Лидл

Ima pokretna traka za hleb? Od njive do trpeze....

- - - - - - - - - -

To bi bilo zanimljivo videti cime se utovara, istovara i slazze hleb...

videh dosta traka za proizvodnju gde se ne pipa rukom nista, ali hleb....jok.

možda ima nekakvo pipkalo, nemam pojma, čula sam samo ... pa negde ti daju hleb npr u merkatoru, ne biraš ga sam
haha a misliš na utovarivače... pa dobro al kupci

- - - - - - - - - -

i što su baš sad došli

Сутра се отвара,
али мене интересује јесте ли оболели од потрошизма ?

Тресе ли вас купохоличарска грозница пред сутрашњу јагму ?
Ако не, како сте се спасли од потрошачког менталитета ?

И који је ваш смисао живота ако не маштате о трошењу, трошењу, куповању .......

gospode bože nikad ne učestvujem u stampedu.

nisam se spasla od potrošačkog mentaliteta kupujem i ja samo izbegavam otvaranja i gužve

moj smisao trošenja je da jedemo da bi živeli a ne da živimo da bi jeli.

gospode bože nikad ne učestvujem u stampedu.

nisam se spasla od potrošačkog mentaliteta kupujem i ja samo izbegavam otvaranja i gužve

moj smisao trošenja je da jedemo da bi živeli a ne da živimo da bi jeli.

Искрен и пун смисла одговор.
Као да сам га ја написао.

Нису лоши ни они духовити, ал' немојмо сада сви само зекење, јел' важи ?

Ово није само велика тема, ово је превелика тема,
тиче се нашег смисла постојања !

...
FB_IMG_15392064014372617.jpeg

može li neko ukratko da mi objasni šta je tako jebeno posebno u jebenom lidlu,zašto su ljudi navalili na njega i zašto svi sad smaraju o tome,msm sem toga što su maloumni,to se podrazumeva,al msm jel ima neki konkretniji,racionalniji razlog tipa da je puno jeftiniji od maksija i ostalih marketa itd

Ma glupost na kvadrat, kao da se može nešto kupiti ili uštedeti za čitav život... ovaj koji je meni u blizini ima red ispred ulaza, čekaju da uđu, ne pada mi na pamet da se guram tu :roll:
Ima nekih stvari koje sam videla na letovanju u Grčkoj, kao npr. začini neki, sušeni crni luk, neki sirevi neobični itd.. ali ne znam da li će toga biti i ovde, proveriću kad malo splasne euforija oko otvaranja :dash:

kako misliš neće ništa promeniti wtf,ljudi će sad postati besmrtni i razviti istinsku empatiju i ukinuće se verske,političke,rasne,ekonomske i druge razlike,ostvariće se konačno svojevrsna utopija

Back