LETOVANJE 2012

Pozdrav,
jos uvek gledamo a sada opcije :tasos preko nikane,furka preko sab-a,neosmarmaros preko omni-a. uglavnom period je oko 20.avgusta 4.krevetni eventualno 3.krevetni apartman,studio za nas 4.(klinci2,9) .klopa u nasoj reziji kao i prevoz(idemo preko bugarske zbog metana).cene smestaja su od 350 do 450e za 9,10 noci.

Nisam išla preko tih agencija,tako da ih ne mogu komentarisati,u poslednje vreme smo nešto u svojoj režiji pronalazili apartmane na netu-

Ali koliko sam upoznata sa njihovim cenama ,najpovoljnije je u junu,a u avgustu tek od 25.padaju cene.z:poz:

Poslednja izmena od moderatora:
Ne mogu da se odlučim između Zakintosa( mesto Kalamaki, Vila Meltemi) i Skijatosa (mesto Megali Amos, vila Ekaterini), u drugoj polovini septembra. Najvažnija mi je lepota mora i plaže i prijatnija klima.Dobro bi mi došlo svako iskustvo.

Pošto ne vidim ništa slično, ovde ću pitati...Zna li neko nešto o first minute ponudama?? Bilo šta. Vidim na putovanja.info first m.daju samo za Sloveniju nešto bzvz...Zanima me da li postoji mogućnost da se rezerviše po nekoj povoljnijoj ceni jel, sada more u junu mesecu. Bilo ko?

Pošto ne vidim ništa slično, ovde ću pitati...Zna li neko nešto o first minute ponudama?? Bilo šta. Vidim na putovanja.info first m.daju samo za Sloveniju nešto bzvz...Zanima me da li postoji mogućnost da se rezerviše po nekoj povoljnijoj ceni jel, sada more u junu mesecu. Bilo ko?

Kao što imaš last minute ponude,tako imaš i first minute...pitaj čika Googla da ne bi ispalo da reklamiram druge sajtove :lol:

Poslednja izmena:
Ne mogu da se odlučim između Zakintosa( mesto Kalamaki, Vila Meltemi) i Skijatosa (mesto Megali Amos, vila Ekaterini), u drugoj polovini septembra. Najvažnija mi je lepota mora i plaže i prijatnija klima.Dobro bi mi došlo svako iskustvo.

Što se lepote mora tiče oba mesta su fenomenalna ( meni je malo lepše more na zakintosu). Ali ti ne preporučujem kalamaki. To je baš selo, mislim sa sve kokoškama i sl. Vidi mesta severnije ( ne skroz severnije). Lepše su plaže.

Ja na more krajem avgusta. Gde... nemam pojma, zavisi od... "vremena". Opcije su CG ili Grčka... videćemo još.

prosle godine bio sam u Ohridu i proveo sam se odlicno! prelep grad, dobri ljudi, voda je mnoooogooo cista i nije hladna kao sto pricaju! poprilicno je jeftino za razliku od crne gore recimo i provod je ekstraaa! stvarno fenomenalno...
EE sad ove godine trazim neku novu destinaciju... imate li neku preporuku gde je provod dobar, gde je opustena atmosfera!??? Ako nista ne nadjem opet ohrid :D

