Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta pricas glooposti.Niko ništa ne kupuje u lidlu pa prave gužvu na kasi kako bi ljudi imali podsvesno osećaj da ih je gomila. Uglavnom su to ljudi koji usput kupe ono što je na akciji ili hranu pred istek roka trajanja. Truliš.
Ne prihvata se ništa bez slikanog sata sa tačnim vremenom.Prazan lidl nema ni žive duše u 6 popodne.
A šta ti tačno kosiš u "centru Beograda"?E ali ova je robot kosilica na akciji za 12.000 din sve sa baterijom novo u kutiji. Morao sam da uzmem te vilager i štihl su po 500-1000 evra
ta razlika u ceni je razlika da li ces na temi da kukas ili da si hepi za proizvodE ali ova je robot kosilica na akciji za 12.000 din sve sa baterijom novo u kutiji. Morao sam da uzmem te vilager i štihl su po 500-1000 evra
bastuA šta ti tačno kosiš u "centru Beograda"?

Spremamo se za nabavku u Lidlu za vikend, pa ako može preporuka za te čuvene sladolede, svi živi ih hvale - valja li još neki osim tog sa belom čokoladom? Hvala!Iskren da budem i mi idemo u lidl samo i isključivo zbog sladoleda koji je fenomenalan, uzeli smo na akciji 2 paketa po 8 sladoleda onaj sa belom čokoladom i bademom. 500 din kutija što izađe 60 din po sladoledu. To recimo nema nigde sem u lidlu. I da je dobar sladoled naravno ne samo dobra cena.
Sladoled i čokolade to uzimamo kada nam je usput ovo ostalo je preskupo 230 din 10 najjeftinijih jaja? Sramota.
Možda i saksije na terasi?
To mi je za vikendicu br. 2 na fruškoj gori.A šta ti tačno kosiš u "centru Beograda"?
Sad moram po sladoled.Spremamo se za nabavku u Lidlu za vikend, pa ako može preporuka za te čuvene sladolede, svi živi ih hvale - valja li još neki osim tog sa belom čokoladom? Hvala!
Nikakve su.Jel probao neko lazanje?
Koji ti je lux.Meni je onaj lux tiramisu odličan ali preskup, jednom sam ga kupio kada je bio pred istek roka trajanja.
MTD je bolja.ne kupuje se kosilica u lidlu..posle ces da kukas da ne valja
kosilice samo villager ili stihl![]()
pa jel smrdeo..jer po tebi u Lidlu sve sto je pred istekom roka smrdi ?Meni je onaj lux tiramisu odličan ali preskup, jednom sam ga kupio kada je bio pred istek roka trajanja.
ovo sam i ja cuo..nisam ih probao ali su i meni rekli da ih ne uzimam.Nikakve su.