Лидл

omg!
reci da se salis, da trolujes, sta god!!
pljacka nas najgori sljam od psihopatskih politicara i tajkuna, svakodnevno za milione, a isfrustriranii mali covek koji ne sme na 'velike vucice', digne patku na one nesretne prodavacice.
pa na njoj isteruje sve pravde od praiskona
ja kad bih morala raditi kao kasirka odma bih harakiri pocinila, sta sve jadnice trpe za minornu kintu

Наравно да су јадне, али као да ја нисам ?
Ми се играмо "борбе црнаца у тунелу" имаш нешто против ?

Ти си нека од богатих ?

Коначно сам данас ушао у Лидл,
одмах сам укапирао систем.

Увале ти огрооомна колица,
ред пред касом дугачак,
и шта ћеш - трпаш.

Мали су, као и сви досадашњи ланци,
али сам ја заиста врло изграђен потрошач,

Ушао сам без корпе ( мада то обезбеђење не дозвољава )
летимично протрчао кроз продавницу ( ону на Трошарини )
узео једну црну чоколаду са лешницима од 99,99 динара
и замолио да ме пусте преко реда пред касом.

Није било проблема
јер су сви имали по 20-50 артикала у својим мамут-колицима.

Каква је чоколада ?
Иста као и све досадашње,
уствари никада не купујем црне чоколаде,
киселкасте су ми,
тако да :bljak:

Хоћу ли користити Лидл ?
Наравно, свугде има по нешто.
Пронаћи ћу ја то "нешто", полако само !

Beogradom cirkulisu GSP busevi obojeni u reklame LIDL.a. Sada je vecina protiv, toboze zamerka je los kvalitet piletine. Halabuka ce da se smiri u narednom periodu, onda ce par meseci biti neutralni, a sredina sledece godine svi ce da vise u tom marketu.

- - - - - - - - - -

Tako je bilo i sa gej paradom. Sta god treba da proguraju uradice to, samo treba vremena.

...
Tako je bilo i sa gej paradom. Sta god treba da proguraju uradice to, samo treba vremena.

Што се тиче Геј-параде, могла је она одмах да прође,
али неко ( организатор протеста ) није дао.

Овде видим много интересантних чињеница
које говоре о функционисању данашњег друштва.

Као прво протесте је највероватније организовао онај ко је организовао и саму Параду !
Не бих да објашњавам.

Друго, не постоји спонтани протест,
иза сваког протеста стоји нека организација.
У преводу, народу можеш да продаш било шта !

Три, наш проблем Косова је решив моментално !
Моментално !!!

Зашто није ? :eek:
Ех, па ви би све да вам откријем ?
Укључите мало маштицу, одговор је крајње невероватан !
И говори много о нама ... људима !

Bio sam danas u Novosadskom Lidlu. Utisak je očekivan. Ako ne računamo proizvode na akciji, nešto je jeftinije a nešto čak i skuplje u odnosu na druge prodavnice. Ja sam izmedju ostalog kupio kesice za mačke (redovna cena 100.din, nema nigde jeftinije) i afteršejv (redovna cena oko 240.din, u Disu su još jeftiniji)

Што се тиче Геј-параде, могла је она одмах да прође,
али неко ( организатор протеста ) није дао.

Овде видим много интересантних чињеница
које говоре о функционисању данашњег друштва.

Као прво протесте је највероватније организовао онај ко је организовао и саму Параду !
Не бих да објашњавам.

Друго, не постоји спонтани протест,
иза сваког протеста стоји нека организација.
У преводу, народу можеш да продаш било шта !

Три, наш проблем Косова је решив моментално !
Моментално !!!

Зашто није ? :eek:
Ех, па ви би све да вам откријем ?
Укључите мало маштицу, одговор је крајње невероватан !
И говори много о нама ... људима !

Nije resiv jer ne daju da se otvori ruska baza, a kada su bile poplave Rusi su ti koji su nam adekvatno pomogli, pomoc od zapada je stigla ali kada je bilo kasno.

