- Poruka
- 132.856
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iste takve ima u Idei pod K plus.preporuka..za integralne stapice sa semenom suncokreta..299,90 din..ili ti 300 dinara pakovanje
Pogledajte prilog 1328342
Necu da hejtujem, ali ova likusa izgleda kao da nema ni za Lidl.Ako je u Francuskoj tesko , kakva bi bila emisija za Srbiju.
Evo kupovina u lidlu , 50 e na sta ... nista.
Slatka je a i bogata kada može da kupuje u lidlu, ulaz 50 evra.Necu da hejtujem, ali ova likusa izgleda kao da nema ni za Lidl.![]()
Ima beli za 60 din. Jeftinije nema i nece vise nikad da bude.Hleb je odavno LUKSUZ u supermarketima!
Iskustva moje zene su suprotnaSlatka je a i bogata kada može da kupuje u lidlu, ulaz 50 evra.
Samo lud može da ide u lidl gde su duplirali cene. Ja samo na pijacu izađe me troduplo jeftinije nego u supermarketu.

veceras ce mario da prica kako je lazna akcija jer nema tog prozivoda i okaciti fotku kao dokazKako je ponižavajuće bilo gledati njih dvadesetak kako su trčali sa kolicima do šerpi i otimali se za desetak izloženih kutija sa šerpama.
Tako su bili jadni, a halavi, to otima, viče, psuje...
Nisam se ni približila tom delu, bilo me je sramota zbog njih.
mario, sad se nose koverte.Pa i nije loša ponuda treba uzeti više za svadbe i veridbe poklon za useljenje itd
Pogledajte prilog 1329818
u stvari ta u ponudi sto je skuplja je i dosta jaca i kvalitetnija od te koja je u katalogu tako da, brate ne loopaj.Lidl prevaranti, u reklami na baterije a u radnji neko đubre na kabl još skuplje. Lidl za izbegavanje pazite se!
Pogledajte prilog 1330810
Pogledajte prilog 1330811