Mi bismo uplatili aranžman za vilu Aristidis ali me interesuje da li ste zadovoljni mestom i plažom. Hvala. Pozz
Mi smo bili u vili Aristidis prošle godine - 20 dana. Smeštaj je ok, vila je nova, sa unutrašnje strane ima bazen, pool bar, i prilično veliki i uređen travnjak. Gostima je na raspolaganju roštilj, tako da opušteno mogu da roštiljaju u gornjem delu dvorišta, iznad bazena. Menadžer vile je mislim Albanac,koji se zove Ilija ili tako nešto, gotivan je lik, koji voli Srbe kako on to kaže, i voli pomalo da popije, i da raspali Cecu ili M. Ilića.Ponekad, i u zavisnosti od zelja gostiju. Mesta za parking ima koliko god hocete, apartmanska zgrada izlazi na tri ulice, a na kraju jedne od njih je dobro opremljen market i mesara. Cene su u marketu nize nego u Masutisu. Aristidis se lako nalazi, bukvalno je odmah ispod table za Skala Furku, odnosno kod prvog iskljucenja sa magistrale. Samo mesto i nije toliko malo, kapiram da je od skoro, ulice su prilicno siroke i pod pravim uglom, tako da nemate onakav vasar kao u Haniotiju i Pefkohoriju. Centar je deo koji se odnosi na kruzni tok, i jedan mali trg, gde nema saobracaja, ali je idealan za decu, i za opustenu varijantu sedenja u kaficu ( ima ih 3 ) i posmatranaj okoline. U samom centru od bitnijih stvari su market Masutis, nekoliko pekarica u pravcu tog marketa, dva mesta za giros ( bolji giros je onaj blizi kruznom toku i neugledniji ), dve picerije, nekoliko kafica na samom trgu, i solidan riblji restoran, sa mini plazom pored, sa koje se vidi fenomenalan zalazak sunca. Da, tu su i tri igraonice, u ulici koja vodi prema tom trgu. Posto je to suprotna strana prsta, dan je negde do 10 uvece,skoro. Plaza je malo slabija prica, najbolji i najsiri deo plaze je onaj na 50 ak metara od Aristidisa, sve ostalo je lose. Bolje je ici u Siviri,ili Posidi. Nema nigde previse guzve, niti guranja, a ipak je dovoljno ljudi, svuda. Cela strana prsta je u tom fazonu. I znatno je sumovitija. Sve u svemu, gotivna prica, mi se vracamo i ove godine tamo, pozdrav.