LG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je neko korisnik LG Optimus-a L7? Planiram da ovih dana uzmem ovaj fon pa se raspitujem dosta. Zanima me dal mu dobro rade igrice tipa subway surfers, tample run 2, itd.. Ove igrice klasicne sto juris i nemas kraja :)

lg_optimus_g_pro_hands-on_sg_1-580x450.jpg

Мене интересује реална цена за П500 да га се решим...
Има буквално 3 огреботине на стаклу (танке, видљиве кад је угашен дисплеј и кад се гледа под неким углом; наравно не сметају при раду)...

Шта мислите о LG L9 ?
Мени се свиђа и цена и све остало, али сам чуо да је екран изузетно осетљив. И не знам каква је јачина звука, то ми је доста важно...

Шта мислите о LG L9 ?
Мени се свиђа и цена и све остало, али сам чуо да је екран изузетно осетљив. И не знам каква је јачина звука, то ми је доста важно...

Neces se pokajati... Ekran je odlican, a zvuk je prilicno jak.

Шта мислите о LG L9 ?

Dobar telefon,dobio je JB ove nedelje ako se ne varam.

loše iskustvo sa LG telefonom... :(
pao mi je 3 puta, tačnije ispao iz ruke, jer mi nikako ne leži dobro u šaci(u pitanju je L3) i mislim da je previše lagan... dobio je malo ulubljenje na masci, inače na prvi pogled ovako mu nije bilo ništa... i radio je tako neko vreme, dok nije otkazao displej... ne reaguje na dodir uopšte... da sam kriva, jesam... ali kad pogledam HTC moje drugarice koji je bukvalno puknut na pola (!), onda mi bude malo krivo... :(
i taj kvar mi je poništio garanciju, a za popravku mi traže 16 000 dinara... :zcepanje:

Imam lg ku990i i sad mi je probem sto ne mogu da ga povezem na komp preko usb da prebacim muziku, pre je hteo sad nece , prebacim na mass sorage al nece, imam memorijsku

Interesuje me kakav je LG Optimus 3D P920 kao telefon i koja mu je zadnja android verzija, ako ima neko takav mobilni neka mi se javi u pm, imam neka pitanja posto sam zagrejan da ga kupim, naravno polovan

Pa i nije se nesto proslavio,mislim da je za njega poslednji ICS.
Losa baterija i optimizacija.

Inace,juce sam kupio LG G2 i tako batalio Samsung

Da li je neko korisnik LG Optimus-a L7? Planiram da ovih dana uzmem ovaj fon pa se raspitujem dosta. Zanima me dal mu dobro rade igrice tipa subway surfers, tample run 2, itd.. Ove igrice klasicne sto juris i nemas kraja :)

Dradi moj sale, LG l7 ima procesor na 1Ghz, i naravno da moze da ih pokrece. Kao i njegova druga generacija. Markentinski trik, kao telefon sa oznak II je bolji.:cool:. Slobodno ga uzmi, neces napraviti gresku.

Imam ja LG Optimus L7 II (Znaci ne obican L7) 8mp kamera, a obican ima 5 cini mi se..
Veoma sam zadovoljan sa telefonom, veliki ekran, kamera odlicna, zvuk odlican, nista ne baguje sve je super :)

Шта мислите о LG L9 ?

Sto se tice ekrana ja sam stavio foliju,tako da ne brinem,cak mi je i ispadao,i sve je ok.
Sto se tice zvuka,prosek,a i ne moze se ocekivati bog zna sta za telefon te cene.

Posle velikog uspeha sa G2, LG u saradnji sa Guglom izbacio Nexus 5, prvi oficijalni telefon sa fabrickim Kitkat-om.
Telefon je veliko razocarenje, na mnogim benchmark testovima prethodnik cetvorka ga suri, baterija ne impresionira,
pregrejavanje, droljava kamera, problemi sa google now aplikacijom.

Cena mu je trenutno manje vise u malim oglasima ista kao i za G2, bez oklevanja uzmite G2.

Pa telefon ima S800 procesor i 2300 mah bateriju.
To zdere.
Nexus telefoni su po meni za korisnike koji ne zele suvisan bloatware u telefonu,vec ogoljeno android iskustvo.
Zato mu je i cena takva.Ja sam uzeo G2 jos oktobra,baterija traje 3 dana,svakako ga necu skoro menjati.

Iskreno receno nemas stvarno potrebe za tim , verovatnoca da nakacis virus na android platformi je smesno mala samo ces bezveze da preopterecujes telefon.

Ali ako si bas toiko predostrozna recimmo Kaspersky ili ESET , od besplatnih recimo AVG .

A meni se ucinilo da se lako nakaci virus, mada se ne razumem bas toliko, vise sam htela iz neke predostroznosti. :) Ali ako kazes da nema potrebe, onda bolje da ne opterecujem tel. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back