GreatGatsby
Primećen član
- Poruka
- 682
Što bi rekao Balašević : "Ma, zavidi nam neki sitan svet...."Ne mislim na nikoga konkretno.
Ali sam na forumu skoro 15 godina i znam sta mogu da ocekujem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što bi rekao Balašević : "Ma, zavidi nam neki sitan svet...."Ne mislim na nikoga konkretno.
Ali sam na forumu skoro 15 godina i znam sta mogu da ocekujem
Sto malo ne radis vezbice,plivanje,bajsMeni ne smetaju nikakvi komentari. Tu sam da budem najljepša, da nađem muža i da mu rodim djecu, pod uvjetom da je bogat i lijep.
Kaj ću, površna sam i sve je u sisama.
https://ibb.co/4dyt4P4
Neću, volim svoj trbušćić.Sto malo ne radis vezbice,plivanje,bajs
WHY????(obrisano)
Hot!
Jaooo, gde je ta ženaSamouku.
nisi je primetila "prenikovala se" ... otkrij sama ko je sadaJaooo, gde je ta žena
A tek što je pisala poeziju...
Da rasteramoŠteta, tema ima potencijala. Kad biste se skinuli.![]()
Aj, zakelji se da se smijemo. I ja ću, pa da umremo od smijeha.Da rasteramo![]()
Niš. Slabo. Al tamo kod nas je za iskopat si oči od smorova i dosade.kaj ima?
ajme ja dosadnije ljude nisam srela na netu..nego ima tu zgodnih frajera?Niš. Slabo. Al tamo kod nas je za iskopat si oči od smorova i dosade.
Bacila pogled par puta tamo, žilice u mozgu su mi skoro popucale od dosade. Ne mogu više. Nikad se neću vratiti.ajme ja dosadnije ljude nisam srela na netu..nego ima tu zgodnih frajera?
znaci sramezljivi ko oni tam a isuseBacila pogled par puta tamo, žilice u mozgu su mi skoro popucale od dosade. Ne mogu više. Nikad se neću vratiti.
Zgodnih? Nemam pojma. Ovdje su svi sramežljivi.![]()
kaj ti cekas?Ja samo čekam od vas dve "Ajme" ali nikako
Možda ih treba potaknuti malo.znaci sramezljivi ko oni tam a isuse![]()
aj stavi fotku,znas da zelisMožda ih treba potaknuti malo.![]()