Koje su najbolje plaze za letovanje sa decom? Po mogucnosti da su pescane ili sitni sljunak i da ima dosta plicaka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plaza.Zanima te Crna Gora ili?
Pa da, kazem najradje bi u Grcku ali se ne usudim zbog puta i cekanja na granici jer deca su malaZanima te Crna Gora ili?
Jel guzva na plazi u Petrovcu?Nemam decu, mozda se neko javi sa licnim iskustvom...Meni pada prvo na pamet Petrovac i plaza Lucice
Pogledajte prilog 1162163
nisam bila odavnoJel guzva na plazi u Petrovcu?
xenia plaza na kasandriKoje su najbolje plaze za letovanje sa decom? Po mogucnosti da su pescane ili sitni sljunak i da ima dosta plicaka.
malo napucan HDR ali lepa plazaNemam decu, mozda se neko javi sa licnim iskustvom...Meni pada prvo na pamet Petrovac i plaza Lucice
Pogledajte prilog 1162163
ja volim palme i pesak...malo napucan HDR ali lepa plaza
ja volim kad plaza ima na ivicmama kamenjar i zelenilo.
imas plazu u podnozju suniona kod atine..ja volim palme i pesak...no ukoliko bih imala decu...recimo da bi mi bilo prioritet bezbednost na pazi i u moru...plicak, pesak, toplo more bez jezeva, meduza, cisto...po mogucstvo sa spasiocima i tako tim stvarima...izmisljam...ne znam...
mene su kao malu vodili u Hrvatsku na kamenu plazu, bacili u duboko more odmah..i tako... i naravno...bile su divlje plaze u pitanju![]()
malo spamamo temu, nadam se da se Kalina nece ljutiti...imas plazu u podnozju suniona kod atine..
ono kilometar mozes da pesacis kroz vodu i i dalje si u plicaku
a voda tooooplaaaaaaa
inace kazu da je sa suniona najromanticniji zalazak sunca..tu se nalazi i hram posejdonu
i jeste zanimljiv zalazak moram priznati..sunce ne zalazi iznad horizonta nego jos na nebu u nekim isprenjima..zanimljivo.
to se pravi izlet kad ides u atinu.malo spamamo temu, nadam se da se Kalina nece ljutiti...ali ovo je carobnooooooooooooooooooooo.... Bio si tu i nisi ostao??? Bio si tamo i nisi se ozenio??? Barem sa tim suncem...![]()
Ma divnooo
zar si sumnjala da ti necu preporuciti nesto dobro?ali ovo je carobnooooooooooooooooooooo..
jbt sad mi se opet ide tamo..sta mi uradi![]()
Montego Bay,Batsheba beach,La DigueKoje su najbolje plaze za letovanje sa decom? Po mogucnosti da su pescane ili sitni sljunak i da ima dosta plicaka.
u Grčku i Crnogoru ne bih otisao pa da je sve besplatnoPa da, kazem najradje bi u Grcku ali se ne usudim zbog puta i cekanja na granici jer deca su mala
Koja je verovatnoća da sam upravo razmišljala o jednoj Kalini i kako ću za koju godinu nju voditi na putovanje???Koje su najbolje plaze za letovanje sa decom? Po mogucnosti da su pescane ili sitni sljunak i da ima dosta plicaka.
La Digue je kao stvoren za decu, zaistaMontego Bay,Batsheba beach,La Digue
u Grčku i Crnogoru ne bih otisao pa da je sve besplatno
Koje su najbolje plaze za letovanje sa decom? Po mogucnosti da su pescane ili sitni sljunak i da ima dosta plicaka.