Либерализам као систем позитивне еугенике

Prva faza kapitalizma dovela je do obezboženja.
Druga do rasčovečenja ili kako si to opisao kao degeneraciju ljudskog supstrata.
Degeneracija ljudskog supstrata je nerasna politika. Politika dekadentnih, po0hlepnih i nedostojnih koji nas uvode u mega obore, gde prosečni postaju ispod prosečnih, a sva kreativnost koju upono zastupaju ovde neki liberali, zasniva se na inventivnosti proizvodnje i potrošnje uzgojenih konzumenata. Dresiranje konzumenata, nema veze sa vaspitanjem slobodnog čoveka. koja su tri kontrainicijacijska procesa:

1) Ukidanje Religije - Boga, Kosmosa ili Prirode/Razuma, tj. Božanskog-Prirodnog prava, koje je spušteno - dato (katalizatoru / Monarhu / sprovođenja običajnih i tradic.normi - da se mi upravljamo u okviru datosti !

2) Ukidanje Staleža - nema više izuzetnosti/jednakosti, već ispraznosti, nakon liberalnih zavidljivaca, na eupatridske zasluge, na aristokratiju, tradiciju, ne moral, grabež, prvobitnu akumulaciju kapitala iz zajedničke svojine, pa i javne svojine...

3) Ukidanje Klase - to je tek ****** na biciklu i dno propasti prva dva ...

Занимљиво излагање.

Ја не верујем у хуманизам који се простире даље од другог, евентуално трећег рођака.

Како си дошао до закључка да онемогућене треба чувати?

To su vedska znanja nasleđena od predaka.

Staleži i služe zato da svako radi ono za šta je rođenjem predviđen.

Kad se niži staleži počnu ponašati kao da su viši i obrnuto onda to dovede do naopakosti i srozavanja.

DakleM, sve je zapisano pre više hiljada godina čuva se u manje više izvornom obliku u Indiji.

- - - - - - - - - -

Upravo ovo.....

Degeneracija ljudskog supstrata je nerasna politika. Politika dekadentnih, po0hlepnih i nedostojnih koji nas uvode u mega obore, gde prosečni postaju ispod prosečnih, a sva kreativnost koju upono zastupaju ovde neki liberali, zasniva se na inventivnosti proizvodnje i potrošnje uzgojenih konzumenata. Dresiranje konzumenata, nema veze sa vaspitanjem slobodnog čoveka. koja su tri kontrainicijacijska procesa:

1) Ukidanje Religije - Boga, Kosmosa ili Prirode/Razuma, tj. Božanskog-Prirodnog prava, koje je spušteno - dato (katalizatoru / Monarhu / sprovođenja običajnih i tradic.normi - da se mi upravljamo u okviru datosti !

2) Ukidanje Staleža - nema više izuzetnosti/jednakosti, već ispraznosti, nakon liberalnih zavidljivaca, na eupatridske zasluge, na aristokratiju, tradiciju, ne moral, grabež, prvobitnu akumulaciju kapitala iz zajedničke svojine, pa i javne svojine...

Polurobtizovani radnici spremni na veću efikasnost u radu i ostali svet od 100% mesa i kostiju bez serijskog broja van zidina grada

dobro došli u 4-tu industrijsku revoluciju :D

- - - - - - - - - -

jel dresiranje kupaca ono kad odeš u MAXI pa iako staviš robu ispred kasirke moraš da trčiš iza nje da pakuješ svoje dok ne vidiš šta kuca?

Ti ako si ovo pročitao ja ću dupe svoje da pojedem. U najboljem slučaju sricao si slova iz ovoga.

To samo srbadiji možeš da prodaješ free market, a štite svoje tržište otkad postoji, eno Tramp pre neki dan zveknuo carine na kineske proizvode.

Samo Srbija i ostale banane ne smeju da uvedu carine jer šta će tebi proizvodnja kad možeš da kupiš njihovo.

Da ali sta onda da radimo sa ovim.. https://mobile.nytimes.com/2018/06/25/business/harley-davidson-us-eu-tariffs.html
Ekonomski patriotizam ne postoji postoji samo isplatovost..

Da ali sta onda da radimo sa ovim.. https://mobile.nytimes.com/2018/06/25/business/harley-davidson-us-eu-tariffs.html
Ekonomski patriotizam ne postoji postoji samo isplatovost..

Snobovski, je kada nešto ne vredi, a plaćaš 3x više, samo zato što 3x jače prdi od drugih motora. Aha, On prolazi ...ne vidimo ga, ali kao da svi gledaju u tebe !

Zašto ja da platim vino skuplje od 100US$, ako ne mogu da osetim razliku ukusa od vina koje košta od 300 do 1000US$.

Foliranje ...plaćam ocenu vrednosti - Žil Dileze

- - -
Ekonomski patriotizam postoji, ali on nije u neoliberalizmu njegovim korporacijskim sranjima, već u političkoj filozofiji korporativne Srbije

Snobovski, je kada nešto ne vredi, a plaćaš 3x više, samo zato što 3x jače prdi od drugih motora. Aha, On prolazi ...ne vidimo ga, ali kao da svi gledaju u tebe !

Zašto ja da platim vino skuplje od 100US$, ako ne mogu da osetim razliku ukusa od vina koje košta od 300 do 1000US$.

Foliranje ...plaćam ocenu vrednosti - Žil Dileze

- - -
Ekonomski patriotizam postoji, ali on nije u neoliberalizmu njegovim korporacijskim sranjima, već u političkoj filozofiji korporativne Srbije

Troškovi pod 1 pa sve ostalo moj Mystic :)

- - - - - - - - - -

Posle može da se daje ali ako te neko guši nema tu mesta za patriotizam

- - - - - - - - - -

Snaobovski ili ne najbitnije je da postoji izborda nebi placao to od 300dindzi 300$

Ja sam za klasičnu eugeniku, humanizam tipa un lijekovi i hrana za populacioni bum u Africi i Aziji je uzrok mnogih katastrofa na tim djelovima planete. Kolonizaciju nije trebalo zabraniti nego je trebalo ići na postepeno prilagođavanje kolonija i njihovo pripremanje za samostalnost kad zadovolje uslove. Tribalizam je trebalo uništiti jer je uzrok jada i patnje.

nego je trebalo ići na postepeno prilagođavanje kolonija i njihovo pripremanje za samostalnost kad zadovolje uslove.

nije bilo finansijskog razloga naspram unutrasnjeg pritiska. Drugim rijecima, trebalo je pobiti masu ustanika, uz to sacuvati moralnu snagu tog ubijanja, a da bi se izvukla finsijska korist, a ta jednacina jednostavno nije postojala.

Back