Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
istoMeni i politička situacija utiče na libido...
..highly sensitive person...![]()
Za sad nemam tih problemapre svega opet da napomenem da sam pri čistoj svesti i zdravoj pameti sama stavila veliko početno slovo u naslovu teme, što bi značilo da sam se lako pripitomila uprkos mišljenju da sam jako nepripitomljiva na promene koje ne razumem i ne vidim im svrhu...
što se teme tiče, htedoh da pitam, šta vam najjače utiče na libido, ali u negativnom smislu?
okej, znam da će svi forumski alfa mužjaci reći da nema te sile koja bi ih sprečila da je8u, ali oni malo realniji i mi žene kao malo osetljiviji pol valjda znamo na šta sam ja mislila
aj prvo vi napišite nešto, pa ću ja posle
Svasta, los dan na poslu, prekasno seks kad mi se spava a ona hoce, kad smo imali svadju taj dan i jos nerazjasnjenu debatu. Meni je uticalo i na erekciju nazalost, nisam mogao da odrzim erekciju u tim situacijama. Naravno vise puta seks na dan negativno utice, koliko god lagali da mozemo 6x za vece itd, vec drugi put nije ko prvi...pre svega opet da napomenem da sam pri čistoj svesti i zdravoj pameti sama stavila veliko početno slovo u naslovu teme, što bi značilo da sam se lako pripitomila uprkos mišljenju da sam jako nepripitomljiva na promene koje ne razumem i ne vidim im svrhu...
što se teme tiče, htedoh da pitam, šta vam najjače utiče na libido, ali u negativnom smislu?
okej, znam da će svi forumski alfa mužjaci reći da nema te sile koja bi ih sprečila da je8u, ali oni malo realniji i mi žene kao malo osetljiviji pol valjda znamo na šta sam ja mislila
ja suprotno, kad mi se spava tad mi je najbojlje, a posebno u zoru kad tek otvorim ociJa sam možda čudna, ali meni je sex lek za stres i svađu a leči mi umor ponekad, često i glavoboljui kad mi se čini da neću, al počnemo pomalo, onda se fino opustim i udri brigu na veselje
jedino sa čime se slažem je da mi nije do sexa kada mi se baš puno spava i nikako ranom zorom.
To može biti problem za dvoje u braku, ali moj muž se navikao na moj ritamja suprotno, kad mi se spava tad mi je najbojlje, a posebno u zoru kad tek otvorim oci
i onda je tukija pobedilo dupe za pareBrate, ja kad sam imao najmanje para, nije mi se spuštao tuki po 24h
Dosuse imao sam i 25 godina manje![]()
Си направила попис?Konacno da se evidentira I starost clanova foruma.
Ne.Си направила попис?![]()
Neraspolozenje,bolovi ga unistavaju uz to ako koristis i sedative u velikoj dozi.pre svega opet da napomenem da sam pri čistoj svesti i zdravoj pameti sama stavila veliko početno slovo u naslovu teme, što bi značilo da sam se lako pripitomila uprkos mišljenju da sam jako nepripitomljiva na promene koje ne razumem i ne vidim im svrhu...
To što sam ga udavo, sopstvenim rukama?pre svega opet da napomenem da sam pri čistoj svesti i zdravoj pameti sama stavila veliko početno slovo u naslovu teme, što bi značilo da sam se lako pripitomila uprkos mišljenju da sam jako nepripitomljiva na promene koje ne razumem i ne vidim im svrhu...
Najbolja stvar ujutro je kad te lijep osjecaj probudi ,ne znas sta je, pogledas a djevojka ga drzi u ustimaTo može biti problem za dvoje u braku, ali moj muž se navikao na moj ritaminače, primetila sam da većina muškaraca ranom zorom ima pojačan libido.
Potpisujem apsolutno kao da sam ja pisala.Ja sam možda čudna, ali meni je sex lek za stres i svađu a leči mi umor ponekad, često i glavoboljui kad mi se čini da neću, al počnemo pomalo, onda se fino opustim i udri brigu na veselje
jedino sa čime se slažem je da mi nije do sexa kada mi se baš puno spava i nikako ranom zorom.
Aj svega ti, sledeci put skrati ovaj uvod i objasnjenje, nemam bas toliko vremena na gubljenje, zivot je previse kratak za to.pre svega opet da napomenem da sam pri čistoj svesti i zdravoj pameti sama stavila veliko početno slovo u naslovu teme, što bi značilo da sam se lako pripitomila uprkos mišljenju da sam jako nepripitomljiva na promene koje ne razumem i ne vidim im svrhu...
nekad bilo sad se pripovedapre svega opet da napomenem da sam pri čistoj svesti i zdravoj pameti sama stavila veliko početno slovo u naslovu teme, što bi značilo da sam se lako pripitomila uprkos mišljenju da sam jako nepripitomljiva na promene koje ne razumem i ne vidim im svrhu...