Poslednja izmena od moderatora:
Ako ne kupujem u Maxi, Idea, Dis, Roda, Metro stagod itd, sigurno necu ni u Lidl-u. :hahaha:

Pijace su i dalje zakon. Isto kao i privatni mesari za koje znam da mogu da verujem na kvalitetu mesa. Supermarketi ko zna odakle uvoze/izvoze i na koje nacine cuvaju.

Kupujem danas za danas. Dakle, u najbližoj piljari ili privatnoj prodavnici. Vreme je novac i gubim ga u redovima samo kad sam primorana.
Lidl mi je išao na živce i pre nego što se otvorio ("on je strašno visok, a ona je jako niska... ko lis u oni?" :roll:), a sad ga psujem naglas u kolima svaki put kad se zaglavim na Trošarini. Em je raskrsnica jedna od najprometnijih u gradu, em je stajalište prigradskih autobusa odmah pored... em je narod histerično potrošački raspoložen. Suludo, potpuno.

44258742_1881152805314196_9056543296486113280_n.jpg

:D

Najzad sam svratio u taj famozni Lidl. Gužve se još nisu previše stišale, ali je svakako bilo podnošljivije nego ranije.

Nema korpi nego svi uzimaju kolica, što mi je bez veze, jer osim što se osećaš smešno kad nosiš dve sitnice u kolicima u koja mogu da stanu dve odrasle osobe, kad stotinak ljudi gura kolica unaokolo, svi se međusobno sudaraju. Bukvalno kao da si u saobraćaju.

Ali onim najvažnijim - cenama, ponudom i novim brendovima - sam zadovoljan. Video sam dosta stvari koje ne mogu da se nađu u drugim marketima, po sasvim korektnim cenama, i to ne samo na akciji nego i kad su redovne cene u pitanju.

Znači, ako izuzmemo kolica na sve strane i gužve koje treba još malo da se stišaju (kad sam ulazio nije bilo reda za ulazak, ali kad sam izlazio, bogami se formirao; bilo je to negde oko pet popodne), nisam razočaran Lidlom.

Najzad sam svratio u taj famozni Lidl. Gužve se još nisu previše stišale, ali je svakako bilo podnošljivije nego ranije.

Nema korpi nego svi uzimaju kolica, što mi je bez veze, jer osim što se osećaš smešno kad nosiš dve sitnice u kolicima u koja mogu da stanu dve odrasle osobe, kad stotinak ljudi gura kolica unaokolo, svi se međusobno sudaraju. Bukvalno kao da si u saobraćaju.

Ali onim najvažnijim - cenama, ponudom i novim brendovima - sam zadovoljan. Video sam dosta stvari koje ne mogu da se nađu u drugim marketima, po sasvim korektnim cenama, i to ne samo na akciji nego i kad su redovne cene u pitanju.

Znači, ako izuzmemo kolica na sve strane i gužve koje treba još malo da se stišaju (kad sam ulazio nije bilo reda za ulazak, ali kad sam izlazio, bogami se formirao; bilo je to negde oko pet popodne), nisam razočaran Lidlom.

Кажем да ме управо то нервира - то што МОРАШ узети колица. Кад одем у Метро (пошто корпи такође нема) ја оно што узмем стављам у своју велику торбу па тако идем до касе и нико ми ништа не приговара. А и зашто би. Моја је ствар како ћу носити.

Можда ја хоћу само две сијалице, рецимо. Шта ће ми онда оно теретно гурало.

lidl je baš dobar i treba što višlje kupovati tamo jer uvek imaju neke akcije i sve je vrlo kvalitetno i povoljno i uopšte generalno uzev vrlo je inteligentno biti kupoholičar i pohadjati kojekakve markete višlje od jednom mesečno to je baš dobro i lepo i odraz intelektualne dominacije i koherencije ličnosti

lidl je baš dobar i treba što višlje kupovati tamo jer uvek imaju neke akcije i sve je vrlo kvalitetno i povoljno i uopšte generalno uzev vrlo je inteligentno biti kupoholičar i pohadjati kojekakve markete višlje od jednom mesečno to je baš dobro i lepo i odraz intelektualne dominacije i koherencije ličnosti

То је та прилагођеност,
то је тај идеал грађанина.

Такви нам роботи, пардон грађани требају !
Живео.

Back