Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nemoj tako..kod mene u prodavnici radi bas jedna slatka mala na delikatesu :D
Pa gde nađeš to?
Kod mene u Lidlu nema osoblja na mesu i mesnim proizvodima.
Ono što ti je zapakovano - to ti je to...
Zato i idem u MAXI ili AMAN.
Ali tamo rade sve neke penzionerke, to je bre držalo dinosauruse kao kućne životinje...

9a40916d843f0ddb837b4c9a16b5f4b8.jpg

Lidl totalno prazan onaj u višnjičkoj ulici bili smo pre dva sata.

Lidl kaput!

IMG_20230829_184224.jpg

Bajdvej ova polica sa nadrkanim cenama u crvenoj boji. Najskuplja ponuda!

Dođem kući otvorim piletinu ona SMRDI! Nit je akcija nit ističe rok piletina im je jednostavno smrdljiva i bajata crkotina. A rekao sam sebi ne kupuj meso u lidlu!

Lidl totalno prazan onaj u višnjičkoj ulici bili smo pre dva sata.

Lidl kaput!

Pogledajte prilog 1402181
Bajdvej ova polica sa nadrkanim cenama u crvenoj boji. Najskuplja ponuda!

Dođem kući otvorim piletinu ona SMRDI! Nit je akcija nit ističe rok piletina im je jednostavno smrdljiva i bajata crkotina. A rekao sam sebi ne kupuj meso u lidlu!
znaci slagao si kada rekao da ne ides u Lidl..a sada opet pises neistine za piletinu...
zanima me koji je tvoj motiv za ovako nesto ?
razumela bi da u Lidl ides samo ti a ostatak od 5 miliona ljudi u Srbiji ne ide pa ne zna i nema pojma sta se prodaje u Lidlu
stvarno bi mogao da oladis vise sa ovakvim tvojim pisanjem i da mi ne zagadjujes temu ..jer ljudi kada citaju ovo sto opises gube volju
da bilo sta napisu na temi, jer ces ti sve to da popljujes i .rasterujes druge korisnike...

Ali su spustili cenu putera tiho i ćutke jer ga niko nije kupovao, opet je 1200 din uobičajena cena za kilogram. Nije narod toliko lud da te neko na periferiji pljačka. Em ti zavlidl treba auto em skuplji od maxija i idea marketa.

Pogledajte recimo kako ljudi kupuju hleb pred istekom roka trajanja. Samo se ovakve stvari prodaju. Hled pred istek roka za svinje i patke:

IMG_20230829_191249.jpg

Iskren da budem i mi idemo u lidl samo i isključivo zbog sladoleda koji je fenomenalan, uzeli smo na akciji 2 paketa po 8 sladoleda onaj sa belom čokoladom i bademom. 500 din kutija što izađe 60 din po sladoledu. To recimo nema nigde sem u lidlu. I da je dobar sladoled naravno ne samo dobra cena.

Sladoled i čokolade to uzimamo kada nam je usput ovo ostalo je preskupo 230 din 10 najjeftinijih jaja? Sramota.

Back