Libido

Konkretno, pitanje za zene. Da li vam se desava da vremenom, kako nemate seksualne odnose, gubite zelju za tim? Da li vam prosto opadne libido? Bukvalno, kao da biste mogle da zivite bez seksa.
Kod mene ne. Ni kad sam bila u dvadesetim ni sada.
Nekako od kada sam počela da se seksam pa na dalje ne opada mi libido. Naravno varira u toku meseca. Nekada je visok nekada je u sredini nekada je nizak.
E dešava se da kada su učestali seksići i kada je eksplozivno posle nekog vremena prosto organizam traži pauzu. Tacnije ako je 10ak dana buran život moram posle da odmorim dvatri dana.

Kod mene ne. Ni kad sam bila u dvadesetim ni sada.
Nekako od kada sam počela da se seksam pa na dalje ne opada mi libido. Naravno varira u toku meseca. Nekada je visok nekada je u sredini nekada je nizak.
E dešava se da kada su učestali seksići i kada je eksplozivno posle nekog vremena prosto organizam traži pauzu. Tacnije ako je 10ak dana buran život moram posle da odmorim dvatri dana.
To je jasno. Mene zanima da li je neko pravio pauzu po godinu i više. Lično, posle godinu dana bez seksa, nemam potrebu za istim. Kao da sam se isključila.

Nekad sam mogao tri puta uzastopno.
Sad baš kad se mora zbog mira u kući .

Valjda to ide s godinama.
Mogao sam i ja 10 al godine
Dugačke pauze nisam pravila.
Ako me sećanje dobro služi skoro godinu, ali nisam prebacila.
Sećam se da sam razmišljala da li sam u tu vezu ušla što sam stvarno zaljubljena ili je to zato što mi nedostaje muškarac.
Eto vidis, tebi ne dostajao muskarac pa ajd, a moji poznanici placu za zenama.
Nepravda 😜

Dugačke pauze nisam pravila.
Ako me sećanje dobro služi skoro godinu, ali nisam prebacila.
Sećam se da sam razmišljala da li sam u tu vezu ušla što sam stvarno zaljubljena ili je to zato što mi nedostaje muškarac.
A ja sam kao drvo postala ovih dana. Kao mašina. Mislim na sve generalno. Čak ništa ne može da me iznervira.

Nekad sam mogao tri puta uzastopno.
Sad baš kad se mora zbog mira u kući .

Valjda to ide s godinama.
😅😅😅 ponekad i ja zbog mira u kući pristanem. Međutim kada se stvar zahukta i srećno završi prosto mi bude i drago i lepo. Pa pozelim da budem mirotvorka.
Mogao sam i ja 10 al godine

Eto vidis, tebi ne dostajao muskarac pa ajd, a moji poznanici placu za zenama.
Nepravda 😜
Ipak je veza bila emotivno zasnovana, samo je moja "potrba" bila tu da ubrza da se ne ne razvlacimo još dva tri meseca...

Kod muskaraca? Daj brate…
Screenshot_20240807-143019~2.png
https://n1info.rs/magazin/zdravlje/mozda-imate-visok-secer-u-krvi-a-da-toga-niste-svesni/

Back