Isus33
Domaćin
- Poruka
- 3.479
Kada već nabrajate sve njemačke generale, kako to da niko nije spomenuo fon Paulusa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда грешим, али да ли си у те четри најмоћније светске силе убројао и произвођаче шампањца за Трећи Рајх...
Они се превише напеше на почетку рата, па се унередише...
После су се одмарали посветивши се тако лепом хобију...
Po kojoj to osnovi zakljucujes?Daj neki dokaz da je to tako...Adolf Hitler definitivno. Sredio je Nemačku iznutra i namestio da izgubi rat. Američki čovek; klasičan trojanac.

Po kojoj to osnovi zakljucujes?Daj neki dokaz da je to tako...![]()
Možemo li prema toj logici i Slobodana Miloševića smatrati američkim čovjekom? Pošto unaprijed znam da je odgovor pozitivan, onda pitam da li u istoriji postoji međunarodni sukob gdje je stvarno došlo do razmimoilaženja interesa naroda ili društvenih slojeva a do to nije bila zavjera tajnih društava?
Pošto unaprijed znam da je odgovor pozitivan, onda pitam da li u istoriji postoji međunarodni sukob gdje je stvarno došlo do razmimoilaženja interesa naroda ili društvenih slojeva a do to nije bila zavjera tajnih društava?
Da, sve do Francuske buržoaske revolucije 1999. godine, koja je prva javna pobeda tajnih društava.
Vujadine, a šta ako se u ovoj zemlji oglašavaju preko mene? Šalu na stranu, likvidira se samo onaj ko odaje rituale. Ove gore iznete stvari su poznate istoričarima i stoga ne ulaze u domen bilo kakvih tajni.
Димитрије Љотић. Сматрам га највећим Србином ww2. Хвала му.

Димитрије Љотић. Сматрам га највећим Србином ww2. Хвала му.
njega je trebalo politi benzinom i zapaliti... kao zasluga za sve sto je uradio za srpski narod u celini!!!
a licnos` ( kako bi rekao Srecko Sojic )... cercil!!
tako bi previse privlacio paznju, pa bi ga ovi njegovi proglasili za mucenika
Realno, bio je potreban zajednichki napor 4 najmocnije svetske drzhave da bi se oni porazili...
Japanci: Pa imali su kamikaze zar ne?
Hm... Chudno... Da neko pomene Japance kao uchesnike Drugog svetskog rata, a da mu odmah na pamet ne padne fanatizam...