RedOne
Ističe se
- Poruka
- 2.091
Eto mi na sad!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakim danom sve više napredujemo!OK, sad nas je više![]()

Nisam videla Al lajkАј ево једна софт од мене.

Podržavam ))Шта се смејеш Паула, овај пут је стварно било, не зезам Бадрија![]()
Zato sto nema laznog stida i dizanja ceneNisam ispratila o cemu ste pisali, mrzi me da citam.
Zensko telo je za mene nesto predivo. Jako volim da gledam tudje fotke, malo provokativnije, smele.... Meni je zensko telo cista umetnost.
Nemam nista protiv muskog tela, ali npr nikad se nece dici prasina ako se musko okaci u kupacem, ako slika golisav torzo, stomak, noge.... Itd....

Sa tako zgodnim telom ne vidim zašto bi te bio blamNe mogu da kacim bas svasta.
Nije me blam
Samo me smatra posle da citam komentare
Pa ja necu da kacim svoje zmijsko telo i plocice znam koko vredim ne treba mi lajk a moze samo da padne zavist i teret spopadanja i osude ljubomornoSa tako zgodnim telom ne vidim zašto bi te bio blam
Komentare ignorišeš, budala nam ne manjka
Ta logika gasi temu.Pa ja necu da kacim svoje zmijsko telo i plocice znam koko vredim ne treba mi lajk a moze samo da padne zavist i teret spopadanja i osude ljibomorno
Ja bih predložila da postoji tema gde je zabranjeno komentarisanje... ali pitanje je da li bi ljudi hteli tu da kače.Pa znam i ja koliko sam zgodna.
Ali nije poenta u tome.
Svako treba da voli svoje telo i da ga se ne stidi.
Mislila sam na to da me smara da posle citam tudje analize zasto sam nesto okacila, da li sam jadnica itd![]()
Pa znam i ja koliko sam zgodna.
Ali nije poenta u tome.
Svako treba da voli svoje telo i da ga se ne stidi.
Mislila sam na to da me smara da posle citam tudje analize zasto sam nesto okacila, da li sam jadnica itd![]()