Šapić o Pionirskom parku: Grad nema mehanizme da ga odblokira

Duskwood

Poznat
Poruka
9.142

Šapić o Pionirskom parku: Grad nema mehanizme da ga odblokira​

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/sapic-o-pionirskom-parku-grad-nema-mehanizme-da-ga-odblokira/

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da gradske službe nemaju mehanizme da oblokiraju bilo koju ulicu ili park u gradu.

Šapić je kazao da nije promenio stav o blokadama koje otežavaju život u Beogradu, nezavisno od toga ko stoji iza njih.
„Znate šta ja mislim evo već skoro godinu dana, kad su se prvi put desile blokade u novembru, decembru. Znate šta mislim o blokiranju života u gradu, stav nisam promenio i to i dalje mislim“, kazao je Šapić na konferenciji za novinare u Beogradu na kojoj je predstavio dinamiku infrastrukturnih radova u gradu.

Upitan šta su po pitanju blokade Pionirskog parka, kao zaštićene zone, preduzeli JKP Gradsko zelenilo i gradske inspekcijske službe, Šapić je rekao da Grad nema mehanizme da zaustave blokiranje.

„Mi nismo do sada uspeli da sprečimo ni jednu, ni drugu, ni treću, ni petu stranu da blokira ulice. Svako to radi na svoj način, blokade su u ovoj zemlji očigledno postale legitiman vid političke borbe. Mi nemamo mehanizme da zaustavimo blokiranje“, kazao je gradonačelnik.

strasno, a taman sa navikli kucici iz okoline da ne pisaju po parku nocu
samim tim i svih 50 baba-gradjana kojima zapravo taj satorlend i smeta

ako ne znas da su tamo, i ne primetis.
dok npr idioti kada blokiraju pancevac primetis za minut
Naravno da smeta svakome ko tuda prolazi, a s obzirom da je to centar grada prolazi njih dosta.

Back