Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Niko ništa ne kupuje u lidlu pa prave gužvu na kasi kako bi ljudi imali podsvesno osećaj da ih je gomila. Uglavnom su to ljudi koji usput kupe ono što je na akciji ili hranu pred istek roka trajanja. Truliš.

Niko ništa ne kupuje u lidlu pa prave gužvu na kasi kako bi ljudi imali podsvesno osećaj da ih je gomila. Uglavnom su to ljudi koji usput kupe ono što je na akciji ili hranu pred istek roka trajanja. Truliš.
sta pricas glooposti.
ljudi sa punim kolicima oko mene a 3 do 4 kase rade i ukljucuju jos 3 da bi se smanjila guzva jer je red do gondola.

Prazan lidl nema ni žive duše u 6 popodne.

IMG_20230829_184224.jpg

Iskren da budem i mi idemo u lidl samo i isključivo zbog sladoleda koji je fenomenalan, uzeli smo na akciji 2 paketa po 8 sladoleda onaj sa belom čokoladom i bademom. 500 din kutija što izađe 60 din po sladoledu. To recimo nema nigde sem u lidlu. I da je dobar sladoled naravno ne samo dobra cena.

Sladoled i čokolade to uzimamo kada nam je usput ovo ostalo je preskupo 230 din 10 najjeftinijih jaja? Sramota.
Spremamo se za nabavku u Lidlu za vikend, pa ako može preporuka za te čuvene sladolede, svi živi ih hvale - valja li još neki osim tog sa belom čokoladom? Hvala!

Meni je onaj lux tiramisu odličan ali preskup, jednom sam ga kupio kada je bio pred istek roka trajanja.
Koji ti je lux.

Imas u casici i kao tortica.

Kupovao sam oba, mada sam prestao da uzimam torticu jer je ne drze u frizideru.

Tako da sad uzimam samo u casici. Nije to nesto skupo.

Back