- Poruka
- 7.955
Оно што је овде лоше је то што би се предлогом Мугатуа жене дестимулисале да раде, јер би им било доста 10-11 година стажа, а сама пензија је далеко (65 живота).
Ovo ni od juneta ne bih ovekivao lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Оно што је овде лоше је то што би се предлогом Мугатуа жене дестимулисале да раде, јер би им било доста 10-11 година стажа, а сама пензија је далеко (65 живота).
Da zena ne bi bila na tvojoj listi mora da ili nema radnog staza uopste ili ima manje od 15 godina. Niko te zene nije stimulisao vec je na njihov racun stimulisao one koje su radile stalno.Не разумем шта си ово написао.
Ово горе значи да, баш како сам написао (прочитај поново), да жене, иако су у општој популацији заступљеније, има их мање као пензионера, дакле, теже им је да остваре услове за пензију (или им је раније било теже да остваре услове за пензију), те је законодавац морао да их позитивно дискриминише, те им да лабавије услове за пензију.
Moжеш ли своје ставове да напишеш на српском језику, да разумемо шта си хтео да напишеш?Da zena ne bi bila na tvojoj listi mora da ili nema radnog staza uopste ili ima manje od 15 godina. Niko te zene nije stimulisao vec je na njihov racun stimulisao one koje su radile stalno.
Tako da
"Mucni malo tom sangarepom" x4
Uglavnom ista koja bi bila i sa 10 godina.I znas li ti kolika se penzija dobija sa 15 godina radnog staza, ko ce normalan biti stimulisan za to?
Jeste, eno ih hiljade cekaju sa otkuca 15 godina da batale i obradovale bi se samo tako da padne na 13.Uglavnom ista koja bi bila i sa 10 godina.
Opet, bitno je bilo stimulisati zene da rade, umesto da sede kuci.
Nisam nasao ono jer je tesko naci ali ne odustajem Zato sam usput nasao ovo, vrlo slicno.Сачекаћемо, није проблем.
Daj onaj link kad je u sporu najpopularnije hrvatske pevacice i oca Srbina, otac dobio starateljstvo pred sudovima Hrvatske.Nisam nasao ono jer je tesko naci ali ne odustajem Zato sam usput nasao ovo, vrlo slicno.
https://www.glas-slavonije.hr/vijest.aspx?id=393814
A otac pun ko brod.Daj onaj link kad je u sporu najpopularnije hrvatske pevacice i oca Srbina, otac dobio starateljstvo pred sudovima Hrvatske.
И мајка пуна к'о јахта.A otac pun ko brod.![]()
Ovo upravo htedoh reći, svako se bori za sebe i licemerno jeste jer ustvari niko ne traži pravdu ako ima koristi od nepravde.Svaka društvena grupa se bori za svoje interese, koji prosto gaze interese drugih ljudi. Oko interesa se grupacija i skuplja, a budući da je feminizam odavno u dobrom delu sveta izgubio poentu, sada se zapravo bore za dominaciju i beneficije. Tako da, neće niti jedna od njih reći "ovo smo zaista preterale", to se prosto neće desiti.
Ovo je, nažalost, tačno. (Ovo boldovano, ja sam inače ZA ravnopravnost pa sam pogrešno shvaćen milion puta jer odbrusim ženama pa popijem ban, a ustvari samo demonstriram u praksi da se obraćam jednako grubo kao što bih rekao i muškarcu).Xaxa nista se feministkinje nisu izborile, nego se prilepljuju unistavanju porodice kao primecene su, cuje se njihov glas i postuje misljenje,to samo kod nas sirotinje prolazi,da vidim sto negde drugde nije muskarac glava kuce
Ovo ni od juneta ne bih ovekivao lol
Ajde kada muškarci budu počeli da rađaju po jedanaestoro dece pa im se nivo progesterona podigne i dobije protektivno dejstvo, kukajte onda na "nepravdu".Muškarci kraće žive od žena, a kasnije odlaze u penzije.
To obično borci za muška prava uzimaju kao nepravdu.
Ovo je parcijalno.
Realno- feminizam je muški izum zapadne civilizacije, dok žene uza svu viku i dreku ne bi mogle ništa da muškarci nisu tako odlučili, svjesno ili nesvjesno.
Ovo upravo htedoh reći, svako se bori za sebe i licemerno jeste jer ustvari niko ne traži pravdu ako ima koristi od nepravde.
Znači ako je situacija nepravedna a ide meni u korist, dotle ćutim i pravim se lud.
Tek onda kada se čovek nađe u situaciji koja mu nije u interesu a plus je i nepravedna, e onda tek sledi kmečanje o pravima i žalba na nepravdu, itd.
Tako je. Ljudi su sebični po prirodi. Kako žene, tako i muškarci. Nema nikakve razlike.Ljudi se bune tek tamo gde im ugrozis njihove interese,
Tako je. Ljudi su sebični po prirodi. Kako žene, tako i muškarci. Nema nikakve razlike.
Kao što rekoh, razlike nema.Naravno, samo sto muskarci vecinom ne kukaju, ne organizuju nekakve pokrete i ne prodaju licemerje kao neku borbu za ne znam ni ja sta.
Kao što rekoh, razlike nema.
Kukanje i licemerje nije rezervisano samo za jedan pol.
" Ljudi se bune tek tamo gde im ugroziš njihove interese "......Ne secam se da postoji na globalnom nivou muski pandan feminizmu, koji na licemernim osnovama forsira pricu o nekoj potlacenosti koje odavno nema kako bi pribavio korist za muskarce.
Ako ti znas navedi slobodno.
" Ljudi se bune tek tamo gde im ugroziš njihove interese "......
Moji komentari se odnose na ovu rečenicu.
Odnose se na ljude kao vrstu.
Kukanje i licemerje su česta pojava.
Da, svuda ga ima...raširio se kao rak...Naravno. Nego je ovde tema o licemerju feminizma, koji je ipak pokret koji favorizuje i prakticno pribavlja korist samo i iskljucivo zenama.
Da, svuda ga ima...raširio se kao rak...
Loše pojave ( i osobine ) lako zažive, puste koren.
Uvek su dominantnije od onih normalnih, koje ostaju neprimećene i podrazumevajuće.