Letnji posao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MERCURY:
Ne znam koliko moze da se uzme kinte za delenje tih letaka i za rad u kaficu...
Ali mislim da imam mnogo dobar posao!!! Radi se za dnevnicu koja je 1000 din,10 dan traje
posao pa ti baci na papir koliko to izadje??? Sto znaci da ja vase plate za vasih mesec dana
uzmem za 10 a mozda i manje dana....

A shta radish?
Dilujesh drogu?

Ja hocu da radim, nude mi da delim flajere ili da radim na nekim patentima (mada jos nije sigurno)... Za mesec dana rada - 12000 u oba slucaja, s tim sto se u prvom radi 8 sati dnevno... Imala bih samo slobodne vikende.

Е овако, ја имам скромни џепарац од кеве и ћалета од 6000 динара месечно плус још што ми купују одећу и то. А овако што још зарадим кеша имам дневно плус још око 500+ динара и то ми сасвим доста за лето, оно опуштенција, штранд, кафићи и тако...8)
Позерчина :mrgreen:

ja kod mojih radim od 8 do 15 za kao 6ooo mesechno...al ja vishe se shetkam po kucji i visim na netu nego shto radim ishta...:lol: + dobijam dzheparac
tata mi je danas dao 20 evara jer se majka izderala na mene za neku glupost...(mnogo je zhivchana u zadnje vreme)...to kao za pretrpljen ~dushevni bol~ :lol:

a ocju taj budjavi sajt da napravim al ne znam shta da napishem kao ~o sebi~ :?

Electra:
Btw_nemam_pojma_shta_bi_trebalo_da_znachi_drugi_deo_rechenice,ali_ne_mozhesh_reci_lingua_mortus_est_nego_lingua_morta_est:mrgreen:
valjda...
Heheh pazi to je bio online translator :) Ja latinski nEsam učio u školi u suštini ja sam mu napisao na engleskom "The language is dead, it's time to move on." i ovo je prevod koji sam dobio... meni je dovoljno dobro :lol:

meni je skocila plata .... :)

3 eur po satu .... sto znaci da sam danas nabrao 50 e .... a od mojih nisam trazio pare ima 2 godine ..... zato sto mi ostavljaju samu kucu/stan citavo ljeto :mrgreen:

ja mogu da kucam neke stavri na kompu u nekoj kao firmi i da imam kinte oko 250 e mesecno ali necu jer je iskrslo da moram da se spremam za fax u drugom roku...
da da... ide Tachka na sumarski... (:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back