Letujete li u HN-u ovoga leta

• Začetnik teme Začetnik teme VALDER
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada je negdje dobro spremna sam da iskesiram i 10000 eura.Ostajem dole samo 10 dana i 1000eura mi je sasvim dovoljno za klopu i izlaske.Sta to ima lose dole,pa jel bolje ostavljati pare crnogorcima ili Turcima?????
Najbolje onda da svi idemo u tursku,a kod nas da bude prazno.Stvarno smo proklet narod zasto svome kada mozemo nekom drugom.NA kraju krajeva pola tih crnogoraca studira u Beogradfu i gore ostavlja lovu a mi sada kao nemozemo dole da trosimo...
Ha,ha ha kakvo glupo razmisljanje...
Razmisli

VALDER:
[DA li cete letovati i koliko kesa nosite bas me zanima.koliko ste spremni da iskesirate onim crnogorcima. 8)

Ja kontam da palim dole na jedno nedelju dana i ne planiram poneti više od 150€(a i nemam više). Opušteno! Idem zbog promene i mora, a ne radi nekog preteranog bahaćenja.Koliko para, toliko muzike!

Anonymous:
Kada je negdje dobro spremna sam da iskesiram i 10000 eura.Ostajem dole samo 10 dana i 1000eura mi je sasvim dovoljno za klopu i izlaske.Sta to ima lose dole,pa jel bolje ostavljati pare crnogorcima ili Turcima?????
Najbolje onda da svi idemo u tursku,a kod nas da bude prazno.Stvarno smo proklet narod zasto svome kada mozemo nekom drugom.NA kraju krajeva pola tih crnogoraca studira u Beogradfu i gore ostavlja lovu a mi sada kao nemozemo dole da trosimo...
Razmisli
Hmmm...neznam zasto sam stekao utisak da si ti verovatno vlasnik/ca jednog od privatnih pansiona dole u cg,uostalom ne smeta mi i da jesi ali me nervira strasno sto lupetas takve gluposti.Kao prvo ko god imao u dansanje vreme 1000 evra nece letovati u cg iz prostog razloga sto ce za tu lovu otici 11 dana recimo na Kubi ili slicno i videti sve lepote ovog sveta...Pozdrav

ALL INCLUSIVE u CG znaci: ima I(obratite paznju na I...),znaci ima I struje i vode.

Kao kada bi usao u prodavnicu cipela i bokazljivo upitao : DA LI IMATE CIPELE !?

Kada bude kod Vas ALL INCLUSIVE, a ne ALL EXCLUSIVE..... DOCICEMO. (TACKA)

Anonymous:
Razmisli
Pa, kad usluga u CG bude na nivou usluge u Turskoj (za istu cenu) mozda opet i dodjem. Do tada, pare dajem Turcima. Pitas sta to ima lose dole?!? Pa, sta ima dobro?!? Ulosci i kese koje plivaju u moru, arogancija i neljubaznost domacina, smestaj ocajan, kiseli krastavci i kisele paprike za salatu u sred leta, nema vode kada treba da se istusiram i jos mnogo toga. Nije stvar u tome da necu da dam pare svojima, nego je stvar u tome da hocu da dam pare onima koji mi najvise pruze za taj novac. A Crnogorci imaju jos mnogo toga da nauce kada je u pitanju turizam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back