- Poruka
- 20.959
Ma činiti se...Bliss:kah kah......ne ali mi se cini da si samo malo iskompleksiran... ;-)
Gde bre malo?
MNOGO!
Patim od frustracija, kompleksa i trauma...
A na život zaboravim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma činiti se...Bliss:kah kah......ne ali mi se cini da si samo malo iskompleksiran... ;-)
Iron Lord:Ma činiti se...
Gde bre malo?
MNOGO!
Patim od frustracija, kompleksa i trauma...
A na život zaboravim.
Bliss:Pa nemoj odmah da se ljutis...![]()
Ovo je samo truncica da osetis kako je kad neko krene da analizira tebe...i krene da lupa etikete...zamisli da sam bila opsirnija...![]()
Iron Lord:Kada bi me analizirala nepristrasna i stručna osoba, našla bi o meni isto što i ja znam samo neću da kažem.
Klasičan slučaj.
Bliss:Prodajes se za strucnjaka...psihijatar?...psiholog?...neuropsihijatar?...
Iron Lord:Nisam ništa od toga zvanično.
Čitalo se puno a i okoliš mi je zanimljiv.
A baš bih lepo zaradio da jesam.
:razz:
p.s. trenutno neka dileja puca iz pištolja a neka žena vrišti. Sada puštaju narodnjake. Veselje neko. Uopšte nije ono što se moglo pomisliti iz prve rečenice.
Bliss:Traumaticno nema sta...ili kad pogledamo sa vedrije strane mozda se neko zeni / udaje?
Svaka prica ima 2 strane...
Psihologue:Mogu da dodam da gospodin Gvozdeni je imao dobru nameru da preobrati već normalnog Sinnketa ali poznavajući čoveka o kom se ovde diskutuje mislim da su ovoliki saveti bespotrebni jer se čovek baš lepo izludirao na krstarici a i nas zabavio...
Psihologue:Mogu da dodam da gospodin Gvozdeni je imao dobru nameru da preobrati već normalnog Sinnketa ali poznavajući čoveka o kom se ovde diskutuje mislim da su ovoliki saveti bespotrebni jer se čovek baš lepo izludirao na krstarici a i nas zabavio...
Ma Sinke je bot kreiran prema Gazdaricinom alter-egu...Copy_Cat:jbt ovde su ili teme O sinketu ili temu otvara sinke. pocinjem da sumnjam u sinketovo postojanje.