Моје искуство:најбоље је ове године због"времена" нешто комбиновати.Прошле године смо били у Грчкој(Олимпик Бич) 5 дана.После тога смо 4 дана били на Охриду.Наравно,услов је сопствени превоз.За Грчку смо пошли дан раније из нашег места(у З.Србији).Први одмор је био у Врњачкој Бањи где смо се освежили и кратко прошетали по оном прелепом парку.Следећи одмор је био на бензијској пумпи на Трупалама код хотела Наис на ауто путу.Узгред на пут смо кренули по дану(око 10 час.) и у хотелу код манастира Прохор Пчињски смо били око 17 час.Ту смо преноћили.То је у ствари некадашњи конак врањанских трговаца претворен у хотел.Вечерали смо и доручковали стара јела из тог краја,постељина је чиста,све је уредно.Свака соба има купатило.ОБАВЕЗНО ПЛАНИРАЈТЕда свратите. Нећете се покајати..
Ујутру смо прешли границу на којој смо се задржали 5 мин.Уз пут смо стали на некој пумпи у Македонији да се одморимо и поподне смо били на одредишту.
Грчка ко Грчка.Класика.После 5 дана смо ауто путем за Крф пошли за Охрид.Код места Козани смо се искључили и преко гр, прелаза Никки ушли у Македонију(Олимп. Бич-Охрид око330 км.)
Та 4 дана су НАМ БИЛА ПУН ПОГОДАК! Места има и у хотелима и приватно да не мора да се резервише.Препоручујем Св. Наум да се обиђе и уопште Охрид.Вода чиста пријатна за купање,цене веома повољне,народ љубазан.
У повратку смо ручали у Предејанима у мотелу.Опет класика.Пошто нисмо журили у Соко Бању смо стигли око 16 час.Ту је већ било проблема за смештај јер је све пуно(говорим о периоду 5-15 август).Соко Бања је права народска бања. На Променади је било бар 5 ресторана са 5 различитих живих свирки.Цене су такође веома повољне.
Да резимирам.Овако сам први пут летовао,мислим комбиновано.Од сада,бираћемо дестинације до којих можемо доћи колима релативно лако.Када изаберемо,карту у руке да видимо где може успут да се сврати.Много је занимљивије и динамичније.Још једном:обавезно укалкулишите ноћење у хотелу Прохор Пчињски ако идете за Грчку.Није скупо,одморићете се добро и нећете чекати на прелазу.
Срећан пут!

Ja planiram sa sinom i suprugom na Krit / Grcka. Da li neko zna u koji deo ostrva da idem, posto zelim da postignem sledece: zelenilo u blizini hotela, sto mirnije more, mirniji grad al opet dovoljno urban(da ne bude hotel usred nicega, vec da se oseti grcki duh u graditeljstvu), i naravno da ima sta kulturno/istorijski da se obidje u blizini ? Puno bi mi znacilo, hvala. Jelena.

Izvini na sporom odgovoru, iskreno govoreci Krit nema puno zelenila. Slicno tome skoro je nemoguce prognozirati da li ce more biti mirno. Talasi su cesti, posebno na severu ostrva, u turistickom delu. Jug daje vecu garanciju sto se vode tice ali Krit je veliko ostrvo i treba uzeti u obzir put kroz kanjone i krivine na relaciji sever-jug. Medjutim, licno mnogo volim Krit, obilazila sam ga dve godine i vratila bih se ponovo, ako moja preporuka nesto znaci:).

Mislim da ce moj izbor za ovo leto biti Malta. Vec dugo je imam u planu, nadam se da cu ove godine konacno realizovati davnu zamisao:)

mene zanima da li u Grckoj moze da se nadje smestaj na licu mesta ,bez agencije,i koje su cene bile prosle godine za apartman ili studio za 3 osobe?
Moze ali zavisi koji deo Grcke...ostrva su skuplja,dok je severni deo jeftiniji...doduse,zavisi i od meseca u kom idete...Ja sam prosle god isla preko agencije,jun mesec i tada sam se malo bolje raspitala za cene,moze se naci app za 4 osobe za 30 e...jun mesec....a da,u pitanju je mesto Nea Vrasna,normalno,malo,jeftinije letovaliste...

ajd Tunizani da mi kazu kako je bilo u Tunisu...interesuje me Hamamet...koliko zvzdica najmanje mora da ima hotel da bi bio ok....nesto smo se smislili tamo da idemo na ono potpuno opustanje bez kuvanja :) i vozikanja osim neki organizovan izlet Sahara....Kartagina....al ja imam strah od stomacnih problema....brzo pisite...uplacujmo u sredu :)

Back