Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ti ono beše imaš dostavu hrane :lol: jednom sam gledao u frižider sa tim mesom pred istek i užasan smrad se širio čim otvoriš. Od tada ne kupujem meso u lidlu.
Nemam dostavu, mm radi za neki restoran, a kupljeno meso je u savršenom stanju, čak bi rekla mnogo svežije nego što obično bude u lidlu.
Pretpostavljam da su pogrešno procenili količine jer je ovde većinsko stanoništvo katoličko a oni valjda nisu dovoljno pazarili za svoj uskrs.

550 grama 500 dinara 😱😱😱 akcija 🤣🤣🤣

Screenshot_2023-04-13-15-07-28-823-edit_com.android.chrome.jpg

Cene su otisle u persun. Sad se vratio iz Lidla 4-5 hiljada racun.

Oni sutlijasi koji su bili 50 dinara, sad su 100 dinara pa kao akcija 80.

Suhomesnato isto otislo u persun. Nekad je bilo po 80 din 100g, sad je duplo.

Btw, dobar je onaj zlatiborski kulen na akciji 159 ili tako nesto. A uzeo sam i yuhorov rustik kulen za 199, prvi put to vidim. :D

Toalet papir najskuplji od svih radnji bas u Lidlu.

Uzeo sam i ljutu tursiju na akciji. :D

Bio sam pre neki dan u lidlu, sve što je bilo na akciji postoji samo u katalogu. Pošto je mleko bilo straobalno skupo u lidlu 130 din litar produžili smo do metroa gde je Mizo mleko 1l 2,8 mm bilo 89 dinara litar na 12 komada koliko obično i kupujemo.

Lidl ima iste cene kao maxi i idea pa ih treba zaobilaziti u širokom luku dok ne propadnu.

Reklamiraju se sa nekim treš člankom kako su uhvatili neku sirotinju da krade pa će da ga osude. BOJKOT!

Pao im promet pa izmišljaju kako ih neko stalno krade, nemački prevaranti ništa novo. Ko o čemu qrva o poštenju.
nije im pao promet..danas gledam ljudi ulaze i izlaze sa punim kolicima i to nojn stop
jasvratila da kupim one grcke intehralne stapice sa semenkama suncokreta..odlicne su

Back