Letovanje 2010

Ja sam se vec dogovorio sa drugovima(sedamnestogodisnjaci) da idemo u Grcku... Pa se nadam da ce neko predloziti neko mesto sa dobrim nocnim zivotom? Takodje ne zelimo da idemo u mesta gde ima puno srba...
ovakav je "dnevni" zivot na skiatosu.sad......zamisli nocni... Dakle,Skiatos-preciznije vila "drosia" za 10-12 osoba sa 5 sp. soba,2 dn. boravka,2 kuhinje (koplm.),2 kupatila (kompl.),priv. dvoriste i parking bez drufih turista.cena...cca od 15 evra po osobi....

Zar niko nece u CG ;)

hahahaha
hoce, hoce
ali kad im obala postane mesto za kupanje a ne za izbacivanje fekalija
kad se izgradi auto put sa 6 traka do budve
kad u tivtu bude aerodrom, a ne "aerodrom"
kad prestanu da nose pistolje na plazu
kad rusi otkriju da i severnom ledenom moru mogu da se kupaju (jer za bolje nisu)
kad umesto svepsa i 9 cevapa, dobijem koka kolu i 10cevapa (kao sto sam trazio)
kada u kaficu u kotoru mogu da se radujem i razvijem nasu zastavu kad nasi daju gol ili kos (kao sto mogu i hrvati i bosanci)
itd, itd...

podseti me "crnicrnja'..... da napomenem, da na moje insistiranje oko70-80% mojih saradnika ugradjuje satelit "HUMAX" koji non-stop 24 sata prenosi RTS,BiH,HRT i druge kanale sa nasih prostora.tako, da utakmice svetskog prvenstva ( od 11 juna do 11 jula) mozete gledati iz svog kreveta.ostalu manjinu,koja negoduje zbog troska za sada "lomim",ali nemaju kud-ima da "legnu...."
takodje...... redovna linija beograd-volos,svakog ponedeljka i petka.....

Prilozi

• alamanis.gif
    alamanis.gif
    5,7 KB · Pregleda: 8
Poslednja izmena:
hahahaha

kada u kaficu u kotoru mogu da se radujem i razvijem nasu zastavu kad nasi daju gol ili kos (kao sto mogu i hrvati i bosanci)
itd, itd...

A tko je ovomu kriv, opet vi . Ovo je samo reakcija na crnogorski osjecaj ugrozenosti od Srba, mada tako ne bi trebalo biti, bolje nek se brinu sta im spremaju susjedi s juga , osim velikog nataliteta

A tko je ovomu kriv, opet vi . Ovo je samo reakcija na crnogorski osjecaj ugrozenosti od Srba, mada tako ne bi trebalo biti, bolje nek se brinu sta im spremaju susjedi s juga , osim velikog nataliteta

dobro, ne bih sad o ovome
to ipak zadire u politiku i na veoma komplikovane medjunacionalne odnose na ovim prostorima
medjutim, prava je steta sto su crnogorci takvi jer imaju prelepu drzavu. na veoma malom prostoru i divne planine i more i jezera, slicno sloveniji
da su malo vise vredni a manje lenji i divlji mogli bi cudo da naprave
ovako, ostace slepo crevo normalnog sveta

je gledala ponude za leto i dosla do zakljucka da su cene katastrofa...mi smo isli uvek juna oko 20-og i to je bila jeftinija varijanta.medjutim kako su ljudi masovnije da idu tada agencije digle cenu...tako da je sada mala razlika jun i juli?i nisu mi jasne agencije umestro da privuku klijente sa nizim cenama oni suprotno.ovog leta ce x njih krenuti mimo agencije jer vize nisu potrebne pa iz tih razloga da malo porazmisle????

zabole agencije za skidanje viza i za skidanje cena
znaju oni odlicno da ce srbi ove godine biti zbunjeni i neorganizovani i da ce vecina opet preko agencije.
eto, opet svi gledamo cenovnike i cekamo sajam...i sto bi onda oni skidali cene
toliko su drski i samouvereni da su cak i poskupeli

mi svo se dogovorili ukoliko ostanu cene ovako kao sto su sada (do sada uvek isli kolima samo uplatili smestaj preko agencije) idemo solo mimo njih za iste pare...bas da im ne dam z:p

,,Тата, тата, оћемо ићи на море ове године?''
,,90% сине да хоћемо...а 100% да нећемо!'' z:)

То је малопре причао мој син кад смо разговарали о летовању... z:cry:

Pozdrav turisti :D
Imamo neku organizaciju-udruzenje roditelja slepe i slabovide dece.
Svake godine vodimo ovu decicu na letovanje,pa se nadamo da cemo i ove.Prosle godine bili smo u Grckoj-Neaplaja.Svi su bili zadovoljni,mesto je mirno,taman za decicu samo svako posle podne je bilo talasa pa nije bilo kupanja.Ove godine bi opet u Grcku.Zato bih vas zamolio za preporuke.Agencija,koje imaju iskustva ako znate sa ovom vrstom aranzmana,znaci za grupu dece,i mesta u Grckoj koja su mirna,dakle bez onog,"zagarantovan nocni provod.":D
U stvari,kazem Grcka zato sto 90% ljudi izgleda preferira Grcku.Mozda neka druga zemlja?

Poslednja izmena:
Moguća opcija Palma de Maiorca. Samo još da uđem u varijantu jeftinog avio prevoza. Moraću malo da se potrudim da nabasam na low budget company za let ka ovoj destinaciji. Imam varijantu jeftinijeg smeštaja (po cenama Grčke). Ako upali biće extra.:klap: :klap: :klap:
i ja planiram mallorcu na leto plus barsa jedno 3-4 dana.
sto se prevoza tice beograd - barsa pa barsa- majorka. samo cekam kraj marta cula sam da stize neka spanska avio komranija, mozda bude jeftinije do barse. Sada je oko 15000 din .

Back