili svi i oko 600 do 700 je.
To je bilo ove zime. Pred praznike je počelo sa Milkom po 1000 za neke ukuse.Ma pusti, sad se svi prave kao pali sa Marsa.
Ne secaju se da su cokalade bile hiljadarku do pre par meseci.
Pa koliko je snimaka bilo na mrezama gde im narod sve po spisku u prodavnicama.
I sad kao svi gledaju na cenoteci 600, pa zamisli koje su to prevare kad oni mogu da podignu i spuste 400 dinara gore/dole kad god hoce.