Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim vas pomozite brzo!!!
Prije dvije sedmice dobila sam telefon LG KU990i koji je stvarno mnogo kostao a, danas mi je ispao i pokvario mi se touch screen.koliko otprilike kosta popravka???
molim vas za brz odgovor![]()
crk'o mi je LG KG 220...kupljen u Telenoru , maj 2007.
Nisam ga puno 4 dana i setio sam se da ga punim, ubacim punjac, kao i uvek, i samo se upali crvena lampica i nista...ekran naravno nece da reaguje, sve je neaktivno....
Da li je do baterije? Ranije nisam imao ovakvih prob.
E stvarno kako se pokazao ovaj tel. Konkretno me interesuje pregled office dokumenata?
Verovatno najbolji telefon, u svojoj klasi, naravno.Imam LG P500 Optimus One. Extra. Otisci ne ostaju, signal i za WiFi i za GPS i za GSM su uvek jaki. Brz. Preko 400.000 aplikacija za Android 2.2 koji ga pokreće. Jedina mana: fali blic na toj 3mpx kameri.
Extra stvar : može služiti kao WiFi hotspot. Juče sam ga uključio u kafiću, zakačio USB-om na laptop (zbog baterije koja nestaje u ovom režimu) i na lapu upalio WiFi i šetao kud sam hteo.
Postovana,Imam LG Secret kf750. Kada hoću da izbrišem neku sliku koju sam slikala izbaci mi "Can not open! File locked!". Ne znam u čemu je fora,nisam ništa zaključavala,nikakav folder. Kada slikam neku sliku mogu je obrisati,ali kada odem tamo u Camera pictures gdje su mi sačuvane te slike- neće. Ako neko ima ideju kako to da riješim bila bih zahvalna![]()
kupio sam lg optimus l3 i ne mogu da postavim ni jednu melodiju osim fabricke. jer moze neko da mi pomogne?