oki1987
Domaćin
- Poruka
- 4.858
hahahahaha... Bate Borisov velikosrpsko-hegemonistički klub...
Znači, da zovemo Kumanovo da nam se pridruži!
Jos bi vam trebali Srbi preko bare i eto velesile.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ispravljeno![]()
Zato sto je Makedonija jedan period bila pod srpskom vlascu, vi to gledate kao svoje i sa potcenjivanjem prema Makedoncima, i smatrate Makedoniju svojim WC-om.![]()
Zato sto je Makedonija jedan period bila pod srpskom vlascu, vi to gledate kao svoje i sa potcenjivanjem prema Makedoncima, i smatrate Makedoniju svojim WC-om.![]()
Makedonija je toliko demokratska da manjinama daje da rade sta hoce, imaju sve sto je njima potrebno i postoji zakon da cak ima odredjen broj koliko mora biti zaposljeno manjina u administraciji iako neki nemaju dovoljno znanja.
Ja neznam sta su kumanovu toliko skrivili Makedonci?
On stalno spominje makedoniju kao nekakvu nepostojecu zemlju i narod a Makedoniju naziva bjrm iako je Srbija priznala ustavno ime republika Makedonija.
Ma daj bre, smiri se... zahebava se Crni, zar ne kontaš... a i meni je glupo kad 3-4 Makedonca napadaju forumaša Kumanovo na Politici, a niko ga ne brani... ja sam ga malo branio zato što su moj grad Bijeljina i Kumanovo gradovi pobratimi i o ljudima iz tog grada imam odlično mišljenje, stalno nam dolaze u posjetu... ali sam odustao od rasprava jer nema svrhe... pogotovo je uzaludno kuckati se sa onim jednim probugarski orjentisanim likom iz Beograda (zaboravih mu nik)...
P.S.
Srbija danas nema nikakve teritorijalne pretenzije na Makedoniju i ja se slažem s tim, ali se ne slažem sa politikom prema Srbima u sjevernoj i sjevero-zapadnoj Makedoniji (ono malo što je ostalo, što nije asimilovano)...
mi blize brace od Belorusa i Slovaka nemamo, bar da ja znam![]()
Makedonija je toliko demokratska da manjinama daje da rade sta hoce, imaju sve sto je njima potrebno i postoji zakon da cak ima odredjen broj koliko mora biti zaposljeno manjina u administraciji iako neki nemaju dovoljno znanja.
Ja neznam sta su kumanovu toliko skrivili Makedonci?
On stalno spominje makedoniju kao nekakvu nepostojecu zemlju i narod a Makedoniju naziva bjrm iako je Srbija priznala ustavno ime republika Makedonija.
P.S.
ali se ne slažem sa politikom prema Srbima u sjevernoj i sjevero-zapadnoj Makedoniji (ono malo što je ostalo, što nije asimilovano)...
Изволи пријатељу реци шта то ми радимо и каква је то политика?
Зашто трујете једни другима лажима које сами креирате?
Ваљда СРБИ из Македоније знају како им је овде...Ваљда Срби из Македоније не би били на Власти са ВМРО да им је лоше..
Молим те овакве испаде да не чиниш јер изгледаш смешан...
све најбоље...
Gdje sam ja rekao da vi nešto radite na nasilnoj asimilaciji? Uopšte to i ne mislim!
Ja samo kritikujem državu Srbiju da ne štiti svoje interese u Makedoniji, pročitaj pažljivo moje postove!
Које интересе...кажи ми које занима ме...Шта фали Србима овде?
Evo ponavljam, legalan i legitiman interes Srbije je da Srbi u Makedoniji ostanu Srbi, država Srbija ima pravo i obavezu da utiče na to da oni sačuvaju srpsku nacionalnu svijest... pogotovo što u Makedoniji živi određen broj Srba koji su starosjedioci na tom području...
... ali opasnost od asimilacije postoji!
Što njih, zato što nisu priznali Kosovo?
Ja mnogo bolje mišljenje imam o Česima, a Boga mi i oni prilično dobro mišljenje imaju o nama, za razliko od Poljaka!
Što se tiče sličnosti, Srbima su Makedonci najbliži, to su pokazala i ona genetska istraživanja...
ne ne, jedina nasa Braca su Slovaci i Belorusi
Cesi mi deluju prefleksibilno
Što njih, zato što nisu priznali Kosovo?
Ja mnogo bolje mišljenje imam o Česima, a Boga mi i oni prilično dobro mišljenje imaju o nama, za razliko od Poljaka!
Što se tiče sličnosti, Srbima su Makedonci najbliži, to su pokazala i ona genetska istraživanja...