Licemerno: Šapić preletač optužio Mitrovića da je uz svaku vlast

Licemerno: Šapić preletač optužio Mitrovića da je uz svaku vlast​

Ako se malo bolje zamislimo

1.Mitrovic je bolje iskoristio preletanja, jer izvlaci korist od toga od day 1. To je cist biznis, jer svedocicu u korist Mitrovica, da covek sve gleda iskljucivo kroz biznis, koliko on moze da se ucipi za udeo u reklamama i gledanosti. Tu prestaje svaki njegov interes za vlast.

2.Glupander Nambija je ukopcao da je mogao jos pre 10 godina da se uvali u prkno kod brace Vuçiç i do sad bi nakro bar milijardu.

3.vidi da ce brod potonuti, i da neki pacovi vec prave korak dva dalje da se na vreme iskrcaju, i ukrcaju na novi brod, sto nas vraca na tacku 2, nece se uvaliti u fotelju, nema milijardi ni miliona obecanih, a pritom je izgubio glasacko telo koje je stavio na sto kao zalog.

Inace, drugari, apropo teme - OBICNA NAMESTALJKA!

Sapic nema vise na sta da 'vata glasace, pa niko normalan ko je glasao za njega, A JA SAM BIO JEDAN OD TIH, nece glasati vise.

I sad mora bar da glumi neki nivo normlanosti, da proba da napeca neke plicake kako, eto, on nije tako los.

Mislim da ce Sapic zesce da se opece u Beogradu. Koliko god kritikovao opoziciju da ce da prodje mnogo gore nego sto misli, oko Sapica imam obrnuto misljenje - proci ce mnogo gore.

Zeznuo se Vucici sto ga nije ostavio da ide sam, uzeo bi mnogo vise glasova, a da ga onda ko-optira. Ali ne veruje Vucic nikome, ni Ganguli ni Gljivici, svi koji hoce u kolo moraju prvo u davljenicki stisak SNS-a. A time zapravo Vucic smanjuje, i to solidno, sebi sansu.

Hebiga, tako to ide kad rezim pocne da se raspada! z:mrgreen:

Kako govorahu braca Crnogorci - da padne, da osvjezi!

Back