Letovanje u Crnoj Gori

Nisi ti bio u CG godinama....

lol...da si citala neke od mojih ranijih postova videla bi da imam vikendicu u gnojnom sutomotru.
ove godine u junu je srecom voda nestajala samo jednom na 12 sati. izguglaj moalo o problemima sa vodom...
ako bacis pogled nanaselja recima iza bara, videces da mnoge kuce imaju cisterne za vodu ;)
jedne godine, cini mi se pre 5-6 godina, u septemtembru, vode nije bilo 5 dana zaredom. pokupili smo se i vratili za bgd.
da nemam vikendicu, CG me videla ne bi. ovako, hajd, klinci bar udisu morski vazduh itd...

lol...da si citala neke od mojih ranijih postova videla bi da imam vikendicu u gnojnom sutomotru.
ove godine u junu je srecom voda nestajala samo jednom na 12 sati. izguglaj moalo o problemima sa vodom...
ako bacis pogled nanaselja recima iza bara, videces da mnoge kuce imaju cisterne za vodu ;)
jedne godine, cini mi se pre 5-6 godina, u septemtembru, vode nije bilo 5 dana zaredom. pokupili smo se i vratili za bgd.
da nemam vikendicu, CG me videla ne bi. ovako, hajd, klinci bar udisu morski vazduh itd...

Ja sam čitala tvoje stavove o CG, i sigurno je ta tvoja vikendica na nekom brdu, Bogu iz nogu, tako da se ne može porediti, išla sam preprošle g. u Sutomoru, užasno je, jer je gužva i na plaži, i plaže su odvratne, i sve je tamo odvratno. sem joda i morskog vazduha, soli....
A pored Bar takvih nestasica vode?? Prvi put čujem..

Ja sam čitala tvoje stavove o CG, i sigurno je ta tvoja vikendica na nekom brdu, Bogu iz nogu, tako da se ne može porediti, išla sam preprošle g. u Sutomoru, užasno je, jer je gužva i na plaži, i plaže su odvratne, i sve je tamo odvratno. sem joda i morskog vazduha, soli....
A pored Bar takvih nestasica vode?? Prvi put čujem..

moja vikendica bas naprotiv, nije na brdu ;)
slazem se da je sutomore gadno.
ko ne zna za nestasice vode u crnoj gori je u rangu kostunice ;)

Bila sam preprosle godine, ali sad kad mi kazes iz prve ruke :) ne mogu da ti ne verujem :)

E Affro, znas da su mi rekli za dete da mora i pasos? onu Saglasnost smo sredili.

...ja sam ovde fakticki 12 godina, zadnje 2 malo tamo malo ovamo i nikad nisam imala problem da vodom sve to vreme, pre toga
je bilo problema, ali je to reseno...opusti se...
..deca generalno moraju da imaju pasos kad idu u inostranstvo, ali to za Cg i Bosnu ne vazi jos uvek, zbog nekog medjudrzajvnog
sporazuma ne moras ni ti da ga imas dovoljna ti je licna karta...saglasnost i neki dokument, knjizicu djacku ili zdravstvenu knjizicu..to je to...

...ja sam ovde fakticki 12 godina, zadnje 2 malo tamo malo ovamo i nikad nisam imala problem da vodom sve to vreme, pre toga
je bilo problema, ali je to reseno...opusti se...
..deca generalno moraju da imaju pasos kad idu u inostranstvo, ali to za Cg i Bosnu ne vazi jos uvek, zbog nekog medjudrzajvnog
sporazuma ne moras ni ti da ga imas dovoljna ti je licna karta...saglasnost i neki dokument, knjizicu djacku ili zdravstvenu knjizicu..to je to...

Gle sad ovo da pokusam da prekopiram...https://mail.google.com/mail/u/0/?u...tt&th=146a3ec5b496b137&attid=0.1&disp=safe&zw

Nisam bila u Crnoj Gori od 1998. Cula sam sve i svasta. A s obzirom da mi je ove godine iskrslo letovanje u avgustu u Budvi, zanima me da li neko moze da mi da neke informacije i prenese neke svoje svezije utiske i ipresije. Zanimaju me plaze, kakva je voda (cista/prljava, topla/hladna), mesta za izlaske, cene lezaljki, cene po kaficima, restoranima, marketima, sta treba obici, eventualno da li postoje neki izleti mozda do Dubrovnika ili negde drugde...
Unapred zahvalna na vasim odgovorima.

Riječi su suvišne... Plaza Ploce kod Jaza

10553345_730371523677461_4504661113791150197_n.jpg

Snezana idi u Budvu i dan provodi na Plocama...Ploce se nalaze kad skrenes za plazu Jaz.... divno je ima raznih sadrzaja, cijene pristupacne za svaciji dzep.Prelijepo je sredjeno parking se ne naplacuje!! Posjeti u Tivtu Porto Montenegro, ako ostanes duze idi u Kotor na Bokešku noć 23.08. (subota)

Poslednja izmena:
Ja se vratila sa letovanja, opšti utisak, loš dušek i stomačni virus , ali od tih "američkih krofnica", kupili i ja skapiram da mi terasa gleda na baraku gde ih prave , ali kasno... slučaj za policiju, ali tamo nema zakona izgleda, nego, samo kupovati upakovano, fabrički upakovano.

Back