Lorencio
Primećen član
- Poruka
- 637
Toplo preporucujem slomite sebi nogu ili ruku i dobice te kesa a nista necete raditi!!
Od koga cemo primiti novac?pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toplo preporucujem slomite sebi nogu ili ruku i dobice te kesa a nista necete raditi!!
Hoce li neko raditi neshto preko leta za eXtra dzeparac ? Ili cu ja biti jedini?![]()
Nikad nisam radila, a i da hocu ne znam gde bih mogla da nadjem posao, mislim gde ja od 13 godina da nadjem posao?![]()
zato shto je kriza? zbog malo para? mozda letovanja? da,da,da...ma kakav crni posao.......cele godine sam ucila,i bicu odlicna(kao i uvek),i jos da i preko leta radim?! ne pada mi na pamet!ne vidim zasto bi neko ko je 13-14-15-16 godina negde radio....
ma kakav crni posao.......cele godine sam ucila,i bicu odlicna(kao i uvek),i jos da i preko leta radim?! ne pada mi na pamet!ne vidim zasto bi neko ko je 13-14-15-16 godina negde radio....
Isti slučaj sa mnom. Trenutno tražim mesto gde bih mogao da radim, pošto imam neke ''velike'' planove za ovo leto, pa ne bih da imam problema sa realizacijom istih.
Preporuka, anyone ?
Da nosiš džakove? Pih, za to nisi ni morao da nas pitaš, to možeš u svakom trenutku da radiš. Samo bani na neko lokalno i odmah će ti uvale džak od 50kg.Heh, ne bih sada o planovima, za to mi je većinom potreban novac.
Sposobnosti i znanja ?
Pa recimo da znam dosta toga o kompjuterima, sportu, muzici, filmu, umetnosti itd..
Bilo kakva preporuka je dobrodošla, makar mi rekli da nosim džakove na stovarištu.![]()
Izgleda da cu ozbiljno raditi na SMIRGLANJU,poput mog radnog uzora M. Sepinskija...On radi 11 sati dnevno...
letnji posao?! ma ajde pali... ubijam se od ucenja cele godine da bih bila 5,00, a sad treba i preko leta da radim? ma daaaj... raspust je za blejanje...a i iskreno, nema potrebe za tim, roditelji mogu da mi obezbede sve sto mi treba... a i vise...
![]()
Pa i jeste unosno - neki moji drugari su dobijali po 1000 dinara za dva-tri sata ubacivanja leta u sandučiće.Prvenstveno i mislim na neko raznošenje letaka, eventualno konobarisanje, ali sam pretpostavljao da neko ima bolji (unosniji) predlog. U svakom slučaju hvala.![]()
Ne zaboravi da si od nje stariji 4-5 godina. Nadam se da ona ne mora da izdržava sebe i svog dečka pa da mora da radi.Meni je iskreno zao takvih kao sto si ti...
Moji roditelji zive i rade u Kanadi i salju mi svasta, ali ja nikada nisam uzeo nista od toga. Zasto? Zato sto imam 20 godina i zato sto necu da zavisim od bilo koga, veruj mi, sa takvim stavom ces za 10 godina biti primorana da zajmis od matoraca, uci se dok si mlada, snalazi se! ...studiram, radim i izdrzavam sebe i svoju devojku iako bih mogao da se zezam i da uzimam lovu od roditelja...jednostavno, bolje se covek oseca kad je svoj!
Necu na leto raditi nista specijalno, fensi jazz svirke za pare kao i do sada...