LG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobila od 066 tel. LG kp100. Za osnovne potrebe- telefoniranje, poruke i buđenje, super. Interesuje me da li onaj podsetnik ima i neki zvučni signal koji me obaveštava da nešto uradim, ili radi tako da ga povremeno "otvaram" i pročitam šta mi je raditi. Ako je varijanta sa zvučnim signalom- kako da ga namestim?, a ako nije, nisu se morali truditi ni za toliko, imam blokče pa ću pisati.
Hvala.

Cao ljudi mozeli neka pomoc nalazim se preko u Italiji ali hakerske stvari koje mi radimo u srbiji neam nj\igde na svetu ...ovako potrebno mi je da otvorim ....LG ...MODEL ////// U 890...[zelim da ga odblokiram da radi na sve kartice ]..KAKO ,IMALI NEKI KOD......... MOZETELI POMOCI UNAPRED HVALA SVAKOME KO MI ODGOVORI ........

Poslednja izmena:
Molim vas pomozite brzo!!!
Prije dvije sedmice dobila sam telefon LG KU990i koji je stvarno mnogo kostao a, danas mi je ispao i pokvario mi se touch screen.:dash:koliko otprilike kosta popravka???
molim vas za brz odgovor:rida::rida::rida::rida::rida::rida:

crk'o mi je LG KG 220...kupljen u Telenoru , maj 2007.
Nisam ga puno 4 dana i setio sam se da ga punim, ubacim punjac, kao i uvek, i samo se upali crvena lampica i nista...ekran naravno nece da reaguje, sve je neaktivno....
Da li je do baterije? Ranije nisam imao ovakvih prob.

Probaj so druga baterija dali ke ukluce.

Imam LG P500 Optimus One. Extra. Otisci ne ostaju, signal i za WiFi i za GPS i za GSM su uvek jaki. Brz. Preko 400.000 aplikacija za Android 2.2 koji ga pokreće. Jedina mana: fali blic na toj 3mpx kameri.
Extra stvar : može služiti kao WiFi hotspot. Juče sam ga uključio u kafiću, zakačio USB-om na laptop (zbog baterije koja nestaje u ovom režimu) i na lapu upalio WiFi i šetao kud sam hteo.

Imam LG P500 Optimus One. Extra. Otisci ne ostaju, signal i za WiFi i za GPS i za GSM su uvek jaki. Brz. Preko 400.000 aplikacija za Android 2.2 koji ga pokreće. Jedina mana: fali blic na toj 3mpx kameri.
Extra stvar : može služiti kao WiFi hotspot. Juče sam ga uključio u kafiću, zakačio USB-om na laptop (zbog baterije koja nestaje u ovom režimu) i na lapu upalio WiFi i šetao kud sam hteo.
Verovatno najbolji telefon, u svojoj klasi, naravno.

Imam LG Secret kf750. Kada hoću da izbrišem neku sliku koju sam slikala izbaci mi "Can not open! File locked!". Ne znam u čemu je fora,nisam ništa zaključavala,nikakav folder. Kada slikam neku sliku mogu je obrisati,ali kada odem tamo u Camera pictures gdje su mi sačuvane te slike- neće. Ako neko ima ideju kako to da riješim bila bih zahvalna :)

Imam LG GT540 (Optimus).
Preporuka svima koji ne znaju kakav bi telefon uzeli, a za neku solidnu cifru.
Ima Android, trenutno sam mu instalirao 2.3.7 verziju, radi savrseno. Kamera 3mp jedino nema blic, ali sliku su ok. Nemojte nocu slikati i resen problem.
Imam najnoviju navigaciju iGoMyWay, radi odlicno sa Srpskim glasovima. Instalirao sam mu preko 30 programa, igrica, i sve na memorijsku od 2gb. Nista ne koci, osim ukoliko planirate multi-tasking, tu vec zavisi od programa/igrice i potrebne memorije.
Odlican telefon, najbolji za ta pare!

Imam GD880 Mini i prezadovoljan sam. Sasvim pristojne funkcije, a izgled perfektan. Inace koristim LG vec 6 godina (najvise zbog izgleda) i nikad nikakav problem.

Imam LG Secret kf750. Kada hoću da izbrišem neku sliku koju sam slikala izbaci mi "Can not open! File locked!". Ne znam u čemu je fora,nisam ništa zaključavala,nikakav folder. Kada slikam neku sliku mogu je obrisati,ali kada odem tamo u Camera pictures gdje su mi sačuvane te slike- neće. Ako neko ima ideju kako to da riješim bila bih zahvalna :)
Postovana,
Gaia Vas LG Secret kf750 je potrebno "flesovati" tj.upisati mu novi SW,ali neko je vec pomenuo da gubite podatke prilikom uoisa novog SW to je tacno ali takodje je moguce sacuvati podatke i da se posle upisa SW-a vrate u Vas uredjaj
Mobile INFINITY

kupio sam lg optimus l3 i ne mogu da postavim ni jednu melodiju osim fabricke. jer moze neko da mi pomogne?

jeste da je ovo već poprilično staro pitanje, ali možda će još nekome nekada zatrebati odgovor... :lol:

dakle, potrebno je na sd kartici(nisam sigurna da li može i na internoj memoriji) kreirati folder Media, u njemu folder Audio, pa u njemu folder Ringtones... svaki audio fajl koji se ubaci u Ringtones postaje dostupan u podešavanjima melodije zvona...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back