piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.080
Onda je to ozbiljan problem.Ja sam u ovoj drugoj kategoriji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda je to ozbiljan problem.Ja sam u ovoj drugoj kategoriji.
jesi li razmišljao da kupiš neke igračke ako ti teško pada to kad se moraNekad sam mogao tri puta uzastopno.
Sad baš kad se mora zbog mira u kući .
Valjda to ide s godinama.
Ne pada mi teško.....jesi li razmišljao da kupiš neke igračke ako ti teško pada to kad se mora![]()
sigurno sa tobom moguJa mislio da zene mogu da zive bez seksa
pa sad, ako imas mnogo obaveza, deca, posao, kucne aktivnosti.........moz da se ne setis za seks.Ja sam u ovoj drugoj kategoriji.
Jer mi seks nije potreban da se zaljubissigurno sa tobom mogu![]()
Šta znam.Onda je to ozbiljan problem.
Posao, posao i posao.pa sad, ako imas mnogo obaveza, deca, posao, kucne aktivnosti.........moz da se ne setis za seks.
dobro to je drugo, bolest se ne racuna
pazi jednog dana da ne zazalis za ove 2-3 propustene banke. U zivoru nema Gejm ovr.Šta znam.
Posao, posao i posao.
Nije ni rešenje da radim nešto na silu.pazi jednog dana da ne zazalis za ove 2-3 propustene banke. U zivoru nema Gejm ovr.
Trudim se da se družim kad god imam vremena.Sto se tice teme, verovatno stres, kad su vec i drugi faktori u igri. Nadji neku razonodu, da oslobodis mozak
nema pauza,mora da se odrzava tempoKonkretno, pitanje za zene. Da li vam se desava da vremenom, kako nemate seksualne odnose, gubite zelju za tim? Da li vam prosto opadne libido? Bukvalno, kao da biste mogle da zivite bez seksa.
U tom slučaju, debelo zaostajemnema pauza,mora da se odrzava tempo![]()
Kažu da mogu.Ja mislio da zene mogu da zive bez seksa
možda to samo ove u brakuKažu da mogu.
To se dešava svim ženama. pored nekoliko hormonskih problema koji mogu da budu uzrok nestanka libida, najvažniji deo libida kod zdrave žene je da ima muškarca u blizini s kojim ima neku vrstu veze, tako se održava libido makar nema sexa...u tom slučaju, pola godine je optimalan prekid sexualnih odnosa kada se libido aktivira...Konkretno, pitanje za zene. Da li vam se desava da vremenom, kako nemate seksualne odnose, gubite zelju za tim? Da li vam prosto opadne libido? Bukvalno, kao da biste mogle da zivite bez seksa.
Stvarno su bezobrazne.možda to samo ove u braku![]()
A kad muškarcima dosadi stalno isto, e onda slede svi mogući zoološki nazivi…ma dosadi stalno isto![]()
Ma daj, da se pojavi komšinica, e, onda, khm, khm.jesi li razmišljao da kupiš neke igračke ako ti teško pada to kad se mora![]()