Letnje pismo sinnke-tu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bliss:
Prodajes se za strucnjaka...psihijatar?...psiholog?...neuropsihijatar?...

Nisam ništa od toga zvanično.
Čitalo se puno a i okoliš mi je zanimljiv.
A baš bih lepo zaradio da jesam.
:razz:

p.s. trenutno neka dileja puca iz pištolja a neka žena vrišti. Sada puštaju narodnjake. Veselje neko. Uopšte nije ono što se moglo pomisliti iz prve rečenice.

Iron Lord:
Nisam ništa od toga zvanično.
Čitalo se puno a i okoliš mi je zanimljiv.
A baš bih lepo zaradio da jesam.
:razz:

p.s. trenutno neka dileja puca iz pištolja a neka žena vrišti. Sada puštaju narodnjake. Veselje neko. Uopšte nije ono što se moglo pomisliti iz prve rečenice.

Traumaticno nema sta...ili kad pogledamo sa vedrije strane mozda se neko zeni / udaje?
Svaka prica ima 2 strane...

Mogu da dodam da gospodin Gvozdeni je imao dobru nameru da preobrati već normalnog Sinnketa ali poznavajući čoveka o kom se ovde diskutuje mislim da su ovoliki saveti bespotrebni jer se čovek baš lepo izludirao na krstarici a i nas zabavio...

Psihologue:
Mogu da dodam da gospodin Gvozdeni je imao dobru nameru da preobrati već normalnog Sinnketa ali poznavajući čoveka o kom se ovde diskutuje mislim da su ovoliki saveti bespotrebni jer se čovek baš lepo izludirao na krstarici a i nas zabavio...

Ovo je moj licni stav o prijateljstvu
Prijatelji jesu tu da ti ukazu da neke stvari mozda radis pogresno, ali prijatelji biraju nacin i situaciju u kojoj to rade!
Svi ostali koji pokusaju da ti ukazu na ruzan nacin nesto - ne smatram prijateljima, i njihovo skretanje paznje ne smatram prijateljskim gestom.
U tome je bitna razlika...

Psihologue:

A i ja sam se predomislio posle par sati nakon postavljanja teme.
Gde posle naći novog sinnke-ta i slične ako svi budemo ozbiljni?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back