Licemernost modernog feminizma

Не разумем шта си ово написао.

Ово горе значи да, баш како сам написао (прочитај поново), да жене, иако су у општој популацији заступљеније, има их мање као пензионера, дакле, теже им је да остваре услове за пензију (или им је раније било теже да остваре услове за пензију), те је законодавац морао да их позитивно дискриминише, те им да лабавије услове за пензију.
Da zena ne bi bila na tvojoj listi mora da ili nema radnog staza uopste ili ima manje od 15 godina. Niko te zene nije stimulisao vec je na njihov racun stimulisao one koje su radile stalno.

Poslednja izmena od moderatora:
Da zena ne bi bila na tvojoj listi mora da ili nema radnog staza uopste ili ima manje od 15 godina. Niko te zene nije stimulisao vec je na njihov racun stimulisao one koje su radile stalno.

Tako da

"Mucni malo tom sangarepom" x4
Moжеш ли своје ставове да напишеш на српском језику, да разумемо шта си хтео да напишеш?

Svaka društvena grupa se bori za svoje interese, koji prosto gaze interese drugih ljudi. Oko interesa se grupacija i skuplja, a budući da je feminizam odavno u dobrom delu sveta izgubio poentu, sada se zapravo bore za dominaciju i beneficije. Tako da, neće niti jedna od njih reći "ovo smo zaista preterale", to se prosto neće desiti.
Ovo upravo htedoh reći, svako se bori za sebe i licemerno jeste jer ustvari niko ne traži pravdu ako ima koristi od nepravde.

Znači ako je situacija nepravedna a ide meni u korist, dotle ćutim i pravim se lud.
Tek onda kada se čovek nađe u situaciji koja mu nije u interesu a plus je i nepravedna, e onda tek sledi kmečanje o pravima i žalba na nepravdu, itd.

Xaxa nista se feministkinje nisu izborile, nego se prilepljuju unistavanju porodice kao primecene su, cuje se njihov glas i postuje misljenje,to samo kod nas sirotinje prolazi,da vidim sto negde drugde nije muskarac glava kuce
Ovo je, nažalost, tačno. (Ovo boldovano, ja sam inače ZA ravnopravnost pa sam pogrešno shvaćen milion puta jer odbrusim ženama pa popijem ban, a ustvari samo demonstriram u praksi da se obraćam jednako grubo kao što bih rekao i muškarcu).

"Bitno" da su se izborile za sufiks a za život?
Eto, sad su vojnikINJE i stručnjakINJE pa koja korist od toga?

U realnosti nemaju pravo ni na odluku o sopstvenom telu, npr da li je abortus dozvoljen, negde nije, a evo jednog primera koliko su žene "moćne" danas, eto ako ima ciste na jajnicima i miom u materici plus na to ima 40+ godina, ne radi se NIŠTA. "Gospođo, svaka 5a žena na Balkanu ima miom", doviđenja.

Znači, ona uništava jetru i bubrege lekovima protiv bolova jer nema pravo da izvadi (bolesne) organe. I to je nepravedno.

GDE SU FEMINISTKINJE?!

Ili npr ja kao muškarac mogu da uradim vazektomiju kad god hoću, a žena mora da ima vezu da bi joj uradili tzv podvezivanje jajnika, znači zakon tretira žene kao maltene maloumne i između ostalog, zbog toga niti ih mobilišu i daju im manje kazne za isto krivično delo, pa rad po kući ceo život se ne računa, žena radi duplo više nego muž pa mi je skroz ok da idu ranije u penziju.

Mislim, šta te jadnice ceo život trpe i čak i danas, ja se ne žalim i ako su licemerne jer da ja moram da trpim da mi neko drugi soli pamet i da mi zabrani npr abortus, ja bi ubio nekoga.

Neka ih, imaju i ovako previše problema. Ravnopravne niti su niti će ikada biti a to što idu ranije u penziju i slično su samo benefiti na prvi pogled...u tom životnom dobu žene su u fazi kada baš i ne mogu više da izdrže da idu na posao, pitaj ginekologa pa će ti biti jasno. Žene, znam jednu, zdrava kao dren čitav život i onda prestanak menstruacije u trajanju od dve godine, onesvestila se jednom, možda i više puta, za dlaku da dobije otkaz a da je dobila otkaz, gde da se zaposli sa 51 godinom?

Nisam omašio temu, jer je tema "licemerje", a ja gore napisah primere tog licemerja koje ide u korist muškarcima. Inače mrzim bezobrazluk i ovo gledanje sa visine, moderne žene su previše agresivne i vulgarno se izražavaju, predstavljaju, oblače, šminkaju...operišu itd., sve to stoji, samo jednostavno budi iznad toga, jer i jesi iznad toga, one štetu nanose samo sebi, šta te briga? Ne obraćaj pažnju ako ih već ne razumeš.

Muškarci kraće žive od žena, a kasnije odlaze u penzije.
To obično borci za muška prava uzimaju kao nepravdu.
Ajde kada muškarci budu počeli da rađaju po jedanaestoro dece pa im se nivo progesterona podigne i dobije protektivno dejstvo, kukajte onda na "nepravdu".

Drugo - žene jesu deo čovečanstva, ljudi su, no ipak razlike između mužjaka i ženki su takoreći neverovatne, kad malo bolje pogledaš.
Ajde zamisli da od 12.- te do 51. imaš menstruaciju, koliko god da i to ima nekakvo protektivno dejstvo, neka, hvala. Imam i sestru, i bivšu i sadašnju ženu i kćerku i veruj mi da posle svega čega sam se nagledao, žene i treba da imaju lakše uslove za život.

Решење за полну и родну неједнакост је полна и родна неутралност или правно слепило за њих. Чим негде постоје дискриминације али и инкриминације групација, ту долази до неправде. Мушко, женско, остало, требало би да буду неформалне категорије, исто као и боја очију или "мршав", "дебео", на самим људима је да себе сврставају у неке категорије које хоће. У противном, жене које нису потлачене ће користити права која не заслужују само јер припадају групацији 'жене', док потлачени мушкарац неће имати права на довољну заштиту само јер припада групацији 'мушкарци'. За било какву угроженост систем треба да реагује без обзира којој групацији неко припада, групације су апстрактнија јединица, права јединица људског друштва је човек као јединка. Овим не би били изопштени ни остали родови који себе не сматрају ни мушким ни женским.

Проблем због којих је феминизам настао није само патријархат (који без његовог ауторитарног дела и има неког упоришта у природи и биологији људи), него и уопштена ауторитарност друштва и разне последице класног друштва.

Ovo upravo htedoh reći, svako se bori za sebe i licemerno jeste jer ustvari niko ne traži pravdu ako ima koristi od nepravde.

Znači ako je situacija nepravedna a ide meni u korist, dotle ćutim i pravim se lud.
Tek onda kada se čovek nađe u situaciji koja mu nije u interesu a plus je i nepravedna, e onda tek sledi kmečanje o pravima i žalba na nepravdu, itd.

Uzmi i primer feminizma i alimentacije, ja jos ne videh kad se neka razvodi od milionera da dodje i sama kaze “meni zaista ne treba alimentacija u skladu sa njegovim primanjima, jer to dete ne moze mesecno da pojede 30.000 evra”. Ljudi se bune tek tamo gde im ugrozis njihove interese, nije to vise ni do pravde ili nepravde.

Jesi nekad cuo da neke zene zakukaju kako je nepravedno to sto u buticima i u tim fensi cistim mestima pod klimom rade samo lepe devojke?! Jel neka rekla “stop diskriminaciji muskaraca, sto oni da voze taksi, a mi da sedimo po klimatizovanim buticima!”? Naravno da nisi. Niko i kad vidi nepravdu nece odustati od svojih interesa.

Ne secam se da postoji na globalnom nivou muski pandan feminizmu, koji na licemernim osnovama forsira pricu o nekoj potlacenosti koje odavno nema kako bi pribavio korist za muskarce.

Ako ti znas navedi slobodno.
" Ljudi se bune tek tamo gde im ugroziš njihove interese "......
Moji komentari se odnose na ovu rečenicu.
Odnose se na ljude kao vrstu.
Kukanje i licemerje su česta pojava.

Back