Dorian Green
Primećen član
- Poruka
- 536
Bio bi zahvalan kada bi i meni neko poslao neku literaturu iz ove oblasti na srlersfc@yahoo.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam neku knjigu koju je izdala grupa profesora sa fakulteta zaštite na radu iz Niša. Ima li neko informaciju da li ta knjiga valja? I molila bi nekoga da mi pošalje kombinacije sa pitanjima pošto sam sad tek sad na forumu saznala da postoje. moj mail je: mirjanast_78@yahoo.com
Unapred hvala.
Ej ljudi da li neko zna ili je polagao ispit za lice za protiv pozarnu zastitu? Bila bih mu vrlo zahvalna da cujem sta se tamo polaze i iz koje literature......
Ja imam skriptu sa Niskog fakulteta i ona obuhvata sve sto cete pitati na ispitu izuzev definicija iz zakona o bezbednosti i zdravlju na radu1
Molim ako neko ima pitanja za polaganje strucnog ispita o prakticnoj osposobljenosti lica za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu i poslova pregleda i ispitivanja opreme za rad i ispitivanja uslova radne okoline,ili ako je polagao to i ako nesto zna o tome
Da li klima uredjaj u prodajnom objektu spada u opremu za rad nad kojom je neophodno izvrsiti preventivne i periodicne preglede? I da li je u prodajnom objektu (trgovinska radnja) neophodno izvrsiti preventivna i periodicna ispitivanja radne okoline (mikroklima, fizicke stetnosti, hemijske,...) ili je dovoljno samo da se navede da ne postoje s obzirom na radno mesto za koje se vrsi procena?
To se zove stručni ispit iz zaštite od požara i polaže se u vatrogasnim savezima a komisija i ispitivači dolaze iz Bg.Ja sam to položio pre 6-7 god. tako da sam zaboravio koje predmete polažeš ali znam da ima 6 predmeta i 6 ispitivača i kod svakog izvlačiš 3 ispitna pitanja.Pred polaganje kad se skupi grupa uvek u vatrogasnom savezu imaju predavanja koja traju otprilike 4 vikenda .
Za informacije zovi vatrogasni savez u tvom gradu pa pitaj kad će biti grupa za ispit.
Pozdrav i sretno