Drizzt
Domaćin
- Poruka
- 4.068
Koje probleme sa vodom?
onaj osecaj kada iz cesme nece ni kap dizadje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje probleme sa vodom?
onaj osecaj kada iz cesme nece ni kap dizadjei tako po par dana...
Nisi ti bio u CG godinama....
lol...da si citala neke od mojih ranijih postova videla bi da imam vikendicu u gnojnom sutomotru.
ove godine u junu je srecom voda nestajala samo jednom na 12 sati. izguglaj moalo o problemima sa vodom...
ako bacis pogled nanaselja recima iza bara, videces da mnoge kuce imaju cisterne za vodu
jedne godine, cini mi se pre 5-6 godina, u septemtembru, vode nije bilo 5 dana zaredom. pokupili smo se i vratili za bgd.
da nemam vikendicu, CG me videla ne bi. ovako, hajd, klinci bar udisu morski vazduh itd...
Ja sam čitala tvoje stavove o CG, i sigurno je ta tvoja vikendica na nekom brdu, Bogu iz nogu, tako da se ne može porediti, išla sam preprošle g. u Sutomoru, užasno je, jer je gužva i na plaži, i plaže su odvratne, i sve je tamo odvratno. sem joda i morskog vazduha, soli....
A pored Bar takvih nestasica vode?? Prvi put čujem..
moja vikendica bas naprotiv, nije na brdu
slazem se da je sutomore gadno.
ko ne zna za nestasice vode u crnoj gori je u rangu kostunice![]()
aaKoje probleme sa vodom?
...od tad do sad se toliko toga promenilo na bolje, i koliko ja znam, a bar sto se CG tice znam prilicno...problema sa vodom nema nigde...opusteno...
ne mogu da ti ne verujem 
Bila sam preprosle godine, ali sad kad mi kazes iz prve rukene mogu da ti ne verujem
E Affro, znas da su mi rekli za dete da mora i pasos? onu Saglasnost smo sredili.
...ja sam ovde fakticki 12 godina, zadnje 2 malo tamo malo ovamo i nikad nisam imala problem da vodom sve to vreme, pre toga
je bilo problema, ali je to reseno...opusti se...
..deca generalno moraju da imaju pasos kad idu u inostranstvo, ali to za Cg i Bosnu ne vazi jos uvek, zbog nekog medjudrzajvnog
sporazuma ne moras ni ti da ga imas dovoljna ti je licna karta...saglasnost i neki dokument, knjizicu djacku ili zdravstvenu knjizicu..to je to...
...od tad do sad se toliko toga promenilo na bolje, i koliko ja znam, a bar sto se CG tice znam prilicno...problema sa vodom nema nigde...opusteno...
ima u kotoru, evo vec je zaslanila i pored ovolikih kisa

ali je ima, to oko soli ima problem i celo hr primorje, nista novo
to je dobro imas more u kuci i pred kucom
Ja se vratila sa letovanja, opšti utisak, loš dušek i stomačni virus , ali od tih "američkih krofnica", kupili i ja skapiram da mi terasa gleda na baraku gde ih prave , ali kasno... slučaj za policiju, ali tamo nema zakona izgleda, nego, samo kupovati upakovano, fabrički upakovano.