lezbijka ili...?

• Začetnik teme Začetnik teme uplasena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas se klinke...Prosto mi je neverovatno kako svi olako kazu "istrazuj svoju sexualnost"?!?!

Ako uzmemo u obzir da je 90% Homo-Van-Kinobija u ovoj drzavi takvo zato shto je to valjda popularno, chini mi se da je takva izjava u najmanju ruku smeshna i degutantna...Mislim, screw you guys, I'm going homeee....

E, ja imam isti trip! uopste me ne privlace muski dodiri! a pri pomisli na poljubac sa muskarcem - slosi mi se! da i privlace me ne jedna nego desetine drugarica i stotine nepoznatih zena...

mislim da bih voleo da izgubim nevinost sa nekom devojkom...

so, I am getting somewhere!

Treba mi pomoc. Svake noci sanjam neku vrstu odnosa sa devojkom bilo da je poljubac ili veza ili seks. Nikad nisam bila ni sa jednom devojkom, nikad se nisam poljubila ni sa jednom, nista. Uvek sam bila muskaraca, volela sportove, automobile i druzila se sa decacima. Sad se vise ponasam kao zensko jer drustvo tako nesto od mene trazi iako se osecam nelagodno i najradije bih se i oblacila i hodala kao musko opet. Da li moji snovi znace da sam lezbo ili ne? Btw imam decka jako dugo i zaista ga volim i uzivam sa njim...

Back