Leto i more

Zasto su ljudi kad je leto skloniji da se torbaju vise, da li je to od sunca ili mora?

Nije to Sinke ni od mora ni od sunca, nego folirantkinje koriste to što ih ne poznaju, pa mogu da se raspuste - ne brinu da će komšiluk i ostala okolina da saznaju.
A napaćeni pripadnici muškog pola ne odbijaju pruženu priliku, i sirće je slatko kad je džabe!

Zasto su ljudi kad je leto skloniji da se torbaju vise, da li je to od sunca ili mora?

Samo nemojte sad kad budete zakljucavali napisati da "vredjanje zenskog roda", jer ce vam se svi smejati.

E ljudi zar moderator ne bi trebao procitati temu pre nego sto je zakljuca ili se to radi po nikovima?:think:

štaćeš simke, nabio si reputaciju ozloglašenog forumaša :mrgreen:

e..nema pojma...poslednji put sam bio na moru '94,a generalno prezirem leto i vrucinu
koliko se secam...***** sam isto kao i pre tog odlaska na more,a i kad sam se vratio..pa do dan danas :)
u stvari...leti moze samo da mi bude smorenije...vrucincina,znoj i to..bzvz :neutral:

Samo nemojte sad kad budete zakljucavali napisati da "vredjanje zenskog roda", jer ce vam se svi smejati.

E ljudi zar moderator ne bi trebao procitati temu pre nego sto je zakljuca ili se to radi po nikovima?:think:

Opušteni, topli, šta ćeš više:heart:

..........e,pa nismo svi isti, jel, vidis nema tog sunca koje moze da probudi emocije ,kao sto to mogu krupne snijezne pahulje............pa valjanje po snijegu ,pa posle caj u dvoje.........ma sve mirise na ljubav.........

Back