Лична достигнућа

Poruka
4.528
Дакле, која су ваша највећа лична достигнућа до сада у животу? Да вас пита неко шта сте до сада у животу постигли, шта бисте одговорили? Ја сам се скоро заокупирао овим питањем, али сам схватио да баш немам много личних резултата којим се могу похвалити, осим можда учествовања на неком тамо такмичењу из историје у 8. разреду.

pa, takođe nemam nešto što bih mogla da izdvojim... :/
možda, k'o što neko reče neka takmičenja, od kojih mi je naročito ostalo u pamćenju republičko iz hemije pretprošle godine, čini mi se.

ali nešto zaista veliko - ne.
mada ne znam ni šta se pod tim podrazumeva.

Да вас пита неко шта сте до сада у животу постигли, шта бисте одговорили?

Nista. Aapsolutno nista! Mada bih verovatno na pitanje uzvratio istim pitanjem...

Ali bih voleo da jednog dana nekome spasem zivot, ali ne kao vatrogasac ili doktor, vec kao slucajni prolaznik...ako bi ta osoba nesto u zivotu uspela, i moj zivot bi dobio smisao...tako nesto razmisljam... :mrgreen:

Cudi me da se do sada nisam direktno upitao sta sam to postigao u zivotu.

Sa svojih 19 godina, nista preterano znacajno, ali ima par stvarcica na koje se ponosim....npr, ucestvovao na republickom iz istorije, upisao fax, vozio bajs i planinario po najextremnijim uslovima (naravno, onim koje dozvoljavaju reljefni i klimatski uslovi Srbije). Ipak to i nije mnogo, valjalo bi vise stvari postici u narednom periodu...

Дакле, која су ваша највећа лична достигнућа до сада у животу? Да вас пита неко шта сте до сада у животу постигли, шта бисте одговорили? Ја сам се скоро заокупирао овим питањем, али сам схватио да баш немам много личних резултата којим се могу похвалити, осим можда учествовања на неком тамо такмичењу из историје у 8. разреду.
Šetam ulicom, gledam ljude koji prolaze i sama sebi kažem 'Dobra sam'
Teško je ostati normalan i dosledan sam sebi danas u ovoj smeši zala i demorala.
Prvo to, pa onda sve ostalo.
Lako će i fakultet, vozačka, direktorska stolica, ako čovek zna šta hoće.

Najvažnije je ustati ujutru i imati cilj za taj dan. A onda uveče videti da je taj cilj ispunjen.

Back