Let's talk

Timplshved:
Sasha85:
The Last Unicorn:
Da li se ikada osecate depresivno,kao da vam ni do cega nije stalo?

Naravno... Iako sam veoma pozitivna osoba,desi mi se ponekad da mi se ne zivi... I da ne mogu da se iz depresije izvucem dosta dugo...
Ali ipak mora da se ide dalje... I ne smes sebi dozvoliti tako nesto...
Depresija je jako losa...
Sta mislite zasto se depresija uopste i pojavljuje, ako ne postoje neki razlozi logicni koji bi je izazvali? Kad bolje porazmislis skontas da je ustvari biti ponekad depresivan skroz nelogicno.Bar ja tako kontam.Mozda je dosada, i monotonija prikriven razlog. Ali takodje i nezadovoljstvo zivotnom situacijom, u tom slucaju skromni ljudi imaju prednost, oni koji mogu da uzivaju u nekim "normalnim" stvarima...eh taj zivot... :)

Bas to... I to utice na depresiju... Pogotovo ako ti neke stvari ne idu u zivotu,tek tada pocinje haos....
Na primer,na mene utice mnogo lose vreme...

Bliznakinja:
E posto svi na ovom forumu chatuju na raznim temama ....ja i Saha smo odlucile da otvorimo ovu temu da pricate o cemu god hocete,a ne na drugim temama da sirite price....pa izvolite,slobodni ste da pricate sta zelite...
Lepotice, video sam ti sličicu,
ali ne pristaju ti ovako slaboumne teme...
Nadam se da me nećeš odmah banovati, jer ja sam san tvojih snova i to bi bila najveća greška... :twisted:

Lepi_21:
Bliznakinja:
E posto svi na ovom forumu chatuju na raznim temama ....ja i Saha smo odlucile da otvorimo ovu temu da pricate o cemu god hocete,a ne na drugim temama da sirite price....pa izvolite,slobodni ste da pricate sta zelite...
Nadam se da me nećeš odmah banovati, jer ja sam san tvojih snova i to bi bila najveća greška... :twisted:

Ma,nemoj... Da nisi vidovit??? :?

Lepi_21:
Bliznakinja:
Prvo:
koju sliku,majke ti?
Drugo:
Jos cemo da vidimo za to drugo
:evil:

Bliznakinja:
Lepi_21:
Bliznakinja:
Prvo:
koju sliku,majke ti?
Drugo:

da se zna ko je glavni

omilos:
mario80:
omilos:
Sasha85:
Tacno...
Posto sad postoji jedna takva tema,na svim ostalim temama brisacemo poruke...
Ama brishi... 8)
A da te ja ipak negde vodim!? 8)

ajmo u SD da je cekamo ispred skole sa ruzama...imam ja ortaka tamo pa ce on da iskopa... 8)
Druze kladim se da je neka losha riba, chim je izaberu za mod! 4.60!
Poziv otpada sad i da hocesh necu da te vodim! :evil:
ma gresis...veruj mi na rec...pazi kad je vrh! ja sam se zalepio za monitor...a i zgodna je...prava raketa! ma...lupam...brzi voz!dao bi ti slike...ali...ce da se naljutiti na mene...a ja bih da je muvam samo malo dok je ne ozenim... :roll:
ma doci ce ona u bg a ja znam gde cu da je cekam... :wink:

Sasha85:
omilos:
mario80:
omilos:
Sasha85:
Tacno...
Posto sad postoji jedna takva tema,na svim ostalim temama brisacemo poruke...
Ama brishi... 8)
A da te ja ipak negde vodim!? 8)

ajmo u SD da je cekamo ispred skole sa ruzama...imam ja ortaka tamo pa ce on da iskopa... 8)
Druze kladim se da je neka losha riba, chim je izaberu za mod! 4.60!
Poziv otpada sad i da hocesh necu da te vodim! :evil:

Ccccc.. Cim te neka odbije ti krenes da je vredjas... Kako si prost... Bruka...
Ti si se nashla uvredjenom!? :roll:
Samo sam konkludentnim radnjama doshao do tog zakljuchka te sam ga podelio sa drugim uchesnicima foruma! 8)

infidel:
Bliznakinja:
Lepi_21:
Bliznakinja:
Prvo:
koju sliku,majke ti?
Drugo:

da se zna ko je glavni
nemojte da se zezate...znam lika. 8)

Timplshved:
Kad bolje porazmislis skontas da je ustvari biti ponekad depresivan skroz nelogicno.Bar ja tako kontam.Mozda je dosada, i monotonija prikriven razlog. Ali takodje i nezadovoljstvo zivotnom situacijom, u tom slucaju skromni ljudi imaju prednost, oni koji mogu da uzivaju u nekim "normalnim" stvarima...eh taj zivot... :)

Prvo si nezadovoljan zato sto u zivotu nesto nemas ili imas (a ne treba ti), pa se onda izbedacis. Posle, ako ti se nesto lepo ne desi i ako nista ne radis, dosadno ti je i non-stop razmisljas samo o toj losoj stvari. Iz depresije se vadi samo nekom pozitivnom pojavom (ili lekicima :lol: , ali necemo sad o tome).
Jos nesto. Ne treba se zadovoljavati "normalnim stvarima". Naravno da treba biti umeren, ali od viska ne boli glava. Vise ces da se razocaras ako zelis mnogo i mnogo, pa dobijes nista! Ali ako si stalno zadovoljan samo nekim "prosekom", sta je onda TO NESTO sto te vuce da postignes vise?

TPABAP:
marihuana.jpg

Ajde ljudi shta je ovo?
to je onaj cvetic koji sam dobila od tebe za 8.mart.Ali posto ja mrzim cvece ja sam ga namerno stavila bez vode, i polako se susi!
:roll:

Miss_worms:
TPABAP:
marihuana.jpg

Ajde ljudi shta je ovo?
to je onaj cvetic koji sam dobila od tebe za 8.mart.Ali posto ja mrzim cvece ja sam ga namerno stavila bez vode, i polako se susi!
:roll:

Kad se osushi ti uzmi...pa ga zavij i popushi...
Ma shalim se ...nemoj ovo ozbiljno da shvatish...sve je ovo...shala mala! ajd p0z

Znash ti mene "Prati Belog Zeku"
zec.jpg

Back