u zivotu se ne shalim... shto?
chek, prvo, shta je tu tachno "klinachki"?
a kao drugo... shta bi ti radio... situacija je sledeca... radio si na crno, i odbijaju da te isplate?
e jednom sam radio, *** kako vreme leti, 14 dina sam imao, u kasarni na dedinju... pala nato bomba srushila jedan objekat pa se renovirao... nebitno...
... i sad' radilo se tu dobrih nedelju dana, prvo chishcenje shuta svog, pa obijanje stare fasade, pa fasadiranje... smorio sam se obijajuci tu fasadu, onom velikom macolom, cenim oko 5 kila je imala...
e kad' je na red doshla isplata, ta zena i njen muz (debili koji su nam bili kao gazde tu) pochinju mene neshto da smaraju fazon nece da mi daju pare (a bio sam najmladji i najmanji, kapiram da su zato mislili da ce im proci to, a ostalima su platili regularno)...
... i ja ih pitam u chemu je problem? i oni kao... pa jednom ti je ispala macola (pa shta!?) i kao, uzimao si te i te pljuge u kantini (tad nisam pushio) i kao neshto levo desno... e reko ocete vi meni da date moje pare ili necete?
... i oni ladno, zamisli bezobrazluk, kao... ma koje pare, josh ti nama dugujesh... a reko je l' tako? ok, nije problem... odlazim deset metara dalje, uzimam macolu i krecem ka objektu gde smo radili... chujesh ovo dvoje: "shta radish to!?" a reko rekli ste mi da dugujem, a ja sam poshten dechko pa kad vec dugujem red je da odradim... penjem se na skelu i krecem da obijam novu fasadu

... debeli se uspanichaio hehe trchi dole ispod skele i dere se shta lupash to je l' si normalan... rek'o bolje idi po moje pare, jer je tvoja glava sledeca na redu za lupanje....
baja kako je to chuo seo je u taksi i do prve banke pravac
e, tako se to radi... a sad da chujem neko tvoje iskustvo i kako si to reshio pametnije i "ne-klinachki"?