Letovanje sa decom - preporuke

Nemam decu, mozda se neko javi sa licnim iskustvom...Meni pada prvo na pamet Petrovac i plaza Lucice

lucice.jpg

Koje su najbolje plaze za letovanje sa decom? Po mogucnosti da su pescane ili sitni sljunak i da ima dosta plicaka.
xenia plaza na kasandri
nalazi se na dnu prsta tako da ona nije mesto za letovanje ali ako si u recimo pefkohoriju mozes svaki dan kolima do nje posto je udaljena par kilometra od pefkohorija.
sitan pesak i dugacak plicak sa postepenim ulaskom u vodu, ono tipa posle100m ti je voda i dalje do pupka :D

ako hoces ostrva onda bez sumnje skiatos.
kukunaries plaza se nalazi i na listama najlepsih plaza na svetu i ima isto postepen ulazak u vodu a pesak onaj puder sto se uvlaci u goozu :D

malo napucan HDR ali lepa plaza :D

ja volim kad plaza ima na ivicmama kamenjar i zelenilo.
ja volim palme i pesak... :D no ukoliko bih imala decu...recimo da bi mi bilo prioritet bezbednost na plazi i u moru...plicak, pesak, toplo more bez jezeva, meduza, cisto...po mogucstvo sa spasiocima i tako tim stvarima...izmisljam...ne znam... :D

mene su kao malu vodili u Hrvatsku na kamenu plazu, bacili u duboko more odmah..i tako... i naravno...bile su divlje plaze u pitanju :D

Poslednja izmena:
ja volim palme i pesak... :D no ukoliko bih imala decu...recimo da bi mi bilo prioritet bezbednost na pazi i u moru...plicak, pesak, toplo more bez jezeva, meduza, cisto...po mogucstvo sa spasiocima i tako tim stvarima...izmisljam...ne znam... :D

mene su kao malu vodili u Hrvatsku na kamenu plazu, bacili u duboko more odmah..i tako... i naravno...bile su divlje plaze u pitanju :D
imas plazu u podnozju suniona kod atine..
ono kilometar mozes da pesacis kroz vodu i i dalje si u plicaku :D
a voda tooooplaaaaaaa

inace kazu da je sa suniona najromanticniji zalazak sunca..tu se nalazi i hram posejdonu

i jeste zanimljiv zalazak moram priznati..sunce ne zalazi iznad horizonta nego jos na nebu u nekim isprenjima..zanimljivo.

imas plazu u podnozju suniona kod atine..
ono kilometar mozes da pesacis kroz vodu i i dalje si u plicaku :D
a voda tooooplaaaaaaa

inace kazu da je sa suniona najromanticniji zalazak sunca..tu se nalazi i hram posejdonu

i jeste zanimljiv zalazak moram priznati..sunce ne zalazi iznad horizonta nego jos na nebu u nekim isprenjima..zanimljivo.
malo spamamo temu, nadam se da se Kalina nece ljutiti...
020.gif
ali ovo je carobnooooooooooooooooooooo.... Bio si tu i nisi ostao??? Bio si tamo i nisi se ozenio??? Barem sa tim suncem...
Ma divnooo

na zalost nemam fotke da ti okacim jer tad nisam imao digitalni fotoaparat i fotke su u pravom obliku u albumu :D

malo spamamo temu, nadam se da se Kalina nece ljutiti...
020.gif
ali ovo je carobnooooooooooooooooooooo.... Bio si tu i nisi ostao??? Bio si tamo i nisi se ozenio??? Barem sa tim suncem...
Ma divnooo

to se pravi izlet kad ides u atinu.

jbt sad mi se opet ide tamo..sta mi uradi :azdaja:

Koje su najbolje plaze za letovanje sa decom? Po mogucnosti da su pescane ili sitni sljunak i da ima dosta plicaka.
Koja je verovatnoća da sam upravo razmišljala o jednoj Kalini i kako ću za koju godinu nju voditi na putovanje???:heart:
U CG sam zapamtila Meljine kao mesto sa tako finim plažama za letnje dečije čarolije... Tu se ide, ide, ide, i ide u vodu, i nikako da postane duboka.
Plaže su bile svileno peščane. Mislim da to mesto čak spada u dosta ekonomičan izbor, a lepo je, intimnije, ne previše urbano, a nije ni selendra...

Hrvatska?
Zlatni rat je moja preporuka.
To je bas lepa plaza.
Ceo Brac je super za decu, makar je bio...mestasce Bol...i za mame je fino, imaju Bolski plavac kada deca utonu u san:lol:

Crna Gora...ne znam, odavno sam bila, pamtim da su Becici vazili za finu plazu...Petrovac, to se Lorelajn fino dosetila.

Back