Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ta u katalogu je na baterije aku a ova što je podmeću je kršina na kabl koja se po ostalim prodavnicama prodaje za 8-10.000 din.

Lidl u životu nije čuo za kvalitet. Dobro je jedino što je uzmem na početku sezone izdrljam tri meseca raspadne se i vratim gownarima.

Lidl prevaranti.

evo sad od cetvrtka ce prodavati na benzin pa kupi jednu autonomnu bez kabla.
Ne pada mi na pamet jer je krš živi treba mi ta na baterije jer nije ravno. Uglavnom sam se grdno razočarao u lidlu baš su slepci neprofesionalni. Svaka akcija i kada dođe taj dan - nema ničega kao zbog logističkih poteškoća.

Ne poštuju kupce i bahate se. Pošto su im cene iste kao kod drugih red je i da se izbegavaju.

Mizo nije mlijeko! Neko je pisao negdje na temi. Mizo je drink, 51 %mlijeka ostalo voda. Zato je jeftino.
Drinkovi su od biljaka jer im je mlekarski lobi zabranio da ih zovu mleko. Napitak od badema, kokosa...

A ako pise da je mleko onda mora da bude mleko.

Ako je standardizovano tipa 3,2% ili 2,8% mlecne masti.

Do te cifre se ne dolazi mesanjem sa vodom, nego skidanjem kajmaka. Izuzimanjem masti.

Ne dobiju oni mleko sa 9% masti pa utrostruce sa vodom. Nego dobiju maks 3,5, a mozda dobiju i 3 ili 2,5 ako je losije pa svedu na prvi nizi standardni broj.

Muž kupio mislio da je mlijeko :fdlan:

IMG_20230424_184230.jpg

IMG_20230424_184248.jpg

Mlijeko 51 % a ostalo budalaštine.

Ja sam ovo kupio u metrou 89 dinara litar a u lidlu najjeftinije 125 din litar. To je znači 30% skuplje u lidlu. Ne znaju gde im je dosta.

750x750-2355.jpeg

Poslednja izmena:

